kört så kört

HT2009 Program Fastighetsmäklarutbildningen   Högskolan i Borås sökande 1294  1a val 414
HT2010 Program Fastighetsmäklarutbildningen   Högskolan i Borås sökande 2197  1a val 634
HT2011 Program Fastighetsmäklarutbildningen   Högskolan i Borås sökande 2798  1a val 845


såhär ser statistiken ut för sökande till fastighetsmäklarutb i borås. de tar in 40 st varje år....................
så det räcker knappt o skriva 2.0 på högskoleprovet. men jag ska försöka =)))


idag har jag namnsdag!! grattis till mig!! =) o grattis till att jag fått jobb som förskolevikarie idag åså =))

fy tusan.

hahah. AF är så roliga. de tycker att jag ska söka ett jobb i luleå (o flera i stockholm o örebro osv). LULEÅ! hallå! hur jobbigt hade det inte varit o flytta sååå långt. de e f'''''''''''''''''''''''n dumma i huvudet. jaja. det spelar visst ingen roll att jag har 3st jobb i göteborg även om de inte är fasta! spelar nog ingen roll om jag flyttar till luleå o få bo i snö flera månader om året o sakna ihjäl mina föräldrar o kompisar som jag har här o bli deprimerad o sjukskriven o gå på fk ist så de slipper mig helt?! blir så förbannad!!! o de jobben de tvingar mig att söka kan man inte ens maila utan man måste skicka brev! fy tusan säger jag bara.

ALLA HJÄRTANS DAG!!!Trevlig alla hjärtans dag på er!!! =)) tog denna söta bilden på Nea på morgonen! visst är hon sööööööt!?=)))

sökte massa jobb som förskolevikare igår på olika pooler o flera har svarat!! måste bara vänta på att mitt papper från belastningsregistret ska komma. innan dess får jag inte jobba. o det är ju bra att det är så! inte för att det står något på mig. men jag vet ju att linnéa är i trygga händer på dagis åså!

På rätt sida.

Känns som jag nu efter 3v börjar komma på rätt sida om förkyldningen! tjoho. fortfarande lite svårt att andas genom näsan men det går ganska bra =)) gick ju som sagt gå till dagis idag då. det var jätteskönt. sol o -4grader o pratglad linnéa. har ju knappt gått på 3v så det vart väääldigt najs. lyssnade på wallader på vägen tillbaka åså. villospår lyssnar jag på nu.

för övrigt är det ganska tungt o vara hemma nu. vill ju så gärna jobba. men orkar knappt söka jobb. knasigt. kommit på att jag kanske vill bli dagisvikarie. men men. får se hur det blir. tror iaf att jag ska göra högskoleprovet i vår o sen söka till mäklarprogrammet i borås iaf. typ enda programmet som jag verkligen verkligen vill läsa. fast jag vet att jag har för dåliga betyg. men man kan väl få drömma lite iaf...Jag o annelie ska ju gå vårruset för 4e året i rad i maj!! man får väl börja träna på att gå fort nu. för det är ett jäklans tempo på det!! =)

skitdag!!

blä. min bil vill inte starta. min finafina bil. inte ens med hjärtstartare går den igång. typiskt. är ju säääkert för att jag varit sjuk i 2v o kört linnéa till dagis några gånger för att jag inte orkat gå i -10grader o varit sjuk. skitskitskit!

o så en ursäkt från en kompis som inte ville komma hit för att det "är läskigt att åka till nya ställen". ja då kommer man inte långt här i livet..........

skitdag. o nu är linus o repar o sen ska han på bio. o jag o nea skulle varit på lekstan o haft roligt nu. nopp. blir bara skit av denna dagen. önskar sååå att mina föräldrar bodde närmre. då hade pappa kunnat fixa med bilen o mamma hållt mig o nea sällskap. jag känner att jag är väldigt sällskapssjuk idag. men men. jag är ju aldrig själv när jag är hemma. hehe. 2 katter o bästa sällskapet av Linnéa =)))


Blåsa ljus är kul!!Tårtan på linnéas kalas!! blåsa ljusen var ju roligast. vi fick tända dem några gånger så hon kunde blåsa ut dem =)) linnéa har haft många kalas nu. o till helgen blir det kalas igen. för då kommer hennes farmor, kusiner o faster!! =))) blir mysigt. kul med besök!!

vi har ju skaffat ny ikeasoffa nu åså!!

ystad!

o så har vi skaffat en likadan fotpall åså. den är sååå skön o sitta i! =) mycket nöjd!! (även fast inte alla är nöjda med sina ikeasoffor =)


är väldigt ONÖJD med min förkyldning som har hållt i sig i 2½v nu!!! sååå segt o inte kunna andas igenom näsan o vara trött i kroppen!! sux!!! jag vill ju träna o vara pigg!!! har iaf börjat med diet igen. helst vill jag gå ner 7kg. men jag får se om jag är motiverad till det. haha. vill ju iaf gå ner till normalt BMI. vet inte riktigt va jag ska väga då. kanske 61 eller nått sånt.... jag vill vara normal =)) inte överviktig. hehe.

3e gången gillt.

på söndag ska vi försöka ha linnéas 2årskalas som vi skjutit upp i 2v. vi har ju varit så supersjuka. blir ett lugnt kalas. blir ca 10 gäster. första kalasdagen på linnéas riktiga födelsedag skulle vi varit ca 30 pers så det känns lite tråkigt att vi inte blir så många nu. men men. nu får ju alla plats o sitta o man kan prata med alla o så =) ska bli så myyyysigt!! =))) glad!!

imorn kommer linus mamma o systerson hit o på kvällen kommer mamma o pappa åså.

själv e jag väl lite depp för jag inte vet vad jag vill jobba med i resten av mitt liv o att jag är arbetslös just nu. veeet ju att jag får börja jobba i april igen. men det är segt o vara hemma endå. linus e ju åså hemma just nu. bara linnéa som har sysselsättning varje dag!!!! (dagis) helt sjukt igentligen. men men. missar inte så mycket av hennes uppväxt iaf. =)

avis på de som redan i 9an vet va det ska bli när de blir stora så de kan välja rätt utbildning på gymnasiet. jag är snart 31 o vet inte va jag vill jobba med. men jag ska iaf skriva högskoleprovet iår o se om jag blivit smartare o så ska jag söka till fastighetsmäklarprogrammet. enda yrket jag kan tänka mig igentligen. fast det är ju dumma arbetstider dock =//


RSS 2.0