Mitt underbara jobb!



Vackert så man nästan blir tårögd på mitt jobb nu! =)
Varit typ 23 grader idag så det har varit naajs o jobba ute!



Ja o linus köpte glass o satt i körsbärsträdsallé o myste!



Vackert vackert. älskar våren. bästa årstiden! förstår inte att min ena jobbarpolare åker utomlands nu!
hehe. vi har ju lika varmt här som han har det. fniss.

Läskigt

Det är fax lite läskigt o köra till o från jobbet. är ett jävla tempo på vägarna. kanske värst på motorvägarna, räcker det inte o köra i 110km/h? hum. ser trafikolyckor på vägen ganska ofta. läskigt. än så länge har jag ju klarat mig från trafikolycka när jag suttit i bil. har ju "bara" varit med om 2 otäcka olyckor som gångare. hua. bägga gångerna på mina 2 senast jobb. så jag hoppas jag har lite tur med detta jobbet,annars har ju iaf nära till kyrkogården! *ASG*

dax o åka o rensa ogräs på finfin gammal kyrkogård som har en kyrkruin från 1300-talet! mäktigt med historia!


Kvinna i Grönt

mmm. har fortfarande inte läst den boken men den titeln kan väl passa bra på mig. hehe. är ju i det gröna på jobbet. har verkligen världens bästa jobb. hehe. IGEN! har varit helt ljuvligt o jobba ute idag. skitvarmt! najs som bara den. Rensat ogräs o klippt lite buskar o perenner.

Ja, roligare än så blir inte bloggen idag. hehe.

Helgen.

Björn Dixgård

FOTO: ALEXANDER FYRDAHL


I fredags var jag i lisebershallen o kollade på Mando Diao. Eller mest så kollade jag ju på Björn Dixgård! gaaa. va sexig han är! mums mums mums. Tror nog att han kanske kanske har gått om Mikael Persbrandt på min lista. hehe. Det är nått speciellt med musiker! Tur att jag har min egna rockstar åså! =) Mando vart bra som alltid. Bäst var Ode To Ochrasy i nästan aukustisk version och sen Dance with somebody. ojoj så bra det vart!

Igår vart jag o linusen uppe på ramberget o grillade o solade. mycket mysigt o varmt! försökte att inte ha solglasögonen på mig för mycket men tyvärr syns det idag vart jag hade dem. haha. på kvällen vart jag hos en jobbarpolare. vi våldgästade en anna jobbarpolare som höll på o tappa hakan när jag ringde på dörren. hehe. sen blev det lite grillning o en halv film. den va så nedrans kass. haha.

Idag är det städning som gäller. hade varit kul o lira lite spel eller gå på bio åså. får se va som händer under dagen...

Mando Diao ikväll



Ikväll är det Mando Diao i Lisebergshallen som gäller!!! ska bli fettnajs o se Björn Dixgård igen!

Dog Show



Unnar mig detta helsköna puzzlet! har köpt det på tradera precis. naaajs. 1500 bitar!
Tycker minsann att jag förtjänar det som första lyxpryl nu när jag börjat jobba!
på fredag får jag full lön o 3v akassa! hehe. men men, det gäller o spara tills jag går på akassa igen senare iår!

Min vackra kyrkogård



Jag har lagt upp massa bilder från kyrkogårdarna som jag jobbar vid på facebook, men lägger upp
favobilden här. från gamla kyrkogården med den snyggsnygga tuja-häcken som min jobbarpolare planterade 1963!!
o han jobbar fortfarande kvar på jobbet!!

Blir vi aldrig färdigtflyttade?

Vi flyttade till nya lyan den 20e december o fortfarande är inte allt igjordninsgjort. gaaa. håller på o bli lite smått tokig. vårt extrarum som ska vara musikrum kommer man knappt in i. är massa flyttkartonger kvar med linus grejer som han inte har plockat upp. känns som rena bombnedslaget i det rummet. får ingen som helst inspiration till att mucisera i det rummet! gaaa. för jag kommer inte ens fram till pianot! gaa. hur lång tid ska det ta innan allt är färdigt när man flyttat? linus vill inte hänga upp några av mina tavlor mer än i mitt rum så det är helt kalt o tråkigt på väggarna än så länge.


röjjer lite själver idag iaf. får se om linus blir sur för det. hehe.


Utbildning.

igår vart det brors examen på chalmers. det var knappt jag överlevde 6,5h där. men men. kul för bror o så slipper jag gå till chalmers igen o se när folk sjunger löjliga sånger o leker lekar. nej, jag tror jag är för gammal för sånt. bror tyckte jag skulle ta seden dit man kommer, men jag klarar inte sjunga löjliga sånger o vika hattar av min servett o sätta den på huvudet. humf. har varit på 2st examensfester nu. nu får det vara tills det är min tur!

bland massa människor med titlar o högskolepoäng så funderar man ju på sina egna studier. har ju igentligen inte utbildning, men jag har ca 100p från högskolor o universitet, endast i musik. pluggat 1 år på heltid på kalmar högskola o sen 1 år på folkhögskola o sen attans massa 5 o 10 p kurser i div musikgrejer, blandannat i musikterapi. sen har ju ju även min grundkurs i trädgård åså. den är jag attans nöjd med o använder det dagligen i mitt yrke! för övrigt har jag aldrig kuggat på en tenta någonsin! sen har jag ju inte haft toppbetyg heller i så många ämnen. men aldrig blivit underkänd!

har funderat på att plugga till fastighetsmäkare, men vet inte om jag har råd. man har ju en viss levnadsstandard efter att ha jobbat i några år. fast endå så klarar jag ju mig när jag går på a-kassa åså. tja. får se va som händer till hösten. trivs så hiskeligt bra på mitt nya jobb så det känns redan sorgligt att det bara är 6,5 månad kvar o jobba där =( känns som det inte spelar så stor roll att man inte har världens bästa lön när man får arbeta med världens bästa jobb... för mig..

Ta spruta idag!

idag ska hela gänget på jobbet ta TBE spruta (mot fästingar). det blir min 3e spruta. ska nog gå bra denna gången åså hoppas jag. hehe. se ska även chefen bjuda mig o den nya säsongstjejen på lunch! så himlans gulligt att kyrkan bjuder nyanställda på lunch! har aldrigt hört talas om nått sånt innan. o så är vi "bara" säsongare.

imorn har jag jobbat i 3v! attans va tiden flyger iväg!!

Sopa!

Igår var jag en sopa. hehe. eller näää. men jag sopade grus heeeela dagen. sux. ibland är det segt med vårstädning. hehe. men men. fick åka runt på flera ställen så det blev ju lite omväxling iaf! blir sopning idag åså o flytta på kistor. sen efter jobbet så ska jag o annelie ut o gå (måste ju träna till vårruset. hehe).

köpte hö o spån på "3 hästar" i kungälv igår. de hade hur mycket spån som helst (tips till helena). hehe. fast höet vart rena rånet. men men.

dax o åka. byebey

Tillbaka till jobbet...

Ska bli skönt o få fortsätta jobba igen. hehe. har varit seeega dagar med påskfirande. har dock varit skitkul när jag träffat folk men det har varit mååånga timmar själv hemma utan linusen så det har varit segt. men men. skönt med kort vecka på jobbet iaf. hehe. o så ska jag sluta tidigare på fredag för bror har sin chalmers examen då. hehe.

idag börjar det 2 tjejer på jobbet. en som åså är säsongare o en som ska göra praktik i 6v! ska bli kul med lite fler tjejer på jobbet. hehe. har ju varit ensam tjej i 2 v. fast det har varit kul med gubbarnas fulla uppmärksamhet åså. mohahah!
fast nu kanske det blir lite andra samtalsämnen än sport o folk från byggden som jag endå inte känner. haha.

Linusen fyllde år igår. jag hade skramlat ihop pengar från min o hans familj så han fick ett startpaket på körskolan! hehe. först var han nog lite skeptisk men sen så blev han glad. o jag påminde honom om att han måste ju ha körkort sen när vi ska bo på landet!!!!! *längtar*

back to work!!

Finska traditioner.

Firade påskaftonen hos mina finska vänner. där blev jag bjuden på "memma" som är en finsk påskefterrätt på rågmjöl, rågmalt och sirap. till det hade man även socker o grädde. det vart väääldigt mycket smak i det. kan inte säga att det smakade äckligt men inte heller speciellt gott. hehe. men men. alltid kul o testa på nått nytt.

Idag fyller linus år! massa grattis. tanken var att vi skulle hänga hela dagen eftersom han har varit i kalmar sen i torsdags. men nu ska ha hänga med sitt band i några timmar o ta bilder o repa för de ska på turné nästa helg. så jag vet inte riktigt va som händer idag. kanske måste man ta o städa lite eller nått annat tråkigt. haha.

hur har din påsk varit?!

Glad Påsk på er!

yes. påskafton idag o jag har inte gjort nått vettigt alls. glott på tv en massa o suttit vid datorn o planterat lite blommor =) hehe. borde verkligen gå ut snart. är ju trotts allt 17.9 grader i skuggan!!?!?!? coolish!

linusen är hemma hos sin mamma i helgen o jag är själver o har tråkigt. hehe. fast jag passar på o träffar x-jobbarpolare. 3st blir det under helgen. najs. igår var jag hos lena. de va trevligt. vi käkade på indiskt ställe. satt på deras uteservering typ vid kl 18 o bara t-shirt! hur najs som helst. tog kort på oss åså. men det blev helt fruktansvärt hemskt så det ska minsann inte ut på internet! hahah. fast vi skrattade länge åt det! fniss.

vill sitta ute på min balkong medans det är sol där o läsa min ena bok, men nån cp-granne spelar musik skiiiiithögt o har balkongdörren öppen så det bara ekar mellan husen. sux. jävla egoist! jag kan fan åså spela högt om det nu är så! sux!! kanske får jag ge mig ut med ljudbok i skogen ist. lite jobbigt o läsa/lyssna på 4 böcker samtigt. hehhe.

GLA´Påsk på er!!

Flytta lik på morgonkvisten..........

vink. har tagit lite bilder på jobbet idag men hinner inte lägga upp dem nu. bror ska komma över snart. har sjuuuk träningsvärk efter planteringarna som vi håller på med nu. plantera penséer. hehe. eftersom jag inte kan gå ner på knä får jag börja mig o detta gör att ryggen inte mår bra o jag har sjukt feta muskler på "undersidan av låret". najs.

började dagen idag med att flytta en kista från kylrummet till kapellet där det var begravning på em. liklukt är ju ingen höjdare kl 7 på morgonen. hehe. men men. det är bara o bita i. hehe. flytta lik på morgonkvisten....

va händer i påsk då? typ bara jag som är kvar i götet eller?! ensamt =(

Vårruset 2009!


Yee. nu har jag anmält mig till vårruset i götet! najs!
Blir dock såklart inte att springa det utan o gå! 5km!
ska bli roligt. hoppas på fint väder den dagen!

Havspromenix o årets första glass!!



Varit på promenix vid havet idag med linus, annelie o anders. hur najs som helst. stannade även o käkade årets första glass utomhus, testade på nogger mint. nyhet från GB. mycket god! =)



Jag o linus åkte o våldgästade annelie o anders. hehe. tur att de var hemma! sååå gött väder idag alltså!

Äntligen fredag!

såå. då har man jobbat klart denna första vecka. sååå skönt att ha helg när man jobbar. speciell fredagskvällskänsla lixxom. trivs kanon på jobbet! goa gubbar där! nu ska jag o älsk göra tacos o dricka nått alkoholigt o glo på film! najs.

va ska du göra i helgen?!

Vila i FRID!



Idag hittade jag denna graven på en av våra kyrkogårdar. var ju tvungen o fråga jobbarpolaren vad det var för nått. då är det graven som tillhör John Hron.



Killen som blev misshandlad till döds av nazister!


(från wikipedia)
John Hron
, född John Antonin Fritz Hron den 25 januari 1981 i Kungälv, död 17 augusti 1995 i Kungälv, svensk pojke (med tjeckiskt ursprung) som 14 år gammal mördades av ett gäng nynazister vid Ingetorpssjön nära Kode utanför Kungälv i Sverige.

John Hron var på kvällen den 16 augusti 1995 tillsammans med en yngre kamrat, Christian, ute vid Ingetorpssjön för att tälta. Plötsligt dök fyra nynazistiska ungdomar, 15-18 år gamla, upp och misshandlade John svårt. Under misshandeln lyckades John ta sig loss och simmade ut till mitten av sjön för att undgå misshandeln. De krävde att han skulle komma tillbaka, vilket han vägrade. Då tvingade nynazisterna Johns kompis att ropa att om John inte kom tillbaka skulle de slå ihjäl honom, John vände in till land för att rädda sin kompis, bara för att finna att nynazisterna redan släppt iväg honom. Misshandeln av honom fortsatte tills han blev medvetslös, bland annat vittnade nynazisterna om att de sparkat John i huvudet konstant i ungefär 7 minuter och att de fått en kick av det hela. När John var helt medvetslös men fortfarande vid liv slängde de honom i vattnet, rullade var sin cigarett och inväntade att han skulle drunkna. Johns kompis liftade hem och slog larm, men då var det redan för sent.




sååå hemskt!! bilden på graven är från ett tagsen när den blev vandaliserad! så hemskt! det heter ju att man ska vila i frid! så hemskt att de skändar hans grav! kollade även in google om john o där finns bilder på honom när han var död. hemska bilder som jag önskar att jag inte hade sett. stackars kille! undra hur hans familj och kompis mår idag!

VILA I FRID!


RSS 2.0