Rise and Shine, You Foxy Lady

Igår tränade jag efter jobbet. vart igentligen helt slut efter jobbet för det vart väldigt slitit igår. men det var mest armarna som jag hade jobbat med då så jag tyckte att benen skulle få en omgång åså. haha.

på kvällen var jag o repade. vi spelade in min låt Rise and shine, you foxy lady. Min bästa låt. Tror knappt jag kommer o göra en bättre låt. men vem vet. haha. lät för jävligt när vi spelade in iaf. haha. fast vi hann inte med så många tagningar för klockan var så mycket. men det är kul o ha den inspelad iaf. synd att julia inte va med så vi kunde lägga sång.

idag kommer älsk hem från kalmar. han har varit borta sen i onsdags så nu är jag verkligen kram o puss sugen!

Jag har skakat en mästares hand!

I fredags var jag mamma o pappa hos bror o firade hans 25årsdag.. som är imorn =)
Brors tjej sandra var åså med.


Jag fick åså en present!! Mormor hade stickat en finfin
halsduk till mig.....


... och även en till sandra! så himlans gulligt av mormor!



Igår var jag o pappa på bokmässan. det var jäääätteroligt på bokmässan och helt sjukt mycket folk som vanligt. Mitt mål för dagen var såklart att träffa min favoförfattare Håkan Nesser!!! Det var så kul att få se honom igen. först hade de en liten intervju med honom och sen började han signera sin nyaste bok. Jag gav fram min bok och sa till honom att han är min favoritförfattare. Han tackade och sa att det värmde. Sen sa han även att han behövde begåvade läsare. haha. så himlans gulligt sagt. han var glad och trevlig och när jag fick tillbaka min bok så skakade jag hans hand! Jag har skakat hand med en mästare!! =)



Mycket folk på bokmässan!


Fick även Henning Mankells nya bok signerad =)


Tråkigt att bokmässan var över. Längtar tills nästa års bokmässa!!
Jag köpte 2st inbundna böcker och hum 6st poket!
Och grattis till Gislaveds bibliotek som blev årets bibliotek!!!!

Födelsedag och Bokmässan!!!

Igår var jag o Annelie på Water Flow. det är typ som Shi Gong (hur det nu stavas) fast i vattnet. Det är ganska coolt. Man blir verkligen helt avkopplad. Höll på o somna flera gånger! haha.

På kvällen var jag o mamma o pappa hos bror o firade hans 25årsdag. brors tjej sandra var åås med. Jag  och sandra fick present av mormor. hon hade stickat 2st ûberfina halsdukar till oss. så himlans gulligt!!

idag ska jag o pappa på bokmässan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska träffa HÅKAN NESSER!!!!!!!!! min favoförfattare! har träffat honom en gång innan o då vart han trevlig så jag hoppas att han är det idag åså =)

Bestulen

Igår var jag o Annelie o tränade på lundbybadets gym. Det var tjuvar i farten som klippte upp hänglåsen både hos tjejerna o killarna. tyvärr så klippte de annelies åså. De tog hennes kontanter =( men lämnade kvar plånboken. så alla kort var kvar. hua. otrevligt som fan! man tycker ju att det är mycket folk i omlopp men de lyckades endå. fyfan. o jag hade tur, mitt lås satt kvar! annars hade jag blivit av med min kentmobil, kamera o typ 600 pix som jag har tagit ut till bokmässan imorn. puh. fyfan för tjuvar säger jag bara. kränkande att de gör såhär!

äntligen fredag!!! puh. ska bli skönt med helg. ska hänga med mamma o pappa o bror hela helgen. bror fyller ju 25 år!

Jag ska ha semester v.44! funderar på om jag ska ta v.45 åså. jag har ju bara tagit ut 8 dagars semester iår så jag är kanske värd att ta 2 v på raken??! eller så sparar jag dagarna o får ut de i pengar ist. kan ju vara bra när man inte kommer o ha full inkomst på 2,5 månader i vinter (½ månads lön i dec, ½ månad a-kassa i januari om jag har tur). hum. hur ska jag göra? Pengar eller ledighet? Jag kan ju fax få ett jobb till våren o då är det kanske skönt o ha haft lite semester i höst?

Lugnet efter stormen.

Igår tog jag ledigt vid lunch. Linus mamma, syrra o hennes 2 ungar kom o hälsade på. Vi var i Linné o käkade pizza. De stannade i typ 4h. Ungarna är heeeelt sjövilda. De har så mycket energi och är överallt och ingenstans hela tiden. vart helt galet o gå med dem i stan och vara på restaurang. o de pratar o tjatar heeela tiden. puh. vart helt slut när de åkte. haha. o hade ont i huvudet! fniss.

Vart skitfint väder igår åså. De senaste veckorna har varit helt fantastiska!
Här sitter jag o solar! =)


Vi var även en sväng upp på ramberget.
Som vi alltid åker till när vi har gäster! haha.
Typ. Men det är så fint o se över hela staden!



Sen var vi en sväng hemma hos oss åså.
Katterna blev helt livrädda över ungarna som
"stimmade" hela tiden så de låg mest
under min säng. Haha. Söta men jobbiga barn.




De fikade och jag drack vatten. Haha.
Jag hade ju precis syndat med pizza ju!


Sen kidnappade de min älskling så nu
ska jag vara gräsänka i 1v =((

Besök från kalmar.

Det var igentligen ett litet/stort fel på bilen men det blir för dyrt o laga o de tyckte att jag kunde köra med den endå. så jag hämtade hem min lilla bil igår. behövde inte betala nått för de lagade inget. så schysst. tyvärr så startade inte bilen. haha. men med lite startkabelhjälp gick den igång (!?!?!?!?) hoppas verkligen att den startar nu på morgonen. ska sluta vid lunch idag. linus mamma, syrra o ungar kommer på besök ju =) o sen tar det med sig linus till kalmaaa i 1 vecka =(

Bil på lagning!

Igår lämnade jag in min stackars bil på lagning. hoppas det inte blir för dyrt. de ska ringa o säga va det kommer o kosta innan de börjar grejja på riktigt sen. kommer nog o betala vad det än kostar. för jag har ju världens sötaste bil!

Världens bästa Annelie på jobbet är så söt o erbjöd sig hämta mig idag på morgonen innan jobbet. hon får köra en liiiten omväg för att hämta mig. men det värsta är att hon är jätteallergisk mot djur så jag har tvättat alla mina kläder o har inte klappat djuren idag. Hoppas att det ska gå bra!! Lyx o få åka bil med nån som kör till jobbet! weeee.

Lite förkylder idag. det är dumt. får ju inte bli sjuker till helgen för då kommer mamma o pappa ner o vi ska fira bror. jag o pappa ska även gå på bokmässan på lördag! då ska jag träffa min favoförfattare HÅKAN NESSER!! har ju redan träffat honom en gång innan visserligen. men jag ska minsann få hans nya bok signerad hade jag tänkt!

Linus mamma o syrra med barn kommer hit imorn. Jag tänkte gå vid lunch imorn så jag åså hinner träffa dem innan de tar med sig linusen till kalmar. Linus ska vara där typ 1v =( Han ska på sin kära marknad o sen är det 1 årsen hans pappa dog =((

Får nog snart ta o bli Blåbärste hos Helene åså!

Helgen ...

Helgen har varit helt oki. I fredags lagade jag o linus tacopaj o kollade på film. i lördags var jag o Lena på Majornadagen och gick stadsvandring, sen åkte vi en sväng till ikea. käkade god mat o slösade lite pengar. på kvällen var jag o lirade kort. igår var jag o ewa o jonas på världskulturmuseet, käkade god veganburgare på avenyn o sen var jag o ewa o kollade på Wall E. den vart ganska kass tyvärr.  se den inte på bio! hehe.

idag ska jag lämna in min bil för den läcker olja. suck. hoppas det inte blir för dyrt. lite jobbigt nu såhär innan lön. haha.

vad ska du göra i veckan?!

Skottlossning

Ja det var tydligen skottlossning igår, på den gatan där min hållplats ligger. suxxx. fast det var tydligen MC-kretsar nu igen. Ska nog inte ta körkort för MC. hehe.

såååååå skönt att det är fredag!! sååå skönt o få sova ut i 2 dar!! Ikväll kommer Helene hit. vi ska käka tacopaj o dricka vin. snajs. imorn har jag inga planer alls, borde åka till stan o köpa present till bror som fyller år nästa vecka. nån som vill hänga med?! o på söndag ska jag nog på museum!

vad ska du göra i helgen?!

Jag har växt och är normalviktig!

Mätte mig innan idag. trodde ju att jag var 155 men jag är 157!! hahah.. så med mina ca 12kg i nedgång så är jag normalviktig nu!!!! tur jag blev lite längre!!! enligt BMI är jag normal.. inte överviktig och inte fetma som jag var när jag började min nedgång innan iår!! weeeee!! Jag är normal, jag är normaaaal! Borde firas på något sätt! Nån som vill fira med mig? Fira med vad? Spa? =) eller såndära floating tank? haha. teater?! bio?!

Lång kväll.

Igår kändes det som tiden efter jobbet varade läääänge. Hur snajs som helst! Annars tycker jag att kvällarna går attans så fort. Jag hann sova 1h, städa hos djuren, duscha, handla mat, laga mat, kolla på rena rama rolf, tvätta, diska, käka äppelkaka, kolla på top model, sitta vid datorn o kolla på nya serien... o lite andra grejjer. hur snajs som helst!

Jag o linus käkade middag ihop. vi käkar gansk olika grejjer. jag käkade rotmos gjort på potatis o morötter, 1st sojakorv, paprika o lök o drack vatten, linus käkade winerbröd, korv med bröd, ketchup, potatissallad o drack läsk till det. haha.

idag ska jag lämna in jobb-bilen för den är söndrig på massa ställen o så krånglar bromsen. hehe. o sen ska jag o annelie plantera lite höstblommor. snajsigt. fast man vet ju aldrig med mitt jobb om man kommer o göra vad man planerat. haha. ibland har det dykt upp grejer som är mer akuta så då blir det annat o göra.

Speldag

Igår så spelade jag massa. först så repade jag med bandet. vi spelade in 2st låtar o käkade falafel! sen åkte jag o träffade ewa som jag nog inte träffat på typ 10 år eller så. helt galet. brossan hängde åså med. vi lirade jorden runt på 80 dagar o nått annat spel som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på men som vart helt sjuuukt kul. påminde jättemassa om "kingdoms" som jag fick av magnus! det var nån galen tysk som gjort detta spelet åså! kommer bli fler spelkvällar i höst. nån mer som vill hänga på?

Julia lägger sång på "Give in and give up"


Pär vart lite sur när jag gav honom nått
taskigt kort. haha


Värdinnan Ewa
 

Kul pin o hitta hos en vegan =)

Helgen - Mat, kultur, uppstoppade djur, kräftskiva, repa m.m

I fredags em var vi på plantskola med jobbet. det vart snajs o kolla på massa massa finfina perenner. efteråt åkte jag med en jobbarpolare hem. hon tvättade min bil o jag dammsög hennes lilla hus för hon fick inte göra det för kiropraktorn. hehe. jag tycker det är så tråkigt o tvätta bilen så det vart helt oki byte för min del. hehe.



på kvällen åkte jag o linus till great india för att beställa mat. vi har inte käkat där på typ 4 månader o sen när vi hade beställt så såg vi att magnus satt där!! så vi beställde om att vi skulle käka på restaurangen ist för att ta med oss hem! trevlig överraskning. fast det har fax hänt en gång innan åså!

sen åkte jag o linus till mölndal o gick på kulturnatten i kvarnbyn. det vart urmysigt. vilken miljö o vilka lokaler!
gick på lantbruksmuseum o där hade de äckligt nog en uppstoppad HÄST!! o en uppstoppad GRIS! fyfan va äckligt!



hua så vidrigt! 
 
"roligaste" installationen var i trä med en motorsåg o avsågade ben! haha.


läskigt som fan eftersom det är sånt vi pysslar med på jobbet.. motorsågar ...


i lördags gick vi runda i skogen o sen var vi på kräftskiva på kvällen.
hua. är verkligen sååå glad att jag är vegetarian! min tacopaj vart urmumsig!



Idag har jag gått en timme i skogen o snart ska jag åka o repa o käka falafel från alibaba!!
ikväll blir det kanske spelkväll eller bio! får se hur det blir!

Mysigt att det är lite kallare på morgonarna nu! så man kan få ha sin nya mössa på sig!
Visst e den fiiiin?

Opera

Igår var jag o Julia o hennes jobbarpolare på operan o såg julius ceasar.



Det var precis lika jobbigt o gå på opera som jag trodde. det framfördes på
italienska med textremsa som satt typ 20 m över deras huvud så det var
lite jobbigt o titta upp o ner hela tiden. haha. sövande. fast de är ju såklart
attans duktiga. men jag orkade bara med första delen o sen gick jag i
pausen. haha. trodde jag hade suttit o kollat i 2h. men det hade bara gått
1h o 10 min! haha. seeeeegt.


Blommorna utanför är iaf attans snygga =) mina kära kollegor som sköter dem!


ikväll blir det kulturnatta i kvarnbyn, ska bli mysigt. innan dess ska jag jobba,
förmodligen med o städa o sen ska vi till säve plantskola med jobbet o
efter det ska jag med annelie hem. hon ska tvätta min bil o jag ska dammsuga
hennes hus! hehe.

Jag är med i "tidningen" idag!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=444546

Kul att den jävla fotografen tog bild på oss när vi precis kom fram o
stod o diskuterade hur vi skulle göra. ser ju lixxom ut som vi inte gör något!!

11e september.....

T har uppkörning idag!! Lycka till! M har Bf idag! vet dock inte om det har kommit nån bäbis än. messade hennes man igår o han har inte svarat. hehe. 11 september är annars en dyster idag. Det hemska som hände World Trade Center har väl ingen glömt? inte heller att Anna Lindh dog på detta datumet för 5 årsen. fast för mig är den stora sorgen att det är 5 årsen min kanin Dino dog. Vila i frid lille ninis. Idag är det även 5 årsen jag såg Tindersticks!

Ikväll ska jag o kusin Julia på opera!!! får se om jag kan överleva 4h på operan. det är tveksamt. men jag ska verkligen ge det en chans. första gången jag går o ser en opera!!

för övrigt mår jag skit efter en dålig natt.


Hata Ullared.

Nej. igentligen så älskar jag ullared! fast ullared lurar mig o köpa massa massa grejjer. hehe. skulle ju "bara" byta mina fotoalbum igår.. o så handlar man för 1100kr. hum hum.. hälgeböcker, gardiner, lampa, div nyttoprylar typ schampoo o bakplåtspapper o sånt. hum. lite kläder... ja va köpte jag mer? =)


Satt i kö när jag åkte till ullared. denna lastbilen vart snygg! o så hade den regnr KEX!



Hittade en t-shirt som jag tyckte var himlans rolig. men jag köpte den inte =) hehe.

hum. eller skulle jag skriva texten först o bilden sen? hum.

Jag och underbara M hade iaf jädrigt kul till o från o i ullared =) hehe.
Vi handlade för typ lika mycket. fast hon fick pengar från sin gubbe o
handla för. hum. jag har minsann jobbat o slitit för mina pengar! =)



Vi delade en vagn som vi snabbt fyllde =) visst är min nya
lampskärm ruggigt snygg? massa gamla rockikoner på den!!!




fetfin solnedgång när vi åkte hem!


Och så till dagens svåååra fråga. kan man använda denhära lyktgrejsen
även när det inte är jul? är dessa supersöta små luvorna oki att ha framme
just nu? *hoppas det* va tycker du??!

Ullared!

I eftermiddag ska jag o en gammal polare till Ullared. jag måste byta mina fotoalbum o förhoppningsvis hitta nya! sååå störande när man hittar fina billiga fotoalbum o köper 6st... ja då får de inte plats i min lilla bokhylla!!?!?!? gaaaa.

Igår städade jag med jobbet. bytte plastpåsar i sopställ runtom i Majorna o plockade skräp. det är lika glamouröst som det låter. haha. fast han jag jobbar med är skitrolig så det lättar verkligen upp stämningen! hehe.  var o tränade igår åså. var inte speciellt sugen o det var över 1 v sen senast. så det blev lite snabbt o hastigt gjort. vågade dock testa roddmaksinen. o attans va det var roligt o jobbigt!

kollade lite på kristallen igår samtidigt som jag satt i min fina åskboll o myste med mina grisar. kristallen vart helt värdelöst o se på. helt urbota tråka skämt o seeegt. såg typ 1h o sen gick jag o läste Nemi istället o somnade fort.

För övrigt är jag helt sjukt nyfniken på vilka som läser min blogg. några har jag ju koll på men inte alla. dåligt med kommentarer fast jag skriver kanske inte om så mycket kul. haha. men men. dethär är mitt liv. blir inte roligare än så. *asg*




Äääälskaaar min åskboll!!! den är finast i hela världen!! =)

hum. ska man ha bilderna i bloggen överst eller underst eller där man skriver om bilderna??!!

städning o tvättning

städat typ hela dagen. rensat ur skåp. städat hos djuren. badat didde o love.
linus e i kalmar men kommer hem nångång ikväll.

Chicago



Spelade Chicago igår o lyckades få 4 tal som är det bästa man kan få
då de andra åker ner på 0 poäng! blev snyggt 4tal med kungar. har dock
fått 4tal med Äss en gång. hehe. jag var helt outstanding igår o vann
bägge 2 rundorna! lirade i 4h på 3 pers så det var lååånga omgångar
som vart väldigt spännande! lööve o spela kort/spel!! borde bli mer spelkvällar
i höst tycker jag!

Allumshopping



Snart sticker jag o darling helena o hennes pil till allum o slösar pengar!


-------------------
Blev inte såå mycket pengar slösade. köpte mössa. öronhängen. träningsbyxor
o tröja till jobbet =) fanns typ inga roliga kläder alls!!!! enda kläderna jag provade
var några jeans för att jag skulle ta reda på vilken storlek jag hade i midjan. hehe.

Ingen mat o hustittande

Igår var jag med jobbet på trädgårdsföreningen. liseberg o gunnebo slotts lustträdgårdar! det var snajs. förutom att jag inte fick någon mat då de hade beställt räkmackor som de hade med i bussen. haha. jaja. men jag fick iaf gå o köpa
mat på gunnebo slott. det var mumsigt värre. men sur vart man. en på kontoret som inte känner mig sa spydigt att jag skulle bara äta brödet!!!! men chefen gav mig en liten kram o bad om ursäkt för allt på eftermiddagen sen. ska få pengar för de jag la ut på maten. haha. hon trodde att jag åt skaldjur. jaja. det man inte lär sig efter 3 år............... haha. men men. blev ju bra till slut endå.

jag o linus var o kollade på hus igår. 7 mil hemifrån så det kändes lite väääl långt även fast det var sjötomt! hehe. fast huset hade fukt så det är ju inget för oss. annars låg det heeeelt underbart. mitt ute i skogen. grusväg o inga gatlysor. mys mys!!

blev ingen utebio.... vi satt o väntade på den. men de vågade inte sätta upp den för det blåste. så det var bara o gå hem..

dax o dra till jobbet!

Lustgårdarna

Det är internationell trädgårdsutställning i stan o idag ska vi åka runt på de flesta platserna med jobbet.
vi ska till trädgårdsföreningen, liseberg och gunnebo slott. får hoppas att vädret blir snajs. jag ska iaf
ha på mig gummistövlar i vilket fall. hatar o gå med blöta sockar en hel dag!

senare idag ska jag o linus o kolla på hus o sen om det är fint väder så är det utomhusbio som gäller.


i förgår dog en på jobbet..... en som jobbade på kontoret.. han fick reda på att han hade canser för
ca 1 månadsen... 2 av hans döttrar jobbar åså på jobbet.... vila i frid Blixt!

Människobajs och spyor

Igår så råkade jag trampa i människobajs o spyor på jobbet. sux. vattnade blommorna vid drottningtorget o
där använder de tydligen urnorna som toalett. synd att man inte la märke till att det var i flera urnor och UNDER blommorna. fyfan. tur att jag oftast bara hänger i majorna. där pysslar de inte med sånt!

idag regnar det. jag vaknade kl 4 med att jag hade kramp i vaden. fyfan va sånt gör ont! idag ska jag förmodligen
städa eller rensa runt elstationer o sen efter jobbet ska jag o klippa mig!!

Sjukgymnast

idag ska jag till sjukgymnast igen. brukar inte bli en sån trevlig upplevelse. brukar mest göra jätteont o så säger de att man ska slappna av men det är ju inte lätt alls. hua. sovit kasst inatt åså. vaknade när linus gick o la sig i sitt rum o sen vet jag inte när jag somnade. drömde hemska mardrömar åså. hua.

verkar som jag kommer o få förlängt på jobbet. kommer jobba till typ lucia ist för mitten av oktober! o det är ju alltid bra!

Jag o älsk ska nog åka o kolla på hus på torsdag. med egen sjötomt! weeeee.. 7rum o typ 150 kvm!





Sen att den ligger långt bort i helv* får man väl ta =) längtar efter att bo på landet!!
ooo "egen" sjö. då ska jag köpa en kajak!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! bilen gick igenom!!





Jaaaa. jag är så glad att bilen gick igenom besiktningen! fast det var nära att den inte gjorde det. släpper ut lite för dåliga avgaser tydligen =( suck. pappa tror att det kanske blir skroten för den nästa år =( men men. 1 år till ska jag ha den iaf!!
löööve min lilla söta bil med röda bilbälten!! matchar mig med mina röda brallor o rött hår idag! hehe. ska fira med falafel på alibaba o sen promenix. o imorn ska jag köpa muggar!!!

Besiktning

Shit vilken dålig helg. Sämsta på länge. Men men man kan ju inte alltid ha det roligt.
Bästa i helgen var nog "Get Smart" på bio o sen att min hårfärgning ... andra gången blev ganska bra! =)

idag ska jag besiktiga bilen. det är nervöst som fan för om den inte går igenom så kommer
det o bli jättedyrt o det är ju ingen höjdare när man precis köpt dyr dator o funderar på att åka utomlands....

annars så e det tid hos sjukgymnast, frissör o kolla på hus som gäller på fritiden denna veckan!

RSS 2.0