Jan Van Haasteren



Jag har beställt Jan van haasterens "the march" 1000 bitars som
pepp-present nu nör jag snart blir arbetslös. hehe. ska bli roligt o pussla!! =)

tror bara att jag jobbar måndag o tisdag. på onsdag ska jag iaf vara
hemma med linnéa. hon har studiedag från dagis. hehe. får se va
vi ska hitta på då. men förmodligen blir det att jag tar föräldrarledigt
resten av veckan å åker till småland =))


Äntligen Fredag igen!!

Guuuu va jag har längtat till fredagen. eller igentligen längtar jag ju till lördagen. hehe. ska bara bli så skönt med helg o vila!! varit tokförkyld o jobbat med fysiskt tungt jobb hela veckan så det har varit jättesegt. blääää.

igår var fina helena här en sväng! det var jättekul o ha lite sällskap igen på kvällen. bara jag o linnéa som var hemma igårkväll. linus var o repade o i helgen drar han till kalmar igen o spelar in.

Inga planer alls för helgen. jag ska se hur pigg jag är på lördag. hoppas att någon vill komma hit o leka lite med oss i helgen iaf. annars blir man ju typ galen. hehe.


jag är sååå sugen på o puzzla åså!!!


jan van haasteren är bäst!!


denna brukar jag puzzla vid jul =))


Roligast är det o pussla med pappa!



ne. jag får väl ta o åka till jobbet då!! =)))

blääää

tokförkyld. inget kul alls. jag har varit det i typ 3 dagar nu. men eftersom jag inte har någon feber så får jag väl bita ihop o jobba idag åså. känns dock vääääldigt segt!! tror att jag jobbar min sista dag imorgon så jag tänkte försöka bita ihop idag iaf. så kanske jag kan vara hemma imorn. eller nått sånt. blä.

igårkväll hade vi litet besök av floppy som var i stan. det var sååååå kul o träffa honom igen!! vi har ju kännt varandra i 10 år nu!!

ne. dax o dra till jobbe!


Namngenerator.

testade http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/namn/namngenerator precis. jag skrev in linus o maria o då blev tjejnamnet vera! det roliga med det är att jag tänkte på det namnet igårkväll!!! jag läste det i skumtimmen o tyckte det var fint. har även tänkt på det innan eftersom en fd jobbarpolares unge heter det. Vera.

jaja. sluta drömma. är ju inte ens gravid =/

Linus har börjat sin praktik i musikaffär nu och jobbar 11-17. alltså får jag hämta på dagis. går gick jag ist för att köra bil. det tog 45min sammanlagt. hemifrån till dagis o hem igen! sen ska man laga mat bums. eftersom både jag o pluttan är hungriga. är väääldigt stressigt o komma hem. jag har ju det ganska lugnt på jobbet nu eftersom jag jobbar helt själv! =)

men idag ska det bli lite lugnare efter jobbet. linnéas mat är redan klar och jag har faktiskt delar av min mat i ugnen redan nu!!! hehe. jag ska ta ut den sen när jag går till jobbet såklart. hehe. aubergine som det ikväll ska bli ost på. o så ska jag käka couscousmix till det o lite cream f. kanske lite fetaost till åså.

ne. dax o dra till jobbet!

Ev. kommer jobbets 2 supersnygga killar o jobbar i samma håla som mig idag. då kanske jag kan få lite lunchsällskap iaf! hehe.

Trötter.

Lillpluttan var ledsen vid kl 3 så jag gick upp en sväng. Hon satt i ett hörn i sängen o hittade inte snuttraffe eller napparna. stackars liten. ny blöja o lite vatten o napp o snuttraffe sen somnade hon om igen. men jag kunde inte somna om. inget bra att få framtidsångest när man ska sova. så vid 5 gick jag upp ist. hehe.

ska åka till jobbet nu. är inte så lätt att jobba ute när det är mörkt. men men.

idag ska jag hämta själv från dagis för första gången, linus börjar på praktik i en musikaffär idag. han börjar kl 11 så linnéa behöver inte vara så många timmar på dagis iaf. jag kommer ju att sluta 15.30 idag på jobbet o kunna hämta henne kl 16.

åh. även fast det är segt o gå upp mitt i natten så är det ju bara så härligt o få krama o pussa lite på linnéa mitt i natten. men det får gärna inte bli en vana. hehe. tror det är för att jag ville att hon skulle sova med täcke inatt. hon brukar bara sova med en filt annars. men jag tycker det ju är så kallt nu. men hon var jättevarm. så hon får väl fortsätta o bara sova med pyjamas o filt då =) pluttan.

jag jobbar denna veckan ut. sen får vi se va som händer.


gammal bild på linnéas fina pyjamas! hon ser dock inte så glad ut. hehe.


Mer nöjd i samma dress på sin 1årsdag!!!


1årsdagen igen.


Snart är det lucia. här är en bild på mig o 2 på linnéa =)


Ensam hemma!

Linus tog med linnéa för att handla lite o vara sällskap av gösta med barn som ska vara här lite ikväll. jag har blivit helt velig. vet inte va jag ska göra när linnéa inte är här o jag ska passa henne. fniss. o det är ju städat överallt åså. hehe. lite panik. tur att internet finns. hehe. finns ju tråkiga saker som jag borde göra. men orka! hehe.

helst hade jag velat ha spelkväll idag. saknar sååååå mycket att spela spel!!!!

Fredag!!!

åååh äntligen fredag!!!! eller jag längtar väl mest till helgen även fast det inte är något planerat till denna helgen åså. skulle verkligen behöva sätta på vinterdäcken igentligen. det är ju galet att det redan är så kallt!! 0,6 grader ute nu lixxom! skulle ju igentligen lika gärna kunna snöa nu! brrrr. o jag som inte har någon vinterjacka på jobbet heller!!! letade iaf fram gamla vinterdojjor o vinterhandskar igår innan jobbet.

hade möte på jobbet igår med chefens chef o chefens största kund. chefen hade missuppfattat tiden så han var inte ens där! har lite skuldkänslor för jag var nog lite för arg på mötet. men men. svårt o sitta o förklara varför det ser ut som det gör utan att berätta hur det är på jobbet!! ska på extramöte med chefen o chefens chef nästa vecka åså. det blir det värsta mötet hittills. jag jobbar till onsdag som det ser ut nu. chefen ger mig lite mer o mer hela tiden. det är bra!

dax o åka till jobbet. där jag ska frysa, rensa ogräs, käka, köra traktor och lyssna på wallander!!!


jag som en blomma, en bitterfibbla!!!!



ikväll ska jag dricka säsongens första julmust =)))

Camilla Läckberg



Igårkväll läste jag ut änglamakerskan av camilla läckberg! gaaaa va bra den var! superspännade från första stund! läs den!!

Lyssnar även på mankellboken "hundarna i riga". den kommer jag att lyssna ut idag! var tvungen att sluta igår när det var superduperspännande på slutet. så nu längtar jag till jobbet så jag kan fortsätta lyssna på den! =)
efter den ska jag lyssna på "den vita lejoninnan". bok 3 i wallanderserien.

jag började även läsa johan theorin igår åså!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!

weeeee. ÄNTLIGEN har jag gått ner alla mina gravidkilon!!! 15 kg! helt otroligt!!=))) kan nästan säga att min graviditet är över! fniss. om bara fogarna kunde skärpa till sig lite =) jag hade dock aldrig klarat det utan viktklubb.se! skulle ha mätt magen idag åså men det glömde jag. förra gången jag mätte så var det iaf -14cm totalt! =)

blir dock några kg till jag ska gå ner. nästa mål blir att vara "normal". enligt bmi. jag har 25.9 i bmi nu. började på 32.....

8,5 månader tog det. jag har verkligen verkligen kämpat genom varje måltid. kämpat o vägt massa mat. käkat 1825kcal per dag. födelat i ca 60% kolhydrater, 20% protein o 20-30% fett. jag har varit tvungen o ta med egen mat om jag har åkt till andra och jag har t.o.m varit på middag ute utan att ha ätit något alls medan de andra käkade 3 rätters för jag inte kunde veta vad jag stoppade i mig.

FY FAN VA JAG ÄR BRA =)


mätningen förra månaden.

GRATTIS PANDA!!



Grattis panda på födelsedagen!!! =)))

Till min fina vän!



Istället för en blomma =) Helena ska få en paradisö av mig för hon var så snäll o var barnvakt i måndags när jag o linus var på vårt första föräldrarmöte!!! =) TACK i massor!!!

RSS 2.0