Betald dag!

Idag är jag hemma från jobbet för min snälla chef tyckte att vi skulle avsluta säsongen på en fredag. fniss. men vi får betalt endå. naaajs. idag ska jag njuta. imorn blir jag arbetslös o det är INTE kul. ska till dumma af =( hoppas att de inte säger något om att jag vill skriva in mig fast jag är "höggravid". lite svårt o dra in magen, fniss, idag går jag in i v, 30... bara 10v kvar!!!!!



Första dagen som arbetslös.

Vaknade vid 7.30 idag. hehe. får se hur lång tid det tar o vända på dygnet. fniss. kollade på veckans avsnitt av oskyldigt dömd. attans va spännande det var. fniss. fia vart ju död men så kom persbrandt o räddade henne. haha.

kl är snart 12 o jag är rastlös! hunnit städa hos piggisarna åså. deppat lite för att det så dåligt med inlägg i min blogg. kanske inte så kul blogg o läsa. haha. hoppas att linusen vaknar snart. idag ska jag försöka stoppa honom från att köpa en 50' tv på avbetalning. får se om jag lyckas.

tror jag ska börja puzzla lite nu. lite sugen på jan van haasterens 1000 bitars "at the beach". o nästa puzzel får minsann bli "x-mas", när jag fått lite mer julstämning!




Sista dagen!

Idag är det sista dagen på jobbet, sorgligt värre, o skönt o få vila min gravida kropp. har varit väldigt jobbigt de senaste hum 1-2 månaderna med den dumma foglossningen, annars hade jag nog kunnat jobba nån vecka till =)

först idag blir det julmys glögg pepparkakor o lussebullar. yes. o sen i em blir det kinakäk. ska bli en mysig dag!


Det blev en flicka!!!

Massa massa grattis till linus syrra som fick en flicka igår! dock 5-6v för tidigt född.

Massa grattis till LINUS som har namnsdag idag. han har fått en överraskning i kylskåpet =)

2 dar kvar på jobbet....


Slakten av frölunda.

Hehe. idag är det gött o åka till jobbet. HV slaktade ju frölunda igårkväll, blir kul o reta gubbsen på jobbet. mohaha. hade jag haft kvar mitt förra jobb hade det varit ännu roligare. haha. men men, tur det, för hv leder ju o frölunda är ju väldigt nära strecket. fniss. nog om sport!

igår käkade jag på paprika med anna, myyys, har ju inte träffat henne på 1½år eftersom hon bor i danmark nu. jag vart dock sjukt trött. mår kasst idag åså. dumma huvudvärk som fortsätter o känns som man har snor i hela huvudet. hua. hade nog igentligen stannat hemma idag,men jag har som sagt var bara 3 dar kvar o jobba o 2h semester o så har jag redan fått lönen för denna månaden o vill inte betala tillbaka pengar. haha. o så kanske kanske sandra har fixat med GLÖGG O PEPPARKAKOR idag o det vill man ju inte missa. har ju varit toksugen på glögg ett tag nu!

ska du skriva julkort iår?!  


Arg!

är lite arg på migsjälv. vaknade kl 3 o kunde inte somna om. snart är kl 6 o jag är skittrött o har ont i huvudet. har jag haft sen igårkväll. bläää. jag kan inte vara sjuk från jobbet för jag slutar om 4 dar o jag har redan fått min lön. är jag sjuk får jag betala tillbaka pengar till jobbet. sux. men men. får försöka klara av de sista dagarna, ska sluta 1h tidigare idag tom torsdag. det är najs o komma hem innan det är mörkt ute.

för övrigt är jag mest jättetrött efter jobbet o försöker komma i säng så fort som möjligt. brukar vara klar till kl 19 med allt som ska göras. men idag blir det lite senare för jag ska fika/käka med en kompis o sen ska det även städas hos marsvinen. men till kl 20 ska jag minsann vara klar för då är det ju ugly betty!!

1v kvar...

1v kvar på jobbet. sorgligt värre. tråkigt att bli arbetslös från världens bästa jobb =( får hoppas att jag får komma tillbaka nått annat år o jobba.

går in i v.29 idag. så det är bara 11v kvar till bf! weee.

i fredags käkade jag o linus indiskt o kollade på repmånad, i lördags beställdes det barnvagn o så vart jag hos helena o pilen på kvällen o lirade buzz, käkade o kollade på robinsson, najs. igår vart det tokfikadagen. först fikade jag med 5st gravida tjejer och en fikade jag med 2 kompisar från stockholm. eller de käkade o jag kollade på för jag var sååå mätt. för övrigt vart det ett jävla skitväder ute igår. hua. regn o blåst. hua!

Shopping!


En sånhär barnvagn blev det. plus liggdelen som visas i föregående inlägg. eftersom det är årets färg o året snart går ut så fick vi skötväskan gratis. naaajs. vi har beställt vagnen till mitten av januari =) hoppas bäbisen är kvar tills dess!! annars får väl linus gå o hämta den ist för att jag hämtar den med bilen.

linus är o kollar på en 50 tums tv nu. 7300 kostar den. tycker han kan lägga pengarna på annat, men nu verkar det väl som det ska bli en till tv hit. japps. då har vi 3st, så bäbisen får en egen tv åså. haha.

ikväll blir det robinsonpremiär hos helena o pilen. naaajs.

3,3h sol i november!!!

Solen har verkligen lyst med sin frånvaro i göteborg i november. 3,3h sol har det blivit i götet än så länge i november!!?!?! gaaa. är det konstigt att man är trött o deppig o gnällig (o lite gravidtrött o foglossning på det)?!

Idag är det tänkt att jag o älsk ska beställa barnvagn. vi har bestämt vilken vi ska ha så nu är det bara färgen vi ska bestämma. o sen beställa den! =) myyys. är i v. 28 nu!


Storstädat

Blev lite rastlös innan ikväll o har storstädat lyan. hoppas att älsk blir glad o uppskattar det. hade blivit gråtfärdigt glad om han hade städat utan att jag hade bett om det.



Nu ska jag krypa ner i sängen o fortsätta o läsa min mankellbok... dock inte kinesen som han signerade här....

Förlossning igen.

Japps, är man inte jagad när man sover så drömmer jag om förlossningen. haha. jag börjar bli livrädd för att gå o lägga mig. humf. tycker ju att man borde vant sig vid mardrömmar nu när man har haft det typ varje natt sen man blev gravid. men ikke. fniss. inatt vart jag på förlossningen igen, värkarna gjorde inte så ont o sen avstannade de så jag fick åka hem. jag hade även med mina katter till bb!! inte så konstigt då jag nojar mig för vem som ska ta hand om mina djur när vi är på bb =((



Zingo o Oliver slappar lite.

Svenson-bäbis!

igår vart jag o linus hos bm igen. tog blodtryck på mig o sen blodprov (hua). mätte magen o lyssnade på hjärtljud. magen var preciiiiis så stor som den skulle vara o hjärtljuden vart perfekta så bm kallade bäbisen för en svenson-bäbis! fniss. så sött. har hört bäbisens hjärtljud 3 ggr nu. första gången vart det sååå nära att jag började lipa. kändes så stort! nu så får man nästan tänka på annat för att inte börja lipa, men det går lite bättre. hehe. ska till bm om ca 2v igen, på lenas födelsedag minsann! hihi. jag kunde gå vilken tid som helst för då är jag tyvärr arbetslös =((( *lessen*

nedu. dax o åka till jobbet, tänkte ta 1h semester idag o så har vi "bönemöte" i flera timmar idag så jag överlever nog med min foglossning får vi hoppas. fniss.

3 månader kvar!!!



Idag går jag in i tredje trimestern. eller hur det stavas. 3 månader kvar till beräknad förlossning! 1/3 kvar! Bäbis mår fint o sparkar massor varje dag, ibland så mycket att jag tappar andan. myyys. mindre mys med foglossning som jag har i ena höften. gör ont som satan, både när jag ska gå o vila. surt sa katten, men men, så länge bäbisen mår bra så får det gå. har 2 v kvar på jobbet o sen kan jag vila!

 


Fredagen den 13e!

snöar ute o jag sitter inne o myser. har semester idag. har inte gjort nått vettigt alls typ. fniss. sov till kl 9! skööönt. käkat frukost o lunch o tittat på tv o tvättat o börjat läsa på min nya wallanderbok! om det inte skulle varit så att jag måste köra min bil till bror så hade jag nog varit inne hela dagen idag. fniss.

Soft dag!!

ooo vilken soft dag. vi skulle på maskinvisning i slottskogen kl 9 så jag behövde inte åka till jobbet (ca 3,5 mil bort) innan dess så jag sov till 7.30! naaajs. visningen vart typ ett skämt o vi frös ihjäl så vid 11 fick jag åka hem! naajs. så det är gött o sitta här o få betalt enda till kl 16!! tror jag ska sova en sväng snart åså. o få betalt! naajs!

annars vart det mest jobbigt idag för mitt gamla jobb vart där. kändes inte så kul o behöva träffa vissa idioter som man verkligen inte saknar och jobbigt o träffa dem som man saknar. de flesta har jag ju inte sett på 1 år. kändes lite krystat o prata med endel. o några kändes det helt oki. men mest vart det jobbigt psykiskt. jobbade ju endå där i 3 säsonger o det vart ju inget kul slut. men men, har ju världens bästa jobb nu o urgulliga jobbarpolare som inte fjäskar in sig hos chefen eller smiter undan utan jobbar för samma mål så det känns ju SÅÅ mycket bättre på mitt jobb som jag har nu. tråkigt som fan att jag slutar snart dock. men men. får hoppas jag får komma tillbaka efter jag varit mammaledig!


Helgen!

Det har varit en ganska bra helg endå. i fredags så kollade jag o älsk på en vampyrs bekännelse, och jag satt upp hela tiden för att jag inte skulle somna i soffan. fniss. o jag klarade se en hel film på en fredag! inte dåligt alls! fniss. blev lite onyttigheter till filmen åså. fniss.

i lördags vart jag på frukost med tjockisarna från familjeliv. 5st vart vi, eller 10 om man räknar med alla bäbisarna i magarna! myys. jag är typ helt sjukt dålig på o fika i stor grupp, men tycker det är kul o sitta med o lyssna iaf. haha. alltid lär man sig nått nytt. som att bröstmjölken inte bara kommer ur bröstvårtan!?! jaja, jag får väl börja läsa på lite mer om hur allt funkar. fniss.

på kvällen vart jag på mysig middag/biodejt med helena. vi käkade mumsegod grekmat o sen såg vi bröllopsfotografen. den vart svinbra, men det vart helt sjuuuukt varmt inne i biosalongen!! mådde fan illa halva filmen för det var så varmt. men men, filmen vart väldigt bra!

igår så vart det inte roligt nånstans. hade skitont i höften o magen men det var sååå mycket som skulle städas o fixas med i lgh så när jag vart halvklar så bröt jag ihop totalt. fick vila i flera timmar innan jag kunde fortsätta med resten. men tillslut blev allt klart iaf. o det vart skönt o gå upp idag o se allt fint! =)

13 dagar kvar o jobba nu o 2 semesterdagar o ta ut! naaajs! idag ska jag på akupuktur åså.

100 dagar kvar!!!!

100 dagar kvar idag till beräknad förlossning!!

Brrrr...

Japps, kallt idag åså. fast ingen snö som de lovade! (SMHI) fast det är kanske lika bra! hehe. igår skrev jag "tungt" som rubrik å då fick jag minsann massa läsare. hum. jag hade lite "tur" o hade inomhusjobb heela dagen igår!! skruvat isär träbänkar o oljat in dem. o idag ska jag fortsätta med det o måla "benen". skönt o slippa frysa ihjäl för en gångs skull! o så kommer ju peirina o hälsar på igen! najs!

Tungt!

Hua. november är ju en skräpmånad! allt känns jättetungt! hua. regnar typ hela tiden så jag får inte klippa löven med gräsklippare utan måste räfsa o det är skitjobbigt =( vill ju bara sitta "still" med min dumma höft =( igår trodde jag att jag skulle frysa ihjäl. o då hade jag endå trosor, bh, sockar, raggsockar, hängselbyxor, t-shirt, flease(hur fan stavas det) tröja o fleese-jacka, regnjacka, regnbyxor, regnstövlar, handskar, keps o hörselkåpor på mig! o jobbade med kroppen! gaaaa. kan knappt har mer kläder på mig!!!

tycker dendära låten "jag vill vara ledigt ledig ledig, bara sitta bredvid bredvid bredvid. inte göra nånting nånting alls, inte göra nånting nånting alls" är en bra låt just nu! =) fniss.

16 dar kvar o jobba! + 2 semesterdagar kvar o ta ut! weeee..

4 v kvar...

4 v kvar på jobbet nu. MÅSTE även ta ut mina 2 dagars semester under den tiden. vet inte hur jag ska orka jobba 4v till. har ont som fan i höften o kan knappt gå. gör ont i vila o när jag vaknar o sån skit. blä. idag ska jag iväg på akupunktur igen. det gjorde ont som fan men men, det kanske hjälper.

*depp*

Bäbis v.25



Denna veckan har jag börjat känna mig ordentligt tjock. ibland känns det som magen ska spricka. fniss. undra hur det känns om 15v då?! haha.

RSS 2.0