Helg

Idag jobbade jag 5.30-7.15! hehe. sen gick bägge sopmaskinerna (sopar upp flis) sönder. så då var det ingen ingen idé att vi skulle blåsa. så då fick jag åka hem. hehe. blir ju inte så bra i plånboken, men jag får ju mysa med linnéa. linus kunde åka o jobba ist för mig. han har jobbat på kvällarna denna veckan åså. åkt precis när jag kommit hem. så vi har bara sett varandra några sekunder denna veckan. hehe. men det går ju bra det åså. hinner man ju inte bråka. fniss.

i helgen kommer mina föräldrar till götet. hoppas vi ska hitta på nått kul. linus ska ju jobba. nästa helg åker jag till dem o byter till sommardäck o firar mamma som fyller år då.

synd att öppna förskolan har stängt idag. =(


Dagens


Idag har Linnéa målat för första gången!


Hon var helt galet söt i sin målaroutfit!


Sen käkade hon med gaffel för första gången åså!

plus att vi varit på öppna förskolan och på hennes blivande förskola! =)
tänk att jag inte får vara med henne på heltid länge till =( buhuuuu. vill ju bara vara med henne o pussa o krama o gosa med henne. mitt finaste! jag tänker att det inte finns nån i hela världen som älskat sitt barn mer än jag älskar linnéa. men så tänker nog alla vettiga föräldrar! hihi. går inte o beskriva kärleken till sitt egna barn, måste upplevas!

1 v kvar...Här är jag o min stora kärlek på min 30årsdag för precis 1v sen. hela lilla familjen var hemma och vi var en sväng på universeum på dagen o sen blev det tacos på kvällen. hade en supermysig födelsedag!! hade ju haft lite släktkalas innan o nu i helgen hade jag massa kompisar över åså. det vart superkul. fick JÄTTEBRA presenter! ojojoj, mina vänner känner mig verkligen!! blev så glad för allt!!

Om 1v börjar jag jobba. är alltså min sista vecka som mammaledig nu. jag är suuuuuperledsen. jag vill ju alltid vara hemma o pussa på linnéa o mysa o gosa o gå till öppna förskolan, o gå på rytmik o träffa kompisar o gå ut på långpromenixer. men men. vuxenlivet kallar. dax o börja jobba. ska ju jobba till sista september, sen blir jag nog arbetslös igen så då kan vi fortsätta o mysa nästan på heltid igen. hon kommer ju att gå på förskola i 15/h i v om jag blir arbetslös.

ne. nu ska vi mysa lite o sen blir det öppna förskolan i eftermiddag!

RSS 2.0