Nyårskrönika.

2011.

3 månader föräldrarledig.
8 månaders jobb som arbetsledande trädgårdsarbetare.
1 månad arbetslös.
15 kg lättare
30 år!




ja det var min snabbsummering av 2011!! hehe. varit ett bra år faktiskt! hoppas dock på ett fast jobb lagom till början av 2012! var på intervju i onsdags om ett arbetsledande kyrkogårsjobb åså! hoppas hoppas hoppas! jobbigt att vänta. man fantiserar om jobbet o hur livet ska bli isåfall. ska försöka att inte tänka så mycket på det bara. om jag inte får det så börjar jag iaf mitt gamla jobb i april.

ikväll blir det tacopaj som vanligt. jag o linus käkar alltid det på nyårsafton!! =)) hihi. sen ska vi glo på twin peaks tills 12slaget! =)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER MINA VÄNNER!!

nyårslista lånad av panda =)

Hur har ditt 2011 varit?
helt oki. mammaledig i 4 månader. jobbat 7 månader. arbetslös 1 månad. =) festivalsommar med hultan. wow o wtai

Blev du kär i år?
ne. samma gamla kärlek =)

Vad önskar du att du gjort mer?
haft mer ork efter jobbet o träffat polare o åkt till småland mer.


Vad önskar du att du gjort mindre?
klagat o haft ont


Vem har du umgåtts med mest?
linus o linnéa =))

Bästa minnet från 2011?
alla minnen med linnéa =)


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
få ett fast jobb som jag trivs med

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
lipade varje dag 2010 o nästan inget under 2011 så jag har varit gladare =)

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?
hahaha. BARA lugna hemmakvällar. har ju inte varit på krogen på 8 år!!!


Största misstaget?
vet inte

Hur många hade du sex med?
En person


Tror du att år 2012 kommer blir bättre?
känns som jag kommer ha mer flyt =)

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Linnéa. hultsfredsfestivalen!!!!

Hur många kysste du?
linus

Har du några löften inför år 2012?
gå ner några kilon till. 15st blev det 2011.

Har du haft ett förhållande under 2011?
japps. firade 8 år med linus.

Hur skulle du beskriva din stil 2011?
mjukisbyxor, amningslinne o t-shirt.

Vars reste du nånstans?
hultsfred, sm.st, kalmar, borås =)

Vad ser du mest framemot med år 2012?
mysa med min familj, kanske få ett nytt jobb!! =)


Julafton

Ja då var julafton nästan över. Jag sitter med brors iPad nu. Oj nästan så jag måste skaffa en själv. Fniss. Så smidigt. Julafton har varit jättemysig. Vi har varit ganska många för att vara vår familj. Vi har även detta år med glädje haft en trevlig släkting här som ingen bryr sig om. Skäms för min släkt! Vi fick för något årsedan reda på att han ofta sitter själv på julafton. Ingen av hans syskon verkar bry sig. Nu får han fira med oss!!! Skämmes!!!!!!!
Linnea har varit glad hela dagen och vi har fått massa fina presenter. Imorn åker vi till Kalmar i firar jul med Linus släkt.
God jul!!!!!

julfirande.

igår var vi på öf julfirande. det var supermysigt!! linnéa hade sin tomteklänning på sig o var finast i hela väääärlden såklart =)) fniss. det var knytkalas med julmat o det fanns massa veggiekäk åså. supergott. men endå lite stressande när man ska käka själv o se till att inte linnéa spiller eller kastar mat omkring sig. haha.

tur att jag har tomtetränat linnéa hela december. hon var inte alls rädd för tomten som kom. hon var heeeelt lyrisk!!!! o när hon skulle få sitt paket så sprang o fram o ryckte paketet från tomten så alla började skratta =) inte alls blyg här inte!! hon ville sitta i tomtens knä åså. men tomten hade inte tid. jaja.



efter tomte o fika så fick linnéa klä ut sig lite. hon tyckte det var suuuperkul o vara älva! hehe. fast hon var lite skeptisk först va hon hade på ryggen. men sen på kvällen kunde hon inte sluta prata om att hon hade haft vingar på ryggen =) sötkorv!! =)) älskar dig så mycket!!!

GOD JUL på er mina få läsare =))))

Tröttmössa!

gaa. jag är heeeelt slut idag. såååå trött. skulle åkt o tränat var det tänkt. men jag kom knappt till o från dagis. liiite ont i halsen. kan det var det som spökar? ingen energi alls. vill bara sova typ.

igår var jag på weeping willows konsert på storan. det vart mys. roligast var det när Ebbot kom in o var gästartist!! sen var jag en sväng o kollade på musikhjälpen som jag lyssnar på typ varje vaken sekund nu =) det är sååå bra. köpte en falafel utanför åså o käkade den i kylan =) hehe.

blir så stressad av alla måsten åså. dumt. har skrivit en lista o försöker bocka av så mycket det går.

Luciatåg på dagis.



Linnéa ville inte stå still så detta blev bästa bilen på dagis idag på morgonen =) jag ska nog ta lite fler bilder med min finkamera sen när hon kommer hem =))

Var på gulligt luciatåg på dagis idag! söta små barn mellan 1,5-3 år =)) de (förskollärarna mest) sjöng lite julsånger. linnéa va så söt när hon kom in i rummet o höll en kompis i handen. men så såg hon mamma o pappa o ville hellre sitta i mammas knä under sångerna så det blev mysigt =)) älskar dig pluttan!!

sen blev det lite lussefika.


Full fart!

i helgen har några av linus släktningar varit här. linus jobbade flera timmar i lördag så vi andra var först på universeum. sen åkte vi till linus jobb o sen gick vi alla ut o käkade lite grekiskt. efter det blev det en tur till liseberg. pluttan hade fullt upp med o busa o vara vaken. sov ingenting på em men sov typ 40 min runt kl 18. sen vaknade hon upp o var vaken till ca kl 22.30 när vi kom hem igen =)

idag har jag tränat på gymmet igen. ska snart gå o hämta pluttan o sen drar vi en liten sväng till öf. imorn ska det vara lussefirande på dagis. ska bli mysigt o se va de hittat på =))

ska även skriva ut bilj till weeping willows konserten jag ska på imorn. o en postlapp till paketet jag ska skicka tillbaka med schenker. vann en ziperall på tradera. men blir så jävla missnöjd när det stod att den skulle vara i "nyskick" o bara använd 5 ggr o så är den helt täckt av katthår!! fy tusan. kan gå runt med mina egna katters hår på kläder. men vill ju inte ha någon annans katts hår när jag inte bestämt det själv!! så jag morrade lite på henne o så fick jag pengarna tillbaka.

Plugga eller inte plugga?

jag har sökt lite utbildningar för skojs skull. kom in på mitt 3e val o mitt 7e val. förskolelärare och musik och ljudproduktion. vet inte hur jag ska göra. tackar nog nej kanske. vill ju helst gå fastighetsmäklare till hösten. men det är ju inte säkert att jag kom in där heller. som förskolelärare får man ju iaf jobb o det kommer nog att vara brist framöver åså hörde jag för ett tagsen. helst vill jag jobba på en öppen förskola men det dyker ju inte upp så många sånna jobb direkt. hehe.

var på världens bästa öppna förskola idag iaf. hehe. de har öppnat i ny lokal så jag o linnéa gick dit en sväng efter dagis. var några gamla ansikten som man kände igen där o några nya. o sååå kul o träffa pedagogerna igen. de är bäst! har saknat dem så mycket!!


weee

världens bästa öppna förskola har öppnat igen!! de har bytt till nya lokaler så de har haft stängt hela sommaren o hela hösten. tycker synd om de som gått hemma. jag hade ju inte kunnat gå endå eftersom jag jobbat. men jag o linnéa drar nog dit en sväng efter dagis imorn.

idag har jag storstädat 2 av mina garderober. alla gravid o sommarkläder fick hoppa längt upp i en annan garderob. 3 påsar med kläder ska skänkas el slängas åså. försökte att inte vara så nostalgisk när jag sorterade kläderna. men det är svårt ibland. hahaha.

Snöh*lvete

usch. jag har verkligen inte alls varit peppad på snö. men inatt kom tydligen säsongens första snö! morr. linnéa har gått på snö för första gången idag =) sötkorv =) fy tusan va denhär vintern kommer bli jobbig. nu har man ju lixxom inte bara sigsjälv att hålla på benen. lillan får ju inte heller halka o trilla!! o så har vi ganska "långt" till dagis så jag ser inte fram emot o gå dit med vagn när det är massa massa snö!!

idag blev det bil till dagis. haha. men det var för att jag skulle åka o träna precis när jag lämnat linnéa =)

Bättre.

Har sovit bort huvudvärken men än endå lite tung i huvudet idag. linnéa är frisk. eller hon har inte feber idag iaf. så imorn blir det dagis igen. undra om vi får gå på pysselkvällen idag iaf? hon har lixxom missat allt "kul" än så länge. fotografering o julpysselkvällen idag. o hon kommer säkert o missa julfirandet nästa veckan åså =( jag som köpt värsta fina tomteklänningen. =( hoppas hon kan hålla sig frisk nu!!

inte ville hon käka någon lunch idag. o nästan ingen frukost. men sova middag gick visst bra iaf. hon har snart sovit i 2h så dax o väcka henne. vi ska nog baka pepparkakor sen. eller bygga ihop pepparkakshuset =)


Skitdag!



åh. var så pepp på ikea idag. skulle dit med trevligt sällskap o allt! åkte långt åså! men under den timmen jag väntade på min sällskap fick jag svinont i huvudet av allt sorl som var i ikeas huvudingång så jag fick åka hem innan mina fina vänner ens hade kommit =( superdumt. jag som var så pepp på o handla mina sista julklappar o allt. =/ typiskt. känner mig som en looser. hoppas de inte blev för arga på mig bara =( var ju inte min mening o få ont i huvudet =/ blä. skitdag!

pluttan är ju dålig åså. haft feber i flera flera dagar men hon är inte förkyld så man är ju jätteorolig. tror dock att det är tänder på g eftersom hon e dålig i magen åså. men tänk om det är något allvarligare =//// värsta med o vara förälder att man är så orolig jämt. =//

skitdag!!

Liten stackare.

Igår hade inte linnéa någon feber alls så jag trodde det var bättre nu. tror det är tänderna som spökar eftersom hon inte är förkyld eller så. men inatt sov hon oroligt o efter 4 började hon gråta. när jag kom in var hon sååååå varm stackaren. 39,7 hade hon i feber. stackars lillpluttan. hon sa att hon hade "bea" (feber) o ville ha "don" (alvedon). så det fick bli en 5a alvedon.

sen ville hon inte sova själv. hon brukar ju alltid sova själv så klart att hon skulle få sova hos mig när hon hade så mycket feber o var yr =/ lillpluttis! vi sov lite oroligt fram till 9.30. när vi vaknade hade hon 38,4 ist.

nu sover hon igen. i sitt rum. jag funderar på om jag åså ska sova lite eller va jag ska hitta på för nått.

VAB

Är hemma o vab:ar idag igen. tur man är arbetslös så jag kan vara hemma med linnéa. 4v i sträck som hon varit hemma nångång i veckan. massa massa feber idag. fast inte förkyld så jag tror att det är de sista 4 tänderna som är på g!

städat lite i hennes rum idag. linnéa har hängt med delar av sitt gäng... =))



Idag är det ju första december. så det har varit mycket med julkalendrar idag =) vi har kollat på svts o på sunes jul =) o så har jag kollat på 5ans åså!


mysigt värre o kolla på julkalender med sitt barn som sitter i knät! kärlek!

RSS 2.0