Våga väga

Idag dammade jag av vågen o VÅGADE väga mig igen. det var 4 (!!?) månader sen sist.... jag hade gått upp .... 0.3kg!! TJOHOOO, det är ju INGENTING. Pepp. Så stolt att jag lyckats hålla vikten utan viktklubb över hela sommaren när jag käkat massa onyttigt känns det som. =)) men men. jag är ju fortfarande överviktig så vi kanske inte ska hurra för mycket då va... menmen...

Jag har kommit igång med träningen igen. förhoppningen är att jag ska träna på gym 2ggr i v o simma 1km/1ggr i v! nu har det bara varit 1gym o 1sim i veckan. jaja, bättre än inget. det är svårt att få ihop livspusslet. för jag vill ju helst hänga med Linus o LINNÉA när jag är ledig. hellre än o träna. men men. det är gött o träna åså! man får så mycket energi!!

helgen har varit ganska lugn. var en sväng på streetsmartfestivalen på lördagen o såg augustifamiljen o ebbot o magnus carlson. igår blev det en tur till stugan, klippte gräs, vattnade tomaterna o gurkorna o sen kom annika förbi så vi hängde lite på altanen o snackade skit o fikade. nea var åså med. kallt som fan var det. men men. löve min fina stuga!!
 
 
Snyggot Magnus Carlson! mums
 
Coolingen Ebbot
 
Nea var med o såg Ebbot!! =) hon tyckte det var kul på konserten. mest kul o springa runt o dansa o hoppa i vattenpölar. hon gick snällt med på att ha på sig hörselkåporna hela tiden. o så stor vi ju inte preciiiiis framför scenen heller. bara jag som gick fram o tog kort! =))
 
såg mååånga barn på konserten som inte hade hörselkåpor. skämmes ta mig tusan föräldrar!!!!
 
va har du gjort i helgen??!?!?

Jag mötte Timo.

Åh, fina Timo. jag blir lite fjortiskär i honom. han är bara sååå söt. o så bra! =) mums. jag blir ju lite skakis av honom. fick hans nya skiva signerad åså. han frågade hur jag mådde o jag frågade om han sålt alla sina böcker än. verkade som han hade glömt bort sina böcker. haha. jag sa att jag hade köpt hans första bok iaf. o det tyckte han var bra. o så sa han att jag kunde få köpa typ hans 1400a bok åså. haha.

efteråt åkte jag till lundbybadet o simmade 1km. gick förvånadsvärt enkelt. men jag MÅSTE köpa innetofflor innan jag åker dit igen. det är sååå snuskigt på golvet. fyfan. o jag kan ju knappt gå på golv som det är utan tofflor! =) timo kom inte dit o badade igår heller. hehe. ingen snygging alls. men jag såg en kille i typ min ålder som bara hade ett ben. stackars =///

idag blir det lite jobb o sen ska jag o jennifer o nea till stugan o jobba lite o grilla o vara där tills det blir mörkt o tända ljus för första gången! MYS!

Jag ska se Timo idag!!

Längtar tills ikväll när jag ska på spelning/signering med timo på bengans! najs!! =) jag blir ju helt fjortiskär i honom!! =))) pepp
 
Efter det ska jag åka o simma. får se om han åså dyker upp såhär där =) mohahhaa.

Vattkoppor

Japps. så har Nea haft vattkoppor. så är det avklarat. gick hyftat smärtfritt. 2 dagar innan de bröt ut hade hon supermycket feber dock. hon t.om spydde för hon hade så mycket feber. men med prickarna har det gått kanon. inte varit o kliat alls. känns nästan inte som de har varit där heller. hon har varit superpigg o allt =)

Hösten är på intåg. Gör mig inget så länge det inte REGNAR! gaa. mina regnkläder på jobbet har helt plötsligt gett upp. jag blir blöt VARJE gång det regnar nu. vågar inte ens fråga om nya regnkläder. chefen kommer nog inte gå med på det. först ska jag fråga om min anställning. jag är månadsanställd till sista sept. sen blir jag timanställd. o då brukar han sänka min lön. Om jag får samma lön som i våras så kommer han sänka den med 17,50kr i timmen eller 2800pix i månaden. känns surt som fan. Nytt jobb nu tack!!

Jag och Kärleken.

Du o Jag älsk!! =) 9 år tillsammans den 11 december 2012!
 
 

Stugägare!!

Japps, jag behöver inte drömma om stuga längre. för jag har tillsammans med mina föräldrar köpt vår drömstuga. iaf i den prisklassen!! =)) den är sååå fin o jag är superglad!! =)) Jag har varit ägare i 2v o tror jag har varit där typ 10 ggr redan.
 
Odlingslotten är i superfint skick, så jag är både peppad o lite nervös inför nästa odlingssäsong när jag ska plantera o vattna o rensa o göra sånt som man ska göra med massa ätbara grejjer o blommor o sånt. =) känner mig som värsta nybörjaren även fast jag jobbat med grönt i 15 år o odlat lite på min balkong.
 
Jag ska iaf odla bland annat gurka, tomat, potatis, zucchini, aubergin, dill, persilja, majs, lök, purjolök, vitlök o någon sorts kål. tur att jag har hela vintern på mig att planera o köpa frö o sånt.
 
Välkommen att besöka min lilla stuga!! Tänkte inte lägga upp några bilder på den än förren de som vill hälsa på mig i stugan har varit där. sen blir det bilder för er som inte vill/kan komma o hälsa på. heheh.

RSS 2.0