Sick n' Gone



Blä. jag är sjuker. ont i halsen o snörvlig o lite feber. trött i kroppen, snorig. lite hostig. blä. igentligen min sista dag på jobbet idag. men jag har fått förlängt en vecka till. då ska jag vara i bräcke. det är najs. tar 3 min att komma hem då! =)

linus ska göra praktik i en musikaffär. han är jätteglad! =)

ne. nu är det ju faktiskt fredag o det ska bli tacos här som vanligt! även om både jag o linus är tokförkylda. o linnéas näsa har ju runnit väääldigt många veckor nu o hon hostar på nätterna. blä. vi är i dåligt skick nu. fniss.

va ska du göra i helgen?


Bonde

Ja snart är det dax för bonde igen. verkligen favoritprogram. hehe.  ska nog fortsätta o virka lite på linnéas mormorsrutefilt då =)

betalt räkningarna. lika kul varje gång. NOT!

"ny" räkning nu åså. linnéas dagis på nästan 1000 pix. hoppas dock att den kommer att bli lägre snart. hehe.

hade ganska kul på jobbet idag. eller iaf sista hälften. chefen ringde in mig på panikjobb så jag fick lämna mölnlycke o åka till torslanda o handjageklippa en redan maskinklippt gräsmatta, klippa häckar, rensa under häckar, lägga på ny jord o räfsa en skitstor gräsmatta. nån höjdare på företaget som vi arbetade utanför skulle visst komma från tyskland, o då skulle det vara tipp-topp utanför. haha.

tur att jag fick hjälp av I. vi hade jättekul. eller jag hade det iaf. värsta fredagskänslan när man arbetar mot deadline! =) o det luktade så gott åså. företaget ligger utanför ett ställe som gör tårtor! hihi.

ne, dax o kolla af igen då....

Supersurar.

igår skulle alla på jobbet vara hemma o strejka för att vi inte fått våran lön som vi skulle fått för 5 dagarsen! jag vill ju inte bråka med chefen såhär sista veckan o så skulle jag på ett jätteviktigt möte kl 13.30 så jag jobbade endå från 6.30 som vanligt. utan att ha fått någon lön.

men fyfan va supersur jag blev kl 13.30 när jag satt o väntade på rätt plats för mötet. det kom ju ingen!!?!?!?!! ringde chefen men han svarade inte o sen ringde jag chefens chef och då sa han att mötet var inställt o att min chef skulle sagt till mig det?!?!?!?! fyfan så j#vla arg jag var då!!!

3 dagar kvar.......

.......................

jag o linnéa gick en supermysig skogspromenad igårkväll. varmt o vackert ute. gick runt "sjön". jag lyssnade på kurt wallande i öronen. o linnéa pratade ju åså typ hela vägen. tog ca 1h. sen så badade vi ihop o käkade kvällmat. supermysigt hade vi det. jag o min fina lilla dotter!

.......................


måndagsvägning

weee. 0,2kg kvar på graviditetskilona!! fast magen är ju kvar. morrmorr!! jaja. jag iaf gått ner 14,8kg sen 24e januari. o 10kg av dem har jag gått ner under min säsong på jobbet som började typ 11e april!! =) tyfft =)

jag är även glad att mormor har gått UPP 10kg sen hon flyttade till äldreboende. nu väger hon 46kg!! när hon flyttade in vägde hon 36kg!! helt galet lite! =(( bra att hon käkar ordentligt igen! =)

ne. dax o åka o städa skogen en sista gång......

rusk o regn

Opeppeppe. regnar ute. o blåser lite. är inte så pepp på att jobba idag. o segt att inte ha någon att kunna prata med. men det är såklart mycket värre för den döve som jag jobbar med som inte kan lyssna på musik hela dagen heller. eller jag lyssnar ju på p3 =)

längtar till helgen då mamma o pappa kommer! jag o pappa ska gå på bokmässan!!! o mamma ska passa linnéa eftersom linus är i kalmar igen.

Pest eller kolera...

pest eller kolera....

antingen är du med en som är döv som du inte kan prata med....

... eller så är du med en som kan prata men ni bråkar hela tiden..........


nära nära delmålet!!



Weee. 14cm mindre i midjan sen 24e januari 2011!
stolt!! och kändes ännu bättre idag när jag
vägde mig. 0,9kg kvar på gravidkilona!! Jag är nära
ett delmål!!

-14,1kg!! peppepepep. nästan jag trillade av vågen
för jag har ju fuskat ordentligt i helgen med både
pizza, indiskt, dipp o några chips =)

än så länge är jag dock inte "normal" enligt BMI.
o min midja är verkligen inte 88cm som man "ska"
ha när man är tjej. men men. stolt endå! =)


Dax igen..

3v kvar att jobba.... ´

helgen har varit väldigt lugn. i fredags var det väl mest o städa o käka tacos hela lilla familjen o sen kollade jag o linus på kristallen. i lördags skulle det ha blivit liseberg, men vädret var så kasst så då kom pernilla o vilja hit o busade med oss.

igår skulle vi till liseberg igen då., en pluttan hade 40graders feber bara sådär, så det blev innedag igen. hihi. på kvällen åkte jag dock till angelica o spelade bingolotto med henne o petra o "jake gyllenhaal" =) vann dock inget, men kul med lite sällskap! =)

va har du gjort i helgen?!


freeeedag.


yes. fredag redan! najs!! idag ska jag o min döve jobbpolare klippa häck o rensa under en häck. backa lite med cheva van och släp åså. hoppas hoppas att vi får sluta tidigare idag o att inte chefen hittar på nått mer jobb. för det kommer inte att ta hela dagen. vore så mysigt om jag åså fick gå o hämta linnéa på dagis =))

inga direkta planer för helgen. bara att det är en som ska komma o köpa en duvtransportbur av mig i helgen. känner att allt som händer i helgen sker i trollhättan typ. ska man orka åka dit? skulle behöva min gps. men tror den är i norrland fortfarande.





Familjegos. jag ligger på linus o linnéa ligger på mig =)



igår hade jag o linnéa pippitröjorna på oss. =)


full fart på linnéa



testar skeppet på torget. hon har tjatat "gunga gunga" om det hur länge som helst. o den gungar ju faktiskt riktigt mycket. med lite hjälp från mamma o pappa då!

Stora Tjejen!

Nu är föräldrarledigheten slut för mig och linus. stora tjejen börjar ju på dagis på riktigt idag! ska gå där alldeles själv mellan 9-14 varje dag så länge nån av hennes stackars föräldrar är arbetslösa. hehe. sen kan det bli MYCKET längre dagar tyvärr =(

idag ska jag köra en cheva van med släp genom typ hela stan. sux! o inte prata på hela dagen eftersom jag bara fick jobba med en som var döv idag. o imorn. är inte speciellt pepp. men men. bara o bita ihop. har laddat med ljudbok o musik o radio! hihi. segt o inte ha något fikarum idag åså. hoppas på bra väder!! =))

har haft 5 dagars ledigt nu. skönt säger kroppen som inte mår lika dåligt!

På pappret jobbar jag bara 3v o 2 dagar till. sen får vi se om jag blir anställd av chefens chef istället. eller att jag får jobba för honom iaf. kanske. han har sagt att jag inte behöver oroa mig för hösten så jag hoppas det stämmer då. hehe. vår ekonomi klarar sig tyvärr inte på att bägge är arbetslösa!! nån måste jobba iaf! helst bägge så vi kan gå plus nån månad åså. hehe.

suck. jag gick upp alldeles för tidigt idag åså. haha. jaja. kan nog sova lite längre imorn. o imorn är det freeedaaag!!!

liten blir....


...stor =)

älskar dig så mycket Linnéa! tänk att storken kom med världens bästa barn till just oss!!! =)))))


Lite smalare...

har ju kämpat hela året med o gå ner i vikt, har gått ner 14 kg hittills.


denna bilden har jag lånat av helene. tror det var i maj 2010. det är den hemskaste bilden på mig så därför lägger jag upp den här. hahaha.


denna bilden känns bättre. lena som tog den på mig på hultan 2011! typ i juni! =)


Dagisdag nr 1!

gick bra på dagis idag. linnéa sprang in direkt och började leka innan hennes slöa föräldrar ens hade fått av sig ytterkläderna. haha. käkade bra på middagen o tittade typ inte åt vårt håll under hela dagen. haha. sova var lite knepigt. såg ut att det skulle gå bra direkt. men sen åkte nappen ut o då blev hon orolig. vi la oss igemte henne o hon somnade. men sen vaknade hon såklart när vi skulle resa oss upp. men annars gick det fint. lite tråkigt att förskolepersonalen inte pratar något med oss typ. bara frågade om linnéa åt allt. men men. de kanske inte ska snacka med oss?


leka leka leka!


superpepp på att leka på dagis!!

middag o bio!

igår var jag på middag med helena. vi var på grekstället precis igemte filmstaden. började lovande. vitlöksbröd o sen superdupergod o vacker mat! någon slags spenat/dill "paj" i typ filodeg eller va det heter, massa grönsaker o färger o vackert upplagt o tzatziki åså! mums.

värre blev det när vi skulle betala. 12 jävla kronor för kranvatten/per person!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. gör mig fortfarande skitsur!! vafan. skulle man få ta med sig glaset hem sen eller vafan va det för pris! tur vi delar på notan. blev så mycket mer än va jag hade väntat mig. sux, när man är tokfattig =(! ska inte käka ute mer...inte förren imorn då. haha.

filmen försvunnen var bra. väääldigt spännande. man satt med händerna för ögonen typ hela tiden. hahah. kjell bergqvist gör en annorlunda roll emot va man brukar se honom i. men han är ju suuuuperduktig så det gick bra detta med! om ni vill se filmen så se den på bio!

har bilder från kvällen. men de bor ju fortfarande kvar i min mobil o nu ska jag rusa till jobbet!

RSS 2.0