sista dagen.

idag är det deadlinedagen! allt ska vara klart. iaf med häckklippningen. får se om jag måste jobba över för 3e dagen i rad. jaja. igår gick det bara bra. vi var 6 pers! (vi brukar bara vara 2 annars). bland annat hade han hyrt in en penisionär från pensionärspoolen! heheh. en suuuperskön gubbe på 66 år som jobbade jättebra o var supertrevlig. vi kom fram till att hans fru hade bott i samma hus som mig. o att det var i detta hus som han friade till henne!! hihi.

imorn är det midsommar igen! =) vi kör samma tradition som förra året =) för midsommar är väl traditionernas dag? o julafton då åså såklart. hehe.

grattis s & o som gifte sig igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stressigt.

det är superstressigt på jobbet nu. allt ska vara klart till midsommar. o vi ligger efter som bara den. idag kommer bli värsta dagen på jobbet. nu har chefen satt in massa personal tills idag som jag ska styra runt o köra runt på nått sätt. plus att vi bara har en traktor. spelar ju ingen roll om 3 pers klipper häckar som tokar om vi andra inte hinner ta upp högarna o rensa. jaja. vi får se hur denna dagen blir......

Sväng till småland.

I helgen blev det en sväng till småland för hela familjen. linus var i kalmar för typ 3-4 helgen i rad o jag o linnéa åkte med bror till mamma o pappa över lördag-söndag. har varit najs. trevligt sällskap o god mat. träffat min barndomspolare karin o hennes agnes åså! =)

segaste är väl att jag inte har någon egotid när jag har linnéa själv. för det tar typ 1h o natta henne (1,5h igår) så sen är man så slut o klockan är sovdags. skulle vilja ligga o läsa i någon timme någon dag. o framkalla massa kort åså! men men. vi får se när det finns tillfälle till det. hehe. idag ska jag åså natta linnéa för linus ska iväg o kolla på fotoställe till deras kommande skiva.

plutteskrutten går ju nu!! helt underbart! är såååå stolt över henne! min finaste! =) o så bara suger hon i sig nya ord hela tiden o ska härma dem.

nehe. dax o dra till jobbet!

tröttast i stan

igår släkte jag lampan kl 19.40 är man trött då eller? suck. då hade jag endå jobbat 2h mindre än va jag skulle. o kört linus till en jobbintervju. suck. orkade inte se bob hund o orkade inte ens se cleo på tv. men jag spelade in det.

idag ska det ösas barkmull hela dagen igen =( o ingen toa på stället =( sux. igår högg det till så förbannat i fogarna att jag knappt kunde gå =( skitsegt.

lite besviken =(

Linus ska på 1v europaturné om någon vecka med ett band som han igentligen inte spelar i. igår fick jag höra att ALLA respektive skulle få följa med. alla utom jag då.......mig har de inte inte frågat. inte för att jag skulle hänga med för jag jobbar ju o linnéa kan inte ha barnvakt i 1v. men endå. fråga kan man väl göra iaf. besviken. de har ju endå fått ha sina män hemma hela tiden. linus har ju varit iväg i kalmar i kanske 5-6 helger nu för han ska repa. sux.

ne, jag är nog för gnällig. men jag har såååån jääävllaaaa träningsvärk så det finns inte. igårkväll kunde jag knappt röra mig. hehe. vi öste barkmull heeela dagen igår. ska göra det idag åså. hehe. men sen är det heeeeelg! linus ska till kalmar ikväll o kommer hem vid 23 på söndag. likadant nästa helg. har inget planerat alls denna helgen. så är det nån som vill leka med oss så .......

Ledig!

tackar jesus för denna lediga dagen. hehe. för det är väl nån kristen dag antar jag. hehe.

pluttan sov 12h i sträck utan ett pip o jag sov 10h i sträck inatt. mycket najs. tagit en lång frukost med min lilla prinsessa. vi ska till annelie en sväng snart. hon ska väl bara vakna först. hehe. inget svar på sms än så hon sover väl. heheh. i em kommer mamma o pappa. ska blir kul att de kommer hit. de kan passa linnéa o jag kan städa en massa kanske? =) eller så gör vi något roligare. vi får se. storhandla skulle jag åså behöva göra.

va ska du göra på långledigheten?

LÅÅÅÅNGHEEELG

Denna helgen kommer bli som min semester iår. kommer inte att ha längre ledigt i rad än nu tills jag blir arbetslös igen första oktober. så det ska bli najs! ikväll ska jag städa städa städa för jag ska ha det FINT när jag har det ledigt. behöver inte vara orolig att det ska bli stökigt när jag sover för linus ska till kalmar ikväll till måndag kväll! hehe

idag fyller mina fina kompis annelie 30 år!! imorn ska vi hitta på nått kul. o sen imorn kommer mamma o pappa åså o stannar tills söndag. o på måndag ska jag träffa mina fina kompis angelica o hennes söta dotter elin!

va ska du göra på långhelgen?

RSS 2.0