Inte ensamt längre.

Ne. nu är ju linus här igen. vi har gjort massa bäbisgrejjer de 2 dagarna han har varit hemma. igår var vi först på rytmik. det var ganska kul. inget vidare dock att hon som höll i det såklart är sopran o jag är alt o jag KAN inte sjunga så högt som hon gör. men men. gillar ju inte o sjunga endå. fniss. flera kändisar från massagegruppen/ÖF så det var jättekul!

sen var vi o hälsade på på 2st förskolor i området. o idag har vi åså kollat på 2 förskolor. väldigt nyttigt o gå runt o hälsa på o känna av miljön och personalen. vi vet redan hur vi ska välja. hoppas hoppas vi får vårt första alternativ till linnéa. men men. är visst nästan 40 barn på kö dit =( så det känns lite hopplöst. suck.här är en bild från i somras. ja man kan somna hur som helst när man är bäbis! o ja, jag kollade så hon fick luft endå. fniss.

Ensamt

är ensam hemma med linnéa. linus är i kalmar sen i lördags. han ska vara där tills på onsdag. han kommer hem efter vi lagt oss på onsdag =( tråkigt. han skulle spela in imorn åås med en polare. men det blir inte av, så han kunde lika gärna komma hem imorn fast han har ju köpt bilj tills på onsdag.

idag har jag o linnéa varit en liten sväng på ÖF. gillar o vara där. men vi stannade bara 1½h sen var jag o linnéa så trötta så vi gick hem o sov i 1h ihop ist. är supermys o sova ihop, ligga nära nära o känna hur hon andas och är helt lugn o trygg. myspys. vi brukar sova typ 2-3 pass ihop varje dag. men på nätterna får hon sova själver i sin spjälsäng som står igemte min säng. blir lite trångt o sova 2st i 90 säng hela natten. hehe.


typ nån dag gammal bild =)
måste öva på mage


supermassa grattis till mamma o pappa som firar 30årig bröllopsdag idag!!!!!!!!!japps. jag e åxå med på bilden... i magen =))

tröttast.

japps. känner mig som en nygravid. supertrötter. puh. går som i en dimma hela tiden. segt o tråkigt =( o ont i ländryggen hela hela tiden. sux.

lördag-torsdag är jag gräsänka. får se hur det går. förmodligen bra. =) hehe. om nån vill leka med oss så får ni gääääärna göra det. annars kommer jag nog bli lite folkskygg. fniss. tur att det är ÖF på måndag o tisdag =) o så ska jag träffa angelica o elin en liten sväng på måndag fm åså =) annars inget planerat.nån som vill hjälpa mig o redigera denna bilden lite?!?!?!?!? kan skicka orginalet i så fall. fick ju med lite av ett finger längst ner o det är ju inget kul. tänkte kanske göra en förstoring på den bilden om nån kan hjälpa mig! pleeeaaase.

Bröllop.

förra helgen var vi ju i kalmar på bröllop. bilderna på brudparet har inte hoppat in i datorn ännu så det blir tyvärr ingen bild =) hehe. vi åkte tåg ner till kalmar. tog ca 4h dit från götet. puh. men det gick ganska fort endå. linnéa vart liten ängel bägge hållen. gick jättebra. men i kalmar var det inte kul. hon kunde inte sova nått vidare så i kyrkan skrek hon typ hela tiden. o sen skrek hon hela middagen. så jag vet knappt vem som gifte sig eller vad maten smakade =( vet iaf att jag varit kär i brudgummen =) hehe. fast det är ju typ 9 årsen så det är ju nästan preskiberat. hehe. o det var nog bara nån månad jag var lite kär i honom. fniss.

för övrigt så tänkte jag beställa bröllopspresent till mina föräldrar som firar 25 årig bröllopsdag snart. men dumma panduro vägrar ju ta beställningar under 190 pix!!! fan va dåligt! får fixa det på nått annat sätt. stod o höll i det jag skulle köpa idag. men så tänkte jag att det skulle vara billigare o beställa på nätet för det brukar det ju alltid vara. men ikke. surt!

imorn är det kyrka igen som gäller. ska på dop. lilla elin ska döpas! =)


suck.

skulle ju bli en rolig dag idag. men nu så blev det en skitdag =( ska åka till vet med zingo snart. han kissar lite överallt i lyan o det gör han bara när han är sjuk =( stackars kissemojjen =( skulle ju hjälp angelica o sy lite på dopklänning men men. blir ju inte alltid som man tänkt sig.

linnéa sov 11h inatt. tröttis. o så sov hon nästan 1½h på fm-sovningen! tröttnöt. o sover nu. o därimellan har hon mest varit åskoväder. hon som alltid brukar bara solsken. nästan som man tror att hon är sjuk åså. =( ne, man kan inte alltid vara på topp.


ne. hoppas på bättre dag imorn!så. får bli lite bilder på min sötnöt iaf. tar massa bilder varje dag men tar litet tag för mig o lägga över i datorn =)


RSS 2.0