Vasaloppet!!!
Imorn är det dags för vasaloppet igen! Det är ju tradition att kolla på! Ska bli roligt o följa. tyvärr har de nästan enbart fokuserat på de i toppen under sändningarna de senaste åren. De roliga är ju o höra hur "motionärerna" klara sig o va de tycker. Intervjuer med glada människor! =) Men men, får se hur det blir.

Kört Linus med lite musikutrustning idag. Storstädat mitt rum o varit på promenad 2 ggr. ska bli en till promenix när tvätten är klar. ska ju gå 3st promenixer per dag enligt sjukgymasten! idag har det ju varit helt underbart väder iaf.

Ikväll vet jag inte va som händer. Linus ska nog iväg o festa så det blir väl o kolla på melodifestivalen o sen Wallanderfilmen efter det. Wallander är ju sjukt bra så länge Johanna Sällström är med iaf! R.I.P

Grattis till mig...

Jag har namnsdag idag. O grattis till alla andra därute som heter Maria!!

Va ska man göra?

bidde inget sällskapsspelade nu. tråk. är ju sååå pepp på mitt nya spel. så va ska man göra idag då?! o imorn?! linus kommer ju inte o vara hemma så mycket i helgen. får se fram emot söndagen. upp tiiiidigt o kolla på vasaloppet! tradition ju!

Intervjun...

ja då har man varit på en till intervju då. kyrkogårdsjobb. kändes ganska bra tror jag. 117 hade sökt jobbet. de tog 5st på intervju o de skulle anställa 2st tjejer. hehe. så det är ju ganska bra. jaja. nu är det bara o vänta o se! ska iväg till magnus vid 15 o lira spel. nån som vill vara med?!

Intervju nr 2

japps. ska iväg på en till intervju snart! wish me luck again!

Jobbintervjun!

va ju på jobbintervju igår för ett fast trädgårdsjobb. på en kyrkogård o i kapell o krematorium. det var 2st intervjuer. först folk från kontoret som supergrillade mig med massa knepiga frågor. puh. o sen en lite mer lättsam intervju med de jag ska jobba med. i 2h höll intervjuerna på totalt! jag var heeeelt slut efteråt. tur att brossan körde mig!

vi åkte en runda till allum. jag köpte födelsedagpresenter o sen så käkade vi!

var tydligen 120 sökande o de tog 5st på intervju. så lite duttig är man nog iallafall. haha! han som snackade mest bland jobbarna var iaf väääldigt imponerad av min meritlista. vet inte hur många gånger han sa det =)

så nu är det bara o vänta o se. ska ju på intervju på en annan kyrkgård imorn åså. bara säsongsanställning. men det är ju helt oki det åså.

idag har jag tagit bort stygnen o sett mitt svullna knä, tränat hos sjukgymnast, haft en brädspelslunch med brossan, varit en runda i kungsbacka, på fokus o handlat mat o ett nytt spel! vem vill lira spel med mig i helgen?!?!!?!?


Jobbintervju!!!!!!!!

weee. ska iväg på jobbintervju snart! börjar bli lite nervös nu, mest för att jag fortfarande inte kan gå ordentligt! kommer ju inte bli så bra o berätta att man har opererat knät precis. gaaa. jaja. får väl gå som det går. är ju trotts allt över 5 mil till jobbet.... snälla bror ska köra mig idag! har ju inte varit utanför lägenheten sen i torsdags!!

nedu. dax för frukost!

tänk på mig vid 12.30!

FETTisdagen

japps. semledagen är här! ska snart käka semla med linus o buster! sen får det minsann va slut på denhär dåliga stilen med massa onyttigheter varje dag. lätt o tröstäta när man inte kan lämna lyan. dumt! längtar tills att benet ska bli bra så jag kan börja träna igen. eller iaf börja med promenixer!!En till intervju!

weee. ska på en till intervju i veckan!på en kyrkogård ! najs! visserligen bara säsongsanställning, men men, känns bra o kunna öva sig på att gå på intervjuer! *glad*

bort med stygnen..

mmm. på torsdag blir jag av med stygnen. har ju inte ens sett dem än. men tidigast imorn får jag ta bort det sista bandaget. om jag nu vågar. hua. kanske ser läskigt ut? gör det ont o ta bort stygn? går det fort?! hua. hoppas verkligen att det går snabbt o smärtfritt. hehe.

fick jättegulligt kort av mamma o pappa idag. så snälla!!

sökt massa jobb idag åså. duttig. hoppas ju att det ska vara färdigsökt snart. hehe. o att jag får det fasta jobbet! weee.

Händelserik vecka!

Puh, vilken vecka! Jag har blivit opererad efter nästan 1 års väntan, linus har fått tills vidare tjänst på sitt jobb efter att ha jobbat där i ca 15 månader o vi har äntligen blivit av med gamla lyan efter att ha haft dubbla lyor i 3 månader!!! full fart. även fast jag mest har varit sängliggande sen i torsdags. jobbigt att jag inte ens klarar o sitta upp. hade varit najs o kunna puzzla för då springer tiden iväg. men jag testade lite igår o det går inte. gör för ont. sux! tebax till sängen nu. ska se på BECK! mmmm .persbrandt!!

budar även på oskyldigt dömd på tradera nu!om man orkar ska jag glo på oscarsgalan inatt. hehe.

Hur länge?!

gaaa. hur länge ska man ha ont o inte kunna gå?! *uttråkad*

Snubblade över katten.

gaa. snubblade precis över min ena katt. råkade trampa på honom så han skrek o det gjorde jag åså för jag råka vrida till mitt knä på ett väldigt oskönt sätt. ne. jag får väl hålla mig till sängen!

Operationsdagen...

igår åkte jag till sjukan typ vid kl 9. fick reda på att operationen var försenad med 1,5h. det blev en seeg och mycket jobbig väntan. jag var ju värsta nervvraket och hade inte alls lust o vänta (var ju min första operation). var mest värsta psykfallet men de ursöta sköterskorna försökte lugna mig så gott det gick, de var verkligen hur söta som helst. de berättade hur det skulle gå till på operationen och så försökte de lugna mig med att låta mig glo på tv o sånt. hehe. fick även bedövningsplåster inför nålstickningen till droppet. hehe. o så fick jag en massa smärtstillande tabletter i förväg. hehe.

vart läskigt o se alla operationskädda läkare o massa sjuklingar med diverse bandage. hua!

efter ca 2h väntan så rullades jag iväg till en "mellanpassage" precis innan operationssalen. där blev knät tvättat en extra gång. en sjuksköterska satte dropp medan narkosläkaren distraherade mig med o prata om hur narkosen gick till o så. så himlans gullig personal där åså.

sen fick jag ligga o vänta i kanske 5-10 min. då vart jag helt lugn o inte alls orolig. jag har ju trotts allt väntat i nästan 1 år på operationen så jag kände att det var skönt att det var så nära o jag skulle ju fax få bli sövd åså.

sen gick allt superfort. jag rullades in i ett rum med massa apparater o massa folk. såg dock inte min läkare. heheh. o så fick jag en injektion med bedövande o smärtstillade medel genom droppnålen eller va man ska säga. det var lite coolt. man kände hur något spred sig från armen genom kroppen o man riktigt trycktes ner mot britsen! o allt började snurra. fort fort snurrade operationslamporna förbi o det gick inte o fokusera att de skulle stanna.

sen fick jag syrgasmask lite ovanför munnen o narkosläkaren sa att jag skulle få den känslan man har när man precis ska gå på semester (lite svårt o få den känslan eftersom jag typ aldrig har haft nån vettig semester, men jag tänkte på hur skönt det var dagen innan när vi blev av med gamla lyan).  o så frågade om jag skulle bli sövd nu. o då sa hon att det var dags. o så tryckte hon i mer grejjer i droppnålen o så somnade jag direkt.

vet att jag drömde nått precis innan de väckte mig igen men kommer inte ihåg vad. jag vaknade fort som fan. hehe. första tanken var "jag överlevde"! hehe. o sen gick allt fort o de fick över mig till min vanliga brits o sen åkte jag ut till uppvakningsrummet. där låg fler folk som INTE mådde bra alls. som hade mycket värre än mig. men jag brydde mig inte så mycket för jag var ju ganska borta. doktorn kom o sa att operationen hade gått bra att det inte var någon meniskskada utan nån liten broskbit som heter plica som var inflamerad o att hon hade tagit bort den o att det inte behövdes något återbesök.

jag hade bara varit nedsövd i 30 min så det hade gått fort! skönt! vet inte hur länge jag låg på uppvaket, tror det var typ 1h eller nått. fick morfin. det var åså igenom droppnålen, kändes som bedövningsgrejjen på operationen. man känner att nått sprider sig genom kroppen från armen. andra dosen var lite högre o inte speciellt skönt o få. kändes nästan som man fick hjärtinfarkt typ. inte skönt alls. men men. hjälpte inte så mycket. kunde inte lyfta benet men tårna kunde jag vicka på så det gick fint. hehe.

efter ett tag så fick jag komma upp på rummet igen. o äta! o dricka! hade ju inte gjort det sen dagen innan! gick dock långsamt o äta för jag hade så ont i halsen efter syrgasslangen som de satt i halsen.

jag var nog kvar typ 4h på sjukhuset efteråt. började prata med en tant som åså hade fått knät opererat hon var jättekul o pratglad. så när jag började prata med sjuksköterskorna om att åka hem med taxi så erbjöd hon sig att hon o hennes gubbe kunde köra hem mig!! så himlans gulligt av dem!!

så vid kl 17 var jag hemma igen. linus köpte choklad o gjorde tacopaj!

jag hade o har skitont i knät o har svårt för o gå. men men, känns ändå lite bättre idag. lättare o göra sjukgymnastiken men fortfarande sjukt ont o gå. menmen. känns endå bra!!


min sjukhusplats under dagen när jag inte var på operation då..


utsikten! =)


min vita sjukhusmundering! lång skjorta, lååånga strumpor. trosor a la mormorsize. sådära skithöga i midjan o morgonrock. inget kul o ha vita grejjer när man hade m*ns jag var sååå nojjig hela dagen men det gick bra. haha

¨
bandage som heter duga! från mitten av låret till ner över halva foten!
2-3 dagar med hela bandaget o sen får jag ta av halva o ha de i 2-3 dar.

mitt f.d problem. Plica synovialis!

Medfödda förändringar i knäled

(Plica synovialis / Plicasyndromet)


Författare: För den medicinska översättningen av 2008 års version av Praktisk Medicin (PM) ansvarar dr Olle Lyngstam, Göteborg.Definition

Rest från fosterstadiet i knäleden. Denna rest bildar en förtjockad, veckad ledhinna (synovia) på olika ställen, vanligen under lårmuskelsenan (suprapatellär plica) eller längs inre ledspringan vid knäskålen (medial plica).

Orsak(-er)

Förekomst av medfödd plica ökar risken för symtom vid överansträngning (ofta löpning). Symtom kan också uppstå lättare som en följd av våld direkt mot knäleden om patienten har denna medfödda förändring.

Symtom

Smärtor på knäts framsida, på knäskålens ovansida eller strax mot knäskålens inre kant, speciellt vid böjt knäled.

Status

Plican kan ibland kännas på insidan om knäskålen om knät böjs och sträcks med skenbenet inåtroterat. Ofta mycket diskreta objektiva symtom, ej överensstämmande med patientens subjektiva besvär.

Behandling

I första hand antiinflammatorisk behandling t ex NSAID i tablettform.

Kyla i akutskedet samt stretchövningar av knäledsböjarmuskulaturen (hamstrings) och vader. Knäskålsbandage kan lindra.

I senare stadier och om besvären inte går över, är titthålskirurgisk undersökning av knäleden med borttagande av överskott av inflammerad ledhinnan ofta den bästa behandlingen.


.................

ja, rest från fosterstadiet som jag tydligen inte fick bort innan jag föddes. hehe. men nu är den borta!
jag är ganska utmattad idag o inget kul när knät värker, men det är så mycket bättre idag. väntar på att sjukgymnast ska ringa så jag kan fråga om jag kan ut o gå idag. vill ner till torget o hämta mitt paket som kommit! PUZZEL!!!! o ikväll kommer helena o pilen över. vi ska käka indiskt o traditionsenligt glo på let's dance! =) hejja morgan alling!!!!!

OOOOOOOO måste ju berätta om det bästa av allt. förutom att linus precis har fått fast anställning!!! att jag ka på intervju om fast jobb på onsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! såååå peppad!! det är ett kyrkogårdsjobb som även innefattar arbete i kapell och i krematorie! hehe. kan bli spännande. synd bara att det ligger 5 mil härifrån. men men. jag är bara sååå glad!! håll tummarna på onsdag!


Dagen efter operationen.

japps. operationen gick bra säger doktorn. jag hade sjukt ont efteråt igår. men idag är det inte alls lika farligt! skönt! har dock fortfarande ont i halsen efter slangen med syrgas. ska skriva en längre redovisning av skräckdagen lite senare. men nu måste jag äta frukost!

Operationsdags om några timmar.

sitter här nydubbelduschad med bakteriedödande tvål. descutan. är nervös så in i helvete. ont i magen. hua. kommer INTE bli lätt o sova inatt. ne hua. artroskopi imorn då. titta till mitt lilla dumma knä. hoppas att de hittar nått? eller ska man hoppas att de inte hittar nått? hum. har iaf väntat i nästan ett år på operation då min läkare bröt armen eller nått sånt i höstas....

hoppas att jag kan somna inatt. tveksamt. men men. o hoppas att mitt alarm funkar imorn på morgonen. linus visste ju inte om han skulle komma ihåg o väcka mig. jag kommer iaf o veta va som händer imorn när jag vaknar. gaaaaa.

nybäddat o rent från gosedjur i sängen nu. kommer bli svårt o sova utan min stora nalle som jag har sovit igemte varje natt sen jag var hum 6-7 år! hehe. fast det känns som nallen kanske inte riktigt är bakteriefri, så han får sova på datastolen inatt. hehe.

yeye. får hoppas att allt går bra o att jag kommer o ha mindre ont i knät efter ett tag sen iaf. bara det inte blir värre. ska iaf bli "kul" o se hur det är o bli sövd. har ju aldrig pysslat med sånt. hur det kommer o kännas. drömmer man åså? hum. ja, det blir nog en dag o minnas imorn. hehe.

natti natti.

Besiktningen...

ja då var det dethära med besiktningen av gamla lyan. vaktmästaren var sååååå petig. våran 3a tog 1 TIMME och 20 MINUTER att besiktiga. helt sjukt! han var sååååå noggrann! kan ju säga att den inte gick igenom! inte alls. fast där jag hade hängt de flesta städtimmarna, köket, gick igenom iaf. sååå skönt!

han var ju inte nöjd med tapetseringen heller. men nöjde sig med att målaren ska fixa ena väggen i vardagsrummet o det skulle kosta typ 1000 pix. så det känns helt oki endå. det sjuka är att grönsakslådan i kylskåpet hade gått sönder lite, så den får vi ersätta. den kostar 400kr!!!!!!! för en jäklans plastlåda!!! helt sjukt!

kändes ju jädrigt deppt sen när vaktmästaren gick, suck. börja städa IGEN! men så ringde han ganska snart därefter o undrade om vi gick med på att låta nästa hyresgäst flytta in 1v tidigare mot att hon gjorde sista flyttstädningen!! det nappade jag verkligen på! så ikväll ska ja o linus hämta cyklarna o sen lämna nycklarna. så nu är det klart! såååå skönt. vi har ju haft dubbla hyror o lyor i 3 månader nu!!! så man känner sig såååå lättad!

firar ikväll med indiskt! *mums*

Dagen före operationen....

hua. EXAKT om 1 dygn 9.15 ska jag vara på sjukan imorn. hua hua. men jag kommer nog att överleva hoppas jag.

idag är det alltså massor o göra. ska upp till gamla lyan nu o besiktiga den. sa jag att vaktis inte alls var nöjd med våra tapeter eller tapetseringen så han ska ta med en målare som ska godkänna det !?!?! galet! kommer alltså inte alls att gå bra.

sen är det massa smågrejjer som ska fixas idag. mesta handlar om städning o disk. eftersom linus är allergisk mot sånt så måste jag fixa allt innan operationen. o så måste jag handla mat o våtservetter. hehe. får ju inte duscha på en vecka... lagom trevligt... sääärskilt när man har m*ns nu åså. fyfan så ofrächt!

nedu. håll tummarna för mitt knä imorn va?!

Saker jag ska göra...

.... när operationen är över....

... o stygnen är borta o sånt ....

 Prio 1: RAKA BENEN!
har inte fått raka benen på typ 1½ månad nu. det kliiiiar o ha långa fula hår på benen o är sjukt osexigt.

Prio 2. färga håret.

Ser mörkt ut...

Vaktmästaren var uppe en sväng i gamla lyan idag o fixade med några saker. han sa att han inte alls var nöjd med tapetseringen. han ska ha med sig en målare upp imorn som ev får godkänna tapetseringen. suck. det är ju för jävligt om det inte går igenom! vi har lagt såååå mycket tid på tapetsera vardagsrummet, köket, linus sovrum o hallen. o nu tycker han att vi ska göra om allt! galen!!

hoppas verkligen att allt går igenom imorn för på torsdag är det ju operation o sen måste jag ta det lugnt. får ju inte duscha på en vecka heller....... så det får bli extremt lugnt!

Deppig!

Operationsdags.

Mmm. operationsdagen närmar sig med stormsteg. har väntat i nästan 1 år på att få göra en artroskopi! Titthållsoperation i mitt ena knä! har haft ont i 1 år nu, så man börjar ju vänja sig nästan, man kommer knappt ihåg hur det kändes när man inte hade ont i knät. får se om de hittar nått skumt i det annars får man väl bara bita ihop resten av livet. suck.  på torsdag ligger jag för kniven iallafall. hoppas att jag mår bra efteråt så jag kan gå o åka vagn hem!Blä. klarar knappt o kolla på denna bilden. (finns även bilder på google där de visar på riktigt ben. hua, läskigt som fan) ska nog sluta surfa runt o leta fakta. hehe. Jag har dock tänkt ett steg till o har idag anmält mig till donationsregistret! om nått skulle gå fel lixxom, så är det ju kanon o vara med i det så de vet va de får göra med min kropp!

Mando DiaoIkväll kl 17 ska jag till Bengans o se Mando Diao o få nya skivan signerad!
Nån som vill med?! =)

2 bäbisar på G!

Japps. idag är min barndomspolare emil på BB med sin tjej o imorn får ett x:s syrra sin bäbis! lycka till!!

Alla Hjärtans Dag!

Vaknade typ 6 idag av mardröm. suck. ännu mer suck för linus som smög upp 1h innan vi skulle gå upp för han skulle överraska mig med frukost på sängen, men jag var ju redan vaken! stackarn!

Idag ska vi flyttstäda. är INTE så pepp på det. är ju skittråkigt o storstäda åt nån annan lixxom. haha.
Ikväll blir det o käka nått gott o kanske göra våfflor o sen upp tidigt imorn igen o fortsätta o städa. trååååk.


Fredagen den 13e!

Otursdagen började dåligt! nästan exakt kl 7 började nån jävla grävmaskin gräva preciiiiis utanför mitt fönster. för att laga vattenläckan igår. sånt jääävla liv när den gräver i asvalt! fyfan.

Har ringt o bokat tid med vaktis om besiktning av lägenheten nu. ska ju flyttstäda hela helgen. sa att vi kunde besiktiga den på onsdag. tills dess måååste vi vara klara! Blir nog ingen rolig helg. haha.


För övrigt är det värsta norrland här idag. -6,5 grader! brrrr. får se om man ger sig ut i solen endå. lite sugen på o träna..


Doomedagen var här!

Idag har det varit action på min gata. vaknade av att det var ett jävla liv utanför fönstret. folk som pratade o så lät det som det regnade skitmycket. när jag kollade ut var det värsta flodvågen som forsade förbi!!?!!? tänkte att nu är doomedagen nära! hehe. gick o kollade vid fönstret mittemot o det var likadant där! vart helt galet. lät högt som fan o det var vatten överallt! det bara forsade fram skitfort!

det var nått rör som hade gått av så det har varit massa brandmän o rörfolk o grejjat här! värsta action! filmade med min mobil men vet inte hur jag ska lägga upp filmen här lättast. måste jag skaffa nått jädrans youtube konto då? hum.

för övrigt har jag grejjat endel idag o puzzlat bilpuzzlet. snart ska jag köra linus till replokalen med massa grejjer o sen ska jag käka lasagne o kolla på du är va du äter o lyxfällan!

Nya puzzel!

Det blev 2 nya puzzel idag! Detta med bilar 500 bitar.

O sen denna med flygplan 1500 bitar.Kanske inte världens roligaste motiv men jag kände för puzzel med stora grejjer på o inte så "plottrigt" med tex massa människor där man måste kolla på bilen hela tiden för att veta var man ska lägga varje bit. bättre med lite större så man kan samla på färger o sen klura ut själv =) hehe. 

japps helena, det var inte alls lätt o hitta nån cd på allum. fanns ju ingen skivaffär där!! sprang igenom allum på 30 min typ. shoppade puzzlena först så det va så tungt o bära på så sen hade jag inte lust o gå i massa affärer. hehe. 

funderar på o käka o sen åka o träna. får se hur det blir. har ju inte tränat på jätääätätettelänge nu. känns som jag varit sjuk i 23+034044 dagar typ. o efter torsdag nästa vecka kommer jag ju knappt o kunna gå förmodligen så då är det kanske bra o träna lite innan. har ju redan fryst mitt gymkort en gång o det är ju max.

Ut i snön.

ska ut o köra lite bil i snön nu. ska till linus jobb o lämna ett bastrumscase. stort som fan är den. så linus kan ju inte släpa den på vagn/tåg. sen ska jag nog stanna till lite på allum. ska köpa franz ferdinands nya skiva o 1 spännband till min puzzelmatta. det ena "spännbandet" gick sönder i förgår. jag är inte förvånad! hehe.

Oliver sitter o tittar på snön som yr. så söt!

PuzzelJust nu håller jag på med 1500 bitars puzzel med hästar! =)
räknar med att den blir klar nästa sittning.
nu ska jag o linusen göra pizza!!

Flyttstäda.

Funderar på att åka/gå upp till gamla lyan o flyttstäda lite. inget kul men det måste ju göras. ska bli klart i helgen så det är mycket o putsa. haha. fast jag är nog mest sugen på o puzzla. eller åka till ullared. haha!

Rolig Helg!


Helgen har varit rolig. Full fart hela tiden. i fredags var jag hos några gamla polare  o lirade kort o kollade på lets dance och lirade lite risk åså. vart väldigt najs.

i lördags o söndags har jag, linus, pappa o bror tapetserat klart i gamla lyan.
Här är en bild när linus luktar på tapetklister.I lördags var jag o helena på melodifestivalen! vi förfestade med några
tjejiga rosa drinkar! =) o så var vi lite fjortis o festade på vägen till
skandinavium åså.Här är jag o Helena på skandinavium. spana in min fula schlagertröja.
som tyvärr blev förstörd sen då jag fick någon mystisk lila dricka på mig
från de som satt på raden över mig =((
ett fullsatt KOKANDE skandinavium. det var ett jädrans liv hela tiden! hehe. men det var jättekul o tiden gick jättefort!!


Oliver är nöjd att matte dragit fram massa skokartonger!

Ut o åkte

körde lillebror till kungsbacka. han lämnade in ett objektiv där.

hittade marios gata!! =) lite roligt. tänkte på min kompis mario!

sen åkte vi en liten runda till freeport. där hittade läbbigt gröna adidasbyxor för 110 pix!
självklart är de för långa. men men. de va väldigt fina! =)ikväll blir det nog lugnt. kolla lite på sveriges värsta bilförare eller du är va du äter. o sen är det ju lyxfällan!

Jobbintervju.

Lille bror ska på jobbintervju snart. han har ju gått klart sin fina utbildning på chalmers nu så det är dax för fint jobb. lycka till lillebror!!

själv vill jag åså på jobbintervju. men tyvärr inget i sikte än. man blir bara liiiiite tokig av att gå hemma hela tiden.

¨Sååå söööt...

http://mfrost.typepad.com/cute_overload/2009/02/the-adventures.html

Varde Mörker!

Det blev strömlöst i min stadsdel innan ikväll. svart som natten. varade i 10 min. o attans va rastlös man blev. fanns ju lixxom inget o göra när inte elen funkade. haha. lite "på landet" feeling.

För LITE feber!

haha. först har man massa feber o nu har jag för lite i temp! 36.2 har jag nu! galet! va gör man åt det? orkar ju inte göra nått för jag är helt orkeslös o orkar knappt äta nått. idag fick jag post med "tack för din ansökan" från ett av jobben jag sökt. de skrev att de skulle gå igenom ansökningarna när ansökningstiden var slut o sånt. gulligt  att de skickar brev. fast jag var ju tvungen o skicka min ansökan via brev till dem åså. hoppas mitt kuvert i guld sticker ut lite så de tittar på det först! hehe. eller så tänker alla andra likadant åså. fniss. 

Mat-tips

Behöver lite smarriga mattips! är inte alls sugen på o äta. men man måste ju! veggiemattips åså såklart!

På bättringsvägar..

Ingen feber än så länge idag. men halsen är kass fortfarande. men känner mig mycket piggare idag. även fast man känner sig vääldigt slö. behöver syre! o miljöombyte. får nog gå ut en runda idag tror jag. kanske gå o handla lite mat.

på lördag ska vi fortsätta o tapetsera i gamla lyan o sen på kvällen ska jag o darling helena på melodifestivalen!!!!! hehe. lagom nördigt sådär! men det ska bli jäääätteekuuul. fniss. synd att LUUK inte är programledare längre bara. hade varit kul o se honom! men mede är säkert åså bra.

bror e hemma från sin 3v resa i sydafrika nu. ska bli kul o träffa honom snart o se hur brun han är. hehe.

ska nog ta o tvätta lite o kanske puzzla lite åså. har fått 2s personer till o börja puzzla. det är roligt tycker jag. starta liten puzzelepedemi! =) vore kul om man kunde ta med sig sina puzzel o puzzla ihop. hehe. har ju puzzelmatta o allt. fniss. japps. nördigt värre. jag vet. asg.


Deppigt värre.

Hua. lipat massa gånger idag. inget bra, man blir så knäpp i huvudet o ögonen av det. Söta Lena ringde o peppade mig lite, tack! nu känns det lite bättre. ska kolla på "bondens tid på jorden" eller nått sånt. en dokumentär. kommer väl kanske börja lipa till den åså. lipade ju igenom hela "hästmannen". haha.

GlappetJa det är ju inte så mycket man kan göra när man ligger hemma o har feber o sånt. så nu fortsätter jag o kollar på gamla serier. just nu är det Glappet från 1997 som gäller!! kommer ni ihåg den?!?

Fortfarande sjuker..

börjar bli lite tjatigt o vara sjuker nu. har haft feber sen i torsdags kväll. sux. fick ingen tid på vårdcentralen idag heller. sux. får göra ett nytt försök imorn om jag inte blir frisker tills dess.

saknar o få brev. har inga brevvänner kvar. vet inte vems "fel" det har varit men det har bara runnit ut i sanden. det är tråkigt. kul att få brev ju.

Har fått höra dåliga nyheter. arg o besviken som fan.

Rapport till himlen.


Fortsätter med ulf malmro o kollar nu på rapport till himlen från 1994!
Väääldigt bra serie det åså. För övrigt är det samma som de senaste dagarna. tokförkyld o massa feber. inatt var det uppe i 39grader. kunde inte somna. somnade vid 5. sux. nu är det bara 38. tyvärr måste man ju sköta om sitt hushåll iaf. ska snart gå o städa hos piggisarna. linus ska iaf göra äppelpaj. det blir mumsigt!

RSS 2.0