Dag 2.

idag har jag jobbat på riktigt. inte bara handlat kläder o åkt o kollat på kyrkogårdar o hälsat på folk. hehe. kommer att ha sjuuk träningsvärk i hela kroppen imorn. haha. grävt massa! hjälpt till vid en urnbegravning o sen har vi grävt en massa o fixat o donat med planteringslådor inför vårplanteringen. hehe. legat på knä nästan hela dagen o det har gjort sjuukt ont. fyfan. blä.

tyvärr inget roligare än såhär. men såå skönt att det börjar bli vår på riktigt nu! underbart o få vara ute hela tiden åså. najs! o så luktar det ju nybakat i kungälv hela tiden o jobbarpolarna är hur sköna som helst! najs.

Dag 1...

japps. idag har jag börjat på mitt nya jobb. det var lite nervöst o åka dit o lite svårt o sova inatt såklart. men men. inatt kommer det o gå bättre. alla gubbarna (japps. bara typ 55+) verkar helt oki. än så länge iaf. börjar en till tjej om 2v. kul! har fixat med kläder o åkt runt på alla kyrkogårdarna o församlingshemmen o hälsat på folk o kollat runt. har tagit hela dagen.

har även varit o kollat i deras kylrum där de förvara kistorna innan begravningarna, var ganska många kistor där nu. o denna lukt! gaa. kommer nog aldig o vänja mig vid den. hehe. fast det är ju inte sååå farligt. var bara inte riktigt kul o käka pizza precis efter jag varit i kylrummet. värsta idag var när en pappa kom med askan efter sitt barn som dött förmodligen vid förlossningen =( sååå himlans sorgligt. gaa. var nära att jag började lipa där. men sånt får man ju inte göra. så jag klarade mig. hehe.

stället har värsta fina grejjerna så det ska bli kul o jobba med deras maskinpark. o så har man personliga gräsklippare! o egna redskap o selar o sånt! sååå skönt! o så har de tvätthall o egen bensinstation o sådära så man kan hissa upp bilar o sånt. lyx lyx värre! najs.

dax o käka!

Första dagen på nya jobbet!!

första dagen som dödgrävare..eller kyrkogårdsvaktmästare! =)
eller inte första gången men på detta stället! =)
nervös!!!!!!

Födelsedagsbarn.

grattis till migsjälv som fyller år idag!! =)



Firar med en fin bild på Timo =)

Sista dagen som 27åring.

yeee. imorn fyller jag 28! den 28e! lite magiskt. o kul att fylla år på en lördag! Då blir det party, jag o linus firar födelsedagarna ihop, mycket smidigt. han fyller år om 2v! så det blir massa folk imorn. blir roligt. jag har kännt mig som 28år i typ 2 år nu, så jag vet inte om jag kommer börja nojja inför 30årsdagen imorn. haha. vem vet. 28 känns som ett bra år att vara. får hoppas att det blir bra.

Ja o älsk var på IKEA i förgår o köpte bokhylla till linus rum.
De har typ 40st gångar lager. o de är stoooooora. galet!
linus är längst ner i en av gångarna. hehe.



Igår satt jag o Oliver o kollade på tv. han satt i mitt knä
o jag passade på att ta en bild på oss! fluffisen håller på o
tappa sin vinterpäls nu så det är hårigt som fan här hemma!
snart blir han av med sin stiliga krage!



håller på o städar. har en kompis som kommer över om hum 50 min. min äldsta kompis. hehe. hon är typ 45. hehe.
o sen ikväll kommer ju cornelia från stockholm! o så kommer Helena o pilen åså! najs. vi ska kolla på finalen av lets dance! nedu. dax o fortsätta städa.


va ska du göra i helgen?


2 dar kvar...

fyller år på lördag!! =) linus började grejja i sitt rum o musikrummet igår så nu ser det för jääävligt ut i hela lgh. ligger grejjer öööveraalllt. humf. tror jag ska börja grejja lite med hans saker idag annars kommer vi aldrig o bli klara tills festen! hehe. o så kommer ju tjocka släkten på söndag åså!

Å så lite bilder....

Här kommer lite bilder från min mobil...


Jag o bror våldgästade farmor i fredags. självklart kunde hon
bjuda på jääättteemånga kakor o bullar!! hehe. alltid redo!


Här är en bild från i lördags. hade lite fika ute i solen.
Bror, mor, mormor o far på bilden. härligt väder!


Igår köpte jag svart mellanmjölk!! =) finfin. de borde alltid
ha svart förpackning!!

för övrigt är det lugnt idag. ska på bio med tisdagsbioklubben.
ska se slumdog millionair eller hur den nu stavas.



kl 12.05

gått en promenix. blev verkligen inte lång, iskallt o blåsigt ute. hua. sen har jag lagat tacopaj, lasagne o bakat kladdkaka.
lasagnen o kladdkakan är inne i ugnen samtidigt nu, luktar lite annorlunda när man öppnar ugnen. haha.

Hemma.

är hemma hos mamma o pappa nu. bror är åså med. är mysigt o vara här. lugnt o skönt i den lilla hålan som jag kommer ifrån. skulle lätt kunna flytta hit igen, men då får jag ju inte med mig linusen så man får väl stanna kvar i götet. igår var ja o bror på ge-kås (ullared) o jag shoppade 2 nya puzzel. the party tror jag den  ena heter o sen ett med friidrott.

igårkväll glodde familjen på tv o puzzlade samtidigt. mycket trevligt!

idag pysslar jag med min bil. ska bli finfin hade jag tänkt mig!

Hemgång.

Snart ska jag o bror åka hem till mamma o pappa. ska vara där över helgen. fixa o trixa med min bil o ta det lugnt. ska även en runda förbi ullared på vägen hem till mamma o pappa! najs. vet inte riktigt va jag ska köpa. men nått onödigt blir det säkert. haha. mamma o pappa hade varit där i veckan o så frågade jag pappa va de hade köpt o då sa han "jag har ingen aning men det kostade 2500 kr". haha. så det brukar vara när man åker dit. hua.

Dilemma..

hum. ännu en arbetsgivare som ringt. är typ 3e dagen i rad som folk ringer. hehe. fast denna gången gick jag med på att åka på intervju =) hehe. jobbet är på ca 15 månader. ett grav-vick. hum. vet inte hur det blir om jag får det. hur jag ska göra. har ju tackat ja till jobbet på 7 månader. men visst vill man ha ett jobb som varar länge. suck. men o sluta i juli nästa år är ju verkligen ingen höjdare heller! o sen vara arblös till mars-april igen. hua. "vad göra?"

Mardrömsnatt!

Eller igentligen var det inte mardrömmar. bara jobbiga drömmar. först drömde jag att jag gick på VIP-bion o kollade på sagan om ringen med en gammal klasskompis som jag var dökär i när vi gick i samma klass (japps, gick ihop i 6an). väldigt söt pojk. grejjen är att han dog för typ 2 årsen! läskigt o drömma att han lever.

sen drömde jag massa om nya jobbet! puh. att jag kom dit o skulle själv köpa egna kläder. fick 18 000 pix kontant! som jag skulle hålla reda på. hehe. sen va det massa annat runt jobbet. puh. är ju bara 1,5v kvar tills jag börjar så man kan ju nojja hur mycket som helst!

finfint väder idag åså. ska ut o promenixa lite snart. sen blir det kanske zombies idag åså. hoppas på det. linusen e hemma idag åså tydligen. även fast han sa att han skulle jobba igårkväll. jaja. vi får väl stå ut med varandra idag åså då. haha.

Nej tack!

Har tackat nej till så många jobb(intervjuer) nu så jag har tappat räkningen. Ringer nästan varje dag nu om olika jobb som jag har sökt. hehe. kul att man är poppis, men synd att det inte leder till fast jobb. men men. ska nog skola om mig till fastighetsmäklare om jag kommer in i borås till hösten! orkar inte vara säsongare mycket längre till.

idag är det sooooool sooool o varma solstrålar. ska väl ut på mina dagliga promenixer men börjar bli lite trött på o gå i mina kvarter. kanske ska man åka o gå nånannastans, men var?!? hehe.

stackars linusen har varit sjuker i flera dagar. tråk.

igår vart jag hos bror i flera timmar o lirade carcassonne! de vart najs!


Carcassonne


Ska åka till bror o lira lite carcassonne snart. varit hos sjukgymnasten idag åså. o shoppat hö o mat. till helgen drar jag hem till mamma o pappa. ska fixas med min bil. byta till sommardäck (hum. jo liiiite tidigt är det kanske, men men), o tvätta bilen!!!!

ska ta o anmäla mig snart till Vårruset! ska bli kul o gå 5km i slottskogen! najs! o lite nostalgiskt då jag inte kommer o jobba där mer tyvärr. menmen, ser fram emot mitt nya jobb som börjar om 2v!

fick tacka nej till jobberbjudande idag åså. hehe


Dax för BECK!



Mmmmikael Persbrandt. Om 2min börjar Beck! Alltid lika kul o se Micke som Gunvald!

Bra tippning!

japps. jag hejjade ju på att malena skulle vinna o sen hejjade jag ju även på EMD och ugglas. o det var ju väääldigt bra tippat. för malena vann ju!!!!!!!!! o ugglan på 2a plats  o EMD på 3e! najs.

idag är det varmt o sol. jag o älsk har varit vid en sjö o grillat korv. myyys. o snart ska vi ta o bada badkar åså! myyys.

Melodifest!!

yeee. idag är det final i melodifestivalen! ska se den hos darling helena som har födelsedagskalas samtigt! najs. hon var här igår åså o vi glodde på lets dance. där rätt person åkte ut!!! blir värre nästa vecka! hua. idag hejjar jag på malena och på EMD o på uggla. hum. får man hejja på så många!? jaaaaaaaaaaaaa. vem hejjar du på?!


Puzzel x 2


Igår puzzlade jag o Annelie detta 500 bitars. det är roligt o puzzla ihop med någon annan, o när man åker iväg till nån kan man ju ta med ett 500 bitars för det tar ju inte sååå lång tid o lägga endå.



idag puzzlade jag klart ett 1500 bitars med flygplan. har hållt på med den ganska många gånger så nu är det skönt att den är klar! hehe.


Nästa puzzel blir "The Storm". enda puzzlet jag har hemma nu som jag inte har lagt. har dock budat lite på tradera så vi får väl se om det blir nått annat puzzel emellan.

Jan Van Haasteren som gjort de underbara puzzlena! finns o köpa i leksaksaffärer o på typ bokia.

Malena



Självklart hoppas jag att Malena Ernman vinner på lördag!! shit vilken röst hon har!!
snygg o vacker koregrafi åså!



igårkväll kördes det dammsugare till helene! fick supergoda n*gerbollar åså!! mums!
idag ska jag till sjukgymnasten o sen ska jag hänga med annelie, o så pratas det visst
om att det ska bli snöstorm i em åså. hua. tycker solen som är framme är väldigt bra som den är!

Dagens.

Inte så mycket planerat idag. ska köra en dammsugare senare ikväll. nu ska jag ut i solen o gå lite hade jag tänkt mig. har fortfarande ont i lilltån som jag slog i så in i helvete igår i ett element. tror nästan att jag fått en spricka eller så i den. får se hur det går att gå idag. hehe. imorn ska jag till sjukgymnast o sen åka o hälsa på annelie.

Män som hatar kvinnor.


Ojojoj vilken bra film. spännande hela tiden. 2,5h bara flög iväg.

orkar inte skriva nån längre rec.

4,5/5 tycker jag nog den är värd i betyg. vart lite för mycket folk o namn med så det vart lite rörigt. o så handlade det ju inte alls mycket om millenium. fast det kanske det inte gör i böckerna heller. men eftersom det kallas för milleniumtriologin så... synd att de kommande 2 filmerna inte ska visas på bio. för den passade väldigt bra på bio.

Se den på bio!!!

Give Me Sunshine!



Här är utsikten om jag vänder mig ett kvarts varv från min dator. solen speglar sig i deras fönster så solen riktas in mot mig sen. väldigt bra!


nu ska jag duscha o sen på bio o se "män som hatar kvinnor". ska bli kul!


Platespotting

Håller på med Platespotting! hittade 3nr på min 30 min promenix idag! weee. så nu är jag på 168!
för er som inte vet vad det är så letar man nummerplåtar på fordon. börjar med o hitta 001 o sen ska man hitta 002 o så håller det på! galenskap är va det är igentligen. eller tidsfördriv. målet är såklart 999. jag har hållt på i snart 3 år så det tar ju sin lilla tid.


VARUHUSET PÅ DVD!!!



OOOO. den 18e släpps första säsongen av varuhuset! kommer ni ihåg den serien som gick på 80-talet!!?!?!
Japps. ska ta o beställa den bums! *nostalgi*

Sjukgymnastik

Ska snart åka iväg på sjukgymnastik igen. Ska bli roligt. klart man är motiverad att träna upp sitt lilla knä. om exakt 3v börjar jag jobba o då måste jag ju vara i toppform. hehe. eller iaf kunna gå ordentligt. o så måste jag ju i mitt yrke som trädgårdstomte kunna ligga på knä o rensa ogräs. hehe. Mindre nöjd att jag har gått upp ca 2kg sen jag blev arbetslös. fast jag är ju inte så aktiv nu heller. blir att försöka gå ner i vikt igen tror jag! humf.

Imorn är det bio o på lördag är det födelsedagsfest hos darling o melodifestivalfinal! annars är det inte så mycket inplanerat. kansek blir en ullaredsresa om jag orkar det. hehe.

O så lite gamla bilder.....



Jag o Linus 6/1 2005! spana in mina söta tofflor! o linus små dreads!




Vacker vinterdag 2005. Har fortfarande kvar min finfina jacka!! Löööve it.


Thermotroll och Isola. Saknar er!


Helt oki helg!

Varit en rolig helg. i fredags bakade jag ju muffnis o helene var här en runda, sen var vi i second hand affär o kollade lite, på kvällen var jag hos några polare o käkade god god paj, kollade på lets dance och spelade kort. i lördags flängde jag o linus runt i affärer på jakt efter mattor till lyan. sen grejjade vi massa i lyan tills kl var 20 då vart det lite slöt-titt på melodifestivalen och sen kollade vi på wallander. idag har det mest varit slött. hehe. sovit till en film o puzzlat lite typ. städat hos piggisarna o så. varit skitväder så man har inte direkt haft lust o gå ut! haha.



fiiiiin zebramatta som jag vill ha!!!! kostar över 3000 pix dock.



Jag finns även som matta!!!!!!!!!!



Hittade en manchesterkavaj bland linus gamla kläder.
tydligen nått x till honom som glömt den. haha. funderar
på att ha den. fast linus tycker jag ser tjock ut i den. hmf.



Hängde upp tyg bakom soffan o la ut vår finfina nya matta!

Sagt upp mig!

Ringde o sa upp mig från mitt gamla jobb nu! känns fint o ha nytt ställe o gå till, nya rutiner o nya jobbarkompisar!!!! ska bli jättekul! =) Chefen blev lite panikig o sa typ "ja nu får man ju mycket o tänka på såhär på fredagseftermiddagen och över helgen". ja, precis så som hon gjorde när hon ringde mig för några veckorsen en fredags eftermiddag o sa att jag bara fick jobba FYRA månader detta året (har jobbat 8-10 mån de senaste 3 åren!). humf. jaja. ny tid o se fram emot nu!

panda smsade att hon inte kunde komma för hon va sjuk. 30 min innan utsatt fikatid. ja, det är bra att man är ute o god tid när man har gjort sig till o baka. men men. mer fika till mig o helene ist. hehe. o till linusen!!

Muffins!



Jag har bakat några stoora muffnis nu! Helene o Panda kommer över snart!
Blev citronmuffins, russinmuffins o sen skulle det blir chokladmuffins men
kakao hade vi tydligen inte hemma så jag tog oboy. hum. vetifan hur de smakar!

Morrissey i sommar!!!!!!!



WEEEE. igår så spontanköpte jag o Lena varsin biljett till Morrisseys konsert i sommar!

Så nu har jag igentligen 3 saker o se fram emot framöver. Mando Diao, Morrissey o Way Out West! o födelsedag denna månaden o kalas o börja på nytt jobb. ja, så illa är nog inte livet iaf. hehe.

Hett med Timo Räisänen.



Mumsig bild på Timo som jag hittade när jag googlade! hehe.

måste ju bara skriva om konserten igår! stod att den skulle börja kl 19 men det var tydligen INSLÄPPET som var kl 19 på storan här i göteborg. så först stod jag ute o frös som fan i 30 min o sen blev det en timmes seg väntan inne på storan! de 4 första raderna i storan var tydligen vanliga stolar! jag satt på rad 4 o har ganska ont i sittbenen idag! gaa.

men så till konserten. började med högt dunkande, typ som pulsslag. maffigt. o så kommer timo in på scenen o pulsslagen fortsätter. blått ljus från alla håll o kanter på timo o så börjar han sjunga världen finaste låt. min absoluta favolåt CREEP av Radiohead. han sjunger den till endast pulsslagen! eller taktslag kan man väl säga om man ska snacka rätta musiktermer. det var helt fantastiskt! så vackert! så naket!

Jag rös heeela låten igenom o tårarna trängde fram. shit vilken öppning, halleluja moment!!! verkligen mitt livs starkaste musikupplevelse! hans kom in med lite syntar på vissa ställen åså. shit va vackert det var!!!! gaaaaaaaaaaa.

det var en helt fantastisk spelning! bara timo med sina guror o hans på sina syntar. var såå coolt. så naket (även fast han inte strippade denna gången). vilken konsert! kul att se honom i denna tappningen. vilken artist! ojojojoj. synd att det inte blev någon rec i GP idag =( inte på nätet iaf. hade varit kul läsa om det bara var jag som vart helt trollbunden hela tiden!

förutom creep så tycker jag att en cover han gjorde på en nine inch nails låt vart helt fantastisk. o sista låten I'm indian!

behöver jag säga att han får 5/5 i betyg av mig? wow. ska leva på denhära konserten länge länge länge! får se om någon annan slår den iår. känns som det kommer o krävas att jag får se madrugada en gång till då! eller franz ferdinand! eller ännu bättre RADIOHEAD! hehe.

drömde även om timo inatt! fniss!

Så var man säsongare igen då.

Fick inte det fasta kyrkogårdsjobbet. så dödbrännare blir man inte. det gick internt. typiskt. men inte så oväntat. men det blir jobb på en annan kyrkogård nu. ska bli roligt o träffa lite nytt folk. även om de inte är så många. kommer att få anställningspapper imorn! kul! ska bli "mysigt" o jobba på kyrkogård igen. det är nån slags "ro" med att jobba på kyrkogård även fast det kan vara stressigt som med vilket annat trädgårdsjobb som helst så finns det en lugnhet där som jag saknar. ska bli kul o få hålla på med gräs igen åså. många årsen sist. köra åkgräsklippare o gå med trimmer!

ca 2 mil till jobbet men motorväg i kanske 1 mil så det ska nog gå bra. tråk att inte få fast jobb men det känns helt oki endå! kommer o jobba med typ 4 st gubbar o 1 tjej som är i min ålder. så vi får hoppas att vi trivs ihop!



kort från en annan kyrkogård. får hoppas att de inte har lika många småååå buxbomshäckar o klippa! eller min rygg hoppas på det! 

Längtar till nått att längta efter...



AAAAHHHH längtar till nått att längta efter. Har inga resemål inplanerade alls. vill ju ha nån semester att längta efter o räkna ner till. Linusen ska turnéra så mycket med sitta band iår så han får nog inga dagar över till semester med mig iår. tror inte vi varit på semester nångång. eller har vi det? hum. fast vi har ju bara varit ihop i 5 år så det kommer väl. är ju lite knivigt o resa iväg då vi inte sover ihop heller. hehe. O så blir det tyvärr inget Peace and love iår heller =( va väldigt trevligt förra året.

Ja va ska man säga....

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=480374

Kul eller dålig idé? kommer du att åka?

Sjukgymnastik o TIMO!!!

Nu ska jag iväg på sjukgymnastik. ska bli kul o få träna lite på riktigt med motionscykel o styreträningsmaskiner! najsnajs! Annars så händer det ingenting idag. förren vid kl 19 då jag ska få se TIMO igen! najsnajs. hoppas han inte lirar alltför många låtar från sin coverskiva. ne. hehe. för övrigt så går man i väntans tider (väntar på besked om fast jobb!)

FÅTT JOBB!!

wee. fått ett säsongsjobb på kyrkogård!!! kul!! fast sänkt lön med 1300pix känns mindre roligt. men men, 3 månader längre säsong än på mitt gamla jobb så det blir ju endå en vinst! hehe. börjar den 30e mars! så nu är det bara 3v kvar o döda! najs!!

Håll tummarna!!

Fick reda på att nån kyrkogård har ringt min chef idag! hehe. o det låter ju lovande!! Håll tummarna!

brossan fick jobb idag! massa grattis! va en runda hos honom o lirade carcassonne och kingdoms o käkade lite linsgryta ikväll! najs!

knät har inte alls varit på gott humör idag. morr. o det andra knät gör åså ont. bläää.

för övrigt så är jag nöjd med mina materialististsisots .. mina saker! bil, 4a, garage, tvättmaskin, diskmaskin, dator, tv, soffa, säng, instrumment osv. ja. mycket nöjd!

nu är det bara fast jobb, make, barn som jag saknar! hehe.

















SNÖ SNÖ SNÖ

får nog ta o ändra lite i min blogg till snö snö snö. för regnet övergick tydligen i snö. vart svinkallt när jag var ute o gick så det är ju inte så konstigt att det började snöa.

SNÖ SNÖ SNÖ

får nog ta o ändra lite i min blogg till snö snö snö. för regnet övergick tydligen i snö. vart svinkallt när jag var ute o gick så det är ju inte så konstigt att det började snöa.

Regn Regn Regn



skittråkigt väder idag. men jag måste ge mig ut! köpa toapapper!!! o så ska jag ju gå ca 10-15 min per dag som sjukgymnastik åså. känns ganska bra i knät nu. gör inte så ont när jag går längre! eller ibland om jag vilat knät o ska komma igång så  gör det ont. men promenixarna går fint! ska till sjukgymnast på onsdag åså. då ska vi träna med maskiner! najs!

det vart väldigt trevligt igår o träffa massa nytt folk!


Vasaloppet!

Kollat på vasaloppet i ca 5h idag. så nu är man lite trött i huvudet. hehe. borde kolla klart på wallander som jag spelade in igår men får se om det blir idag. hehe. ska iväg till min "bonus"kusin snart. ska bli kul o träffa henne igen. är säkert 15 årsen sist. hum. ja nått sånt! galet! ännu mer galet att vi nästan bor grannar utan o ha vetat om det! o att hon åså är knäskadad! hehe. ska bli kul o träffa lite nytt folk!

RSS 2.0