Namngenerator.

testade http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/namn/namngenerator precis. jag skrev in linus o maria o då blev tjejnamnet vera! det roliga med det är att jag tänkte på det namnet igårkväll!!! jag läste det i skumtimmen o tyckte det var fint. har även tänkt på det innan eftersom en fd jobbarpolares unge heter det. Vera.

jaja. sluta drömma. är ju inte ens gravid =/

Linus har börjat sin praktik i musikaffär nu och jobbar 11-17. alltså får jag hämta på dagis. går gick jag ist för att köra bil. det tog 45min sammanlagt. hemifrån till dagis o hem igen! sen ska man laga mat bums. eftersom både jag o pluttan är hungriga. är väääldigt stressigt o komma hem. jag har ju det ganska lugnt på jobbet nu eftersom jag jobbar helt själv! =)

men idag ska det bli lite lugnare efter jobbet. linnéas mat är redan klar och jag har faktiskt delar av min mat i ugnen redan nu!!! hehe. jag ska ta ut den sen när jag går till jobbet såklart. hehe. aubergine som det ikväll ska bli ost på. o så ska jag käka couscousmix till det o lite cream f. kanske lite fetaost till åså.

ne. dax o dra till jobbet!

Ev. kommer jobbets 2 supersnygga killar o jobbar i samma håla som mig idag. då kanske jag kan få lite lunchsällskap iaf! hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0