Våga väga

Idag dammade jag av vågen o VÅGADE väga mig igen. det var 4 (!!?) månader sen sist.... jag hade gått upp .... 0.3kg!! TJOHOOO, det är ju INGENTING. Pepp. Så stolt att jag lyckats hålla vikten utan viktklubb över hela sommaren när jag käkat massa onyttigt känns det som. =)) men men. jag är ju fortfarande överviktig så vi kanske inte ska hurra för mycket då va... menmen...

Jag har kommit igång med träningen igen. förhoppningen är att jag ska träna på gym 2ggr i v o simma 1km/1ggr i v! nu har det bara varit 1gym o 1sim i veckan. jaja, bättre än inget. det är svårt att få ihop livspusslet. för jag vill ju helst hänga med Linus o LINNÉA när jag är ledig. hellre än o träna. men men. det är gött o träna åså! man får så mycket energi!!

helgen har varit ganska lugn. var en sväng på streetsmartfestivalen på lördagen o såg augustifamiljen o ebbot o magnus carlson. igår blev det en tur till stugan, klippte gräs, vattnade tomaterna o gurkorna o sen kom annika förbi så vi hängde lite på altanen o snackade skit o fikade. nea var åså med. kallt som fan var det. men men. löve min fina stuga!!
 
 
Snyggot Magnus Carlson! mums
 
Coolingen Ebbot
 
Nea var med o såg Ebbot!! =) hon tyckte det var kul på konserten. mest kul o springa runt o dansa o hoppa i vattenpölar. hon gick snällt med på att ha på sig hörselkåporna hela tiden. o så stor vi ju inte preciiiiis framför scenen heller. bara jag som gick fram o tog kort! =))
 
såg mååånga barn på konserten som inte hade hörselkåpor. skämmes ta mig tusan föräldrar!!!!
 
va har du gjort i helgen??!?!?

Kommentarer
Postat av: Tina

Oansvarigt av föräldrar som inte har hörselskydd på sina barn!

2012-10-20 @ 15:04:38
URL: http://tinasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0