BesökImorn kommer mamma o pappa hit! världens bästa föräldrar har jag! =) ska bli så kul o ses igen. har ju blivit lite dåligt med det. senast jag var hemma så fick mamma magsjuka så jag o nea fick åka hem o sen skulle de ha kommit förra helgen. men då fick nea magsjuka. men nu äntligen!!!

har jobbat nästan hela veckan. det är najs. jobbar själv så jag lyssnar på ljudbok heeeela tiden. sååå spännande! idag lyssnade jag ut mankells wallander-villospår! på måndag börjar jag med "den femte kvinnan" i samma serie! pepp.

var hos tandläkaren idag åså. bröt ihop. så pinsamt. men jag har verkligen sååån tandläkarsituationskräck! fy tusan. så pinsamt eftersom jag har så gullig tandsköterska o rolig tandläkare. jaja, hade inget hål iaf. o alla mina visdomständer har tittat ut!! men jag har lite tandsten som ska tas bort i maj. =((( först pratade vi om jag skulle ta lugnande då. men det gick inte tandläkaren med på. men jag kan få bedövningssalva o spruta om jag vill. så jag tänker ta massa massa SALVA =) haha. ja. vet att det är löjligt. men jag kan inte hjälpa detta. tandsköterskan undrade varför jag hade sån skräck. jag har knappt lagat o inte varit med om något superduperotäckt heller. tönt-polly!!

o så sa hon att det är ju värre o föda barn. hehe. men jag vart ju väääldigt nervös inför att föda åså. hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0