Shopping

är ju massa massa massa kalas o bröllop å sånt på g nu i maj/juni så nu är det lite panikigt med kläder. jag håller iaf på o buda på världens finaste klänning till mig! hoppas bara att den passar!! o att jag passar i stilen. haha. kollar på lite klänningar som ska matcha med min till linnéa åså =) fniss. linus får matcha bäst han vill =) han har ju inte så mycket o välja mellan iaf.

idag har jag hållt på med min balkong typ hela dagen. har nog varit o grejat med den typ 4 omgångar eller så. linus sov till kl 12 o jag o nea var uppe från 7 så det var lite rastlöst ett tag o jag tänkte att plutt kunde få vara med o grejja på balkongen med jord o så o sånt. men det gick inte alls. så fort jag vände ryggen till så var det jord över typ hela balkongen, o säkert hos grannarna under o hon kastade ut grejjer över räcket. haha. pluttbus!

har massa bilder från dagen i min mobil o på värsta köksträdgården som jag har sått nu. men men. ni får väl hålla ögonen öppna på fb om jag lägger upp lite bilder =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0