Stora Tjejen!

Nu är föräldrarledigheten slut för mig och linus. stora tjejen börjar ju på dagis på riktigt idag! ska gå där alldeles själv mellan 9-14 varje dag så länge nån av hennes stackars föräldrar är arbetslösa. hehe. sen kan det bli MYCKET längre dagar tyvärr =(

idag ska jag köra en cheva van med släp genom typ hela stan. sux! o inte prata på hela dagen eftersom jag bara fick jobba med en som var döv idag. o imorn. är inte speciellt pepp. men men. bara o bita ihop. har laddat med ljudbok o musik o radio! hihi. segt o inte ha något fikarum idag åså. hoppas på bra väder!! =))

har haft 5 dagars ledigt nu. skönt säger kroppen som inte mår lika dåligt!

På pappret jobbar jag bara 3v o 2 dagar till. sen får vi se om jag blir anställd av chefens chef istället. eller att jag får jobba för honom iaf. kanske. han har sagt att jag inte behöver oroa mig för hösten så jag hoppas det stämmer då. hehe. vår ekonomi klarar sig tyvärr inte på att bägge är arbetslösa!! nån måste jobba iaf! helst bägge så vi kan gå plus nån månad åså. hehe.

suck. jag gick upp alldeles för tidigt idag åså. haha. jaja. kan nog sova lite längre imorn. o imorn är det freeedaaag!!!

liten blir....


...stor =)

älskar dig så mycket Linnéa! tänk att storken kom med världens bästa barn till just oss!!! =)))))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0