Tillbaka!

Jag behövde ju bara vara arbetslös en dag. sen blev o det VAB:a ist tyvärr. linnéa var hemma i 7 dagar men idag är hon tillbaka på dagis o jag kan söka jobb igen!!! hittat drömjobb nu precis. är så peppad att jag knappt kan sitta still =)) fniss. åh. tänk tänk om jag får det!!! fast i längden måste vi nog flytta isåfall. vet inte om man pallar o pendla 16 mil om dagen hur länge som helst =// men men.

lillpluttan har haft öroninflammation =( lilla stackaren. käka medicin är inte kul alls tycker hon.
Men o leka me vatten är det bästa som finns. hon kan stå o grejja med vatten huuuuur länge som helst i köket. har nog aldrig hänt att hon velat sluta av sigsjälv. haha. oftast så slutar det iallafall med att hon får byta alla sina blöta kläder o mamman får torka golvet!!!




Igår så bakade vi kladdkaksmuffins. efter linnéa slickat på visparna såg det ut som hon fått skägg! hehe. busunge!
Nu tjatar hon om "kaka kaka" hela tiden typ. hahah.



Lyckades iaf muta henne 2 ggr. hon har bara spottat ut sin medicin typ varje gång. men jag kom på en sak o muta henne igår. haha. sa att hon skulle få en muffins om hon tog medicinen. o då tog hon den lilla koppen o drack upp allt själv! likadant idag på morgonen. hehe. vi som har bråkat en massa om medicinen innan. hehe.

fast hon har bara fått en pyttebit kaka efteråt. eftersom medicinen ska tas på tom mage. hehe. men bättre att hon får i sig medicinen o lite kaka än att hon spottar ut hälften?

om 2 månader är det 2årkalas åså!!! älskar dig linnéa!!





Kommentarer
Postat av: Panda

2011-11-22 @ 19:09:31
URL: http://livmoderskeppet.blogspot.com
Postat av: Panda

Nu blev det fel ovan...



Var är jobbet?

2011-11-22 @ 19:10:09
URL: http://livmoderskeppet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0