Sista dagen...o lite böcker....

Idag är det sista dagen på jobbet. igår var jag ledsen, idag är jag mest tom o vill att dagen bara ska vara över! jag o en jobbarpolare ska städa på ett dagis, klippa en häck o packa ihop alla grejjer som finns i fikarummet o garaget. sen ska jag köra en bil till torslanda o han ska köra traktor o släp dit. sen ska jag lämna mobil o nycklar o sen är jag arbetslös...........................igen.............................

hoppas jag har tid o ork att åka till kappahl o köpa lite kläder till linnéa =) är klubbdag idag så jag har 30% på ett helt köp!!! vore kul o hitta nått till mig åså. men men. får se hur det går om jag har linnéa med mig. då får man ha lite tempo så hon inte tröttnar. hehe.

jag borde nästan blockera mig från adlibris.com åså. beställde massa böcker igår åså. haha.
men jag läser ju väldigt mycket åså. just nu är det johan theorin som gäller. tyckte skumtimmen var sådär. men nattfåk var 5/5 o nu läser jag blodläge.o igår beställde jag sankta psyko av johan theorin. lite arg på migsjälv att jag inte beställt den tidigare. hinner nog läsa ut blodläge innan den kommer. morrmorr. dålig planering. haha.

efter johan blir det nog att läsa mari jungstedt. har ju köpt typ 10 böcker med henne så då ska jag minsann bara läsa henne! fniss.

efter det kanske jag ska beställa martina haags nya el john ajvide lindqvist senaste. eller så får jag ta o läsa nått av mina ca 30-40 böcker som jag inte läst än som står o väntar. hehe.


mina böcker från bokmässan iår. signerad bok av favoritförfattaren håkan nesser åså! =)

lyssnar ju på wallanderboxen nu åså! är såååå glad att jag o pappa köpte den ihop! kostade 300pix men det är hum ca 152h lyssning o 10 böcker!!! löööööve it!!!LÖÖÖVE min bokhylla!!!! det är det bästa materiella i lägenheten. =) eller efter åskbollen då. hehe. ääälskar min ordning i bokhyllan. blir helt lugn när jag tittar på den. fniss. om det är stökigt o jävligt i lyan så vet jag iaf att när jag ligger i min säng o kollar på bokhyllan då är det lugn i sinnet. haha!

min dröm är att ha ett bibliotek i lyan. eller iaf att kunna ha en till uppsättning av dessa ikeabokhyllor igemte varandra. vill ha upp mina puzzel i bokhylla o kunna köpa fler böcker =)

ne. detta får bli allt för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0