amningsmarathon.

ammar typ dygnen runt. ett av passen idag var mellan 11-16 med lite uppehåll för blöjbyten. det är faktiskt vääldigt jobbigt o amma o särskilt så länge.man blir helt slut i kropp o själ. vid 16 orkade jag inte mer utan gav henne bröstmjölk på flaska så då vart hon lugn o sov i någon timme.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Oj det låter jobbigt! Blir det så för mig kommer flaskan åka fram oftare ;)

2010-02-24 @ 09:41:55
URL: http://www.ninnisblogg.se
Postat av: Ninni

Jag bor i Växjö. De har haft akupunktur i över tio år och de som jobbar där säger att det är väldigt uppskattat. Då är det ju väldigt tråkigt att de tar bort en sådan grej. Kan ju inte vara så dyra materialkostnader ;) och när de använt metoden så länge borde ju kunskaperna finnas inom huset så de kan utbilda varandra kan man ju tycka. Men men...det sparas och sparas...

2010-02-24 @ 14:09:47
URL: http://www.ninnisblogg.se
Postat av: Ninni

Haha ja då skulle det nog bli mer liv i luckan om de tog bort eda ;) Annars så längtar jag tills han ska komma. Kanske inte direkt efter själva förlossningen. Är ändå ganska lugn inför den än så länge. Jag kommer nog få mer panik när jag inser att det är dags :) Det är kul att följa hur det går för dig. Inte roligt att det är jobbigt men man får ju ändå en bild av hur det kan bli sen genom att läsa andra mammors bloggar. Man är ju inte ensam om att gå igenom det här. Så det ska nog bli bra så länge bebisen mår bra och är frisk.

2010-02-24 @ 17:20:54
URL: http://www.ninnisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0