Ser mörkt ut...

Vaktmästaren var uppe en sväng i gamla lyan idag o fixade med några saker. han sa att han inte alls var nöjd med tapetseringen. han ska ha med sig en målare upp imorn som ev får godkänna tapetseringen. suck. det är ju för jävligt om det inte går igenom! vi har lagt såååå mycket tid på tapetsera vardagsrummet, köket, linus sovrum o hallen. o nu tycker han att vi ska göra om allt! galen!!

hoppas verkligen att allt går igenom imorn för på torsdag är det ju operation o sen måste jag ta det lugnt. får ju inte duscha på en vecka heller....... så det får bli extremt lugnt!

Deppig!

Kommentarer
Postat av: Sara

Suck... hoppas att det går igenom med lägenheten. Och hoppas det går smidigt med op på torsdag. Mängder med kramar från mig och mathilda.

2009-02-17 @ 15:11:38
URL: http://www.frokenviktig.com
Postat av: Helena

Men hur kan man göra ett jobb bättre än en målare liksom? Vad trodde han egentligen.. Varför bryr han sig om det förresten, kommande hyresgäst har ju ändå aldrig nåt att säga till om?? Och med den bostadsbrist som råder i Gbg borde det ju inte vara nåt problem att hitta en ny hyresgäst heller.

2009-02-17 @ 20:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0