Biobiljett

Nån som vill gå o se "allt flyter" imorn kl 10 på bergakungen? jag har ju redan köpt bilj men kan ju inte gå. slå en pling.

Våldgästad!

Tanken var ju att vi skulle tapetsera om i gamla lyan denna helgen o att mamma o pappa skulle ha kommit. men jag blev ju sjuker. Men för nån timmesen ringde pappa o sa att de i var i götet iaf. de hade gjort mat för att vi skulle varit i lyan i helgen så de tyckte de kunde åka hit med maten iaf! en liten tripp på ca 18 mil ett håll!! haha. så gulligt av dem! kände mig inte sååå jättesocial med 38,5 grader i feber. men men. nu har jag massa mat iaf! =)

Ännu en dag i sjukdom

jopps. feber i natt. trodde jag skulle brinna upp. vaknade utan feber men efter att ha varit uppe o gjort frukost så hade man feber igen. suck. o nu släpper det inte. sux. så det blir väl ännu en dag i tvns tecken. har redan kollat på en wallanderfilm- mastermind. väldigt bra. saknar johanna sällström. sååå bra skådis! R.I.P

mår skit!

Sick N' Gone

fan. blev sjuk igår när jag gick o la mig. 38,3 har febern varit som högst. senast jag kollade var den 37,9 så nu kände jag att det var dax för att titta lite på nätet. puh. kl är 15 o jag har inte varit uppe än idag. tycker lite synd om mig för idag skulle jag varit på novellfilmsmarathon på bergakungen. kollat på filmer i 7,5h! suck. blev inget med det. 130 pix åt helvete. o sen ikväll skulle helena o pilen o mamma o pappa ha kommit. blir inget med det heller =( leden =((

kollar lite på silvermannen. attans bra serie från 90-talet med kjell bergqvist i huvudrollen. o underbara ulf malmros som gjort den såklart!


Oink Oink



Tant Raffa o Love hälsar på i bloggen.

Jobbsök

Ja man söker ju jobb som en tok nu. hatar o vara hemma! har hittat ett jobb som verkar roligt. inom trädgård då såklart! hoppas att jag bli uttagen till intervju. snackade med chefen där idag o hon tyckte min bakgrund lät intressant. man kan även få franchaisa (eller hur det nu stavas) företaget, så man kanske ska ta o bli egen företagare? =) mamma o pappa har ju varsitt företag. fniss. fast jag har ju tyvärr mest sovit igenom mina företagsekonomilektioner. fniss.

nedu. dax o glo lite på tv. eller kanske städa lite.

Ny Mail o MSN!!

Kände att det var dax för en ny mail. fick tag i plats med mitt favoritord!!! TIDVATTEN. gillar det ordet så himlans mycket!

så adda mig på msn nu =)

[email protected]

aftonbladet såklart.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/recensioner/article4277053.ab

helena .. hehe. det var ju inte i gp utan aftonbladet =) fniss.

Föda Barn...

Idag är min gymnasiepolare Maria på BB för att föda barn. hehe. hon har gått över tiden med 8 dar så idag är det dax. lycka till! glad att det inte är jag som ligger där idag. hua.

själv ska jag iväg till draken o se Kareokekungen. hehe. såg vägen hem igår som handlade om knutbymordet. se den inte. hua va kass! men läs gärna rec om den på gp. haha. de jämförde den med en dålig porrfilm. asg! för att den va så dåligt gjord. fniss.

liiiite lättad nu för jag får pengar nästa torsdag. puh. trodde jag skulle behöva genomlida hela februari åså utan pengar. fick ju halv lön i dec så det har ju inte direkt varit rikt på sistonne.... blä.

nedu. dax o åka vagn/läs mer i christer fuglesangs spännande bok/gå på bio.




Bio idag åså.

Snart ska jag upp till gamla lyan. det är några som ska kolla på den. ser ju igentligen för jävlig ut just nu. eftersom vi håller på o tapetsera överallt. hehe. men men. får väl hoppas att de ser det fina i det åså. haha.

sen ska jag till roy på bio o kolla på vägen hem som handlar om knutby har jag fått det till. kan bli intressant =) hehe.
för övrigt mår jag riktigt riktigt kass o söker jobb. ja det är väl allt. kan ju alltid glädja mig åt att jag hade gått ner över 1 kg till denna veckan. alltid nått. o att mina djur gillar mig även om jag är deppig. =)

Oasis konsert!



Igår var jag iväg i typ 10h i sträck. det vart en trevlig dag. jag o helena var på bio i 3-3,5h o såg tvserien STORMEN i sin helhet. den är inspirerad av stormen gudrun som härjade för några årsen. såg hela tvserien i sin helhet. maia hirasawa var där o sjöng ledmotivet till låten, hon har skrivit all musik till filmen ( o det var mest delar ur den låten o typ inget annat).

serien börjar visas ikväll. jo den är värd att se på. även fast den inte är det bästa som visats på tv. hehe.

sen gick jag o käkade på mcd vid skandinavium. massa massa kids där. o sen va jag på oasiskonsert i skandinavium. ceasars var förband. Jag kände tyvärr inte igen så många låtar o sångaren hade problem med halsen men brossan ryckte in o sjöng flera låtar o han sjöng finfint! bäst var ju wonderwall och don't look back in anger. ah, den låten var så vacker att jag började lipa. ah. najs. hum. 4/5 får de nog av mig. mest för nostalgi för jag började lyssna på dem för hum 15 årsen eller nått sånt. hehe. o det var måååånga i publiken som var i min ålder. så de var nog lika nostalgiska som jag!

nu ska jag ut i kylan o beskära äppel o päronträd med annelie! najs!

3h på bio o sen OASIS!

Hoppas att dagen blir bra. ska på bio med helena. ska se tv-serien stormen som handlar om stormen gudrun. sen på kvällen ska jag till skandinavium o se ceasars och OASIS! ska bli kul o se sina tonårsidoler! hehe. najsnajs.

igår var jag o såg en dokumentär som heter "hälsningar från skogen" som handlade om människor i gällared. (nära ullared) verkligen finfin dokumentär! jag vart tidigt på plats och en tjej i min ålder kom o satte sig igemte mig i biosalongen. hon var roligt o bjöd på läkerol och babblade en massa. hehe. så vi satt o småpratade i typ 10-15 min. haha. lite ovanligt men väldigt kul. snackade lite efter filmen åså o sen sa vi hejdå. vet inte ens va hon heter men det var ett roligt o spontant infall i min tråkiga vardag. hehe.

igårkväll va ja o linusen hos magnus på drinkkväll. kollade på nån serie åså. det vart najs.

Sömnlös.

Har typ lipat i 1 dygn nu. inget bra. massa ångest. somnade aldrig inatt. är rätt slut nu. ska på bio o sen på drinkkväll.

Leden.

Bara gråter o gråter. skitliv. men idag börjar iaf filmfestivalen!

Tränat.

tränat 2 ggr denna veckan än så länge. har bara kört ben o rygg för jag vill ju inte slita mer på onda leder i armen. suck. känns inget vidare alls. så det får blir en kort blogg. hehe.

till helgen börjar äntligen filmfestivalen! weee. ska gå på bio näääästan varje dag i 1½v! fniss. ska bli roligt. o på söndag ska jag även se OASIS! ska bli skitkul o se gamla tonårsidoler för första gången! najs!

Tapetsering



I helgen har vi grejjat med gamla lägenheten. så gott som alla rummen ska tapeteras om så det har varit mycket slit med allt. grejjat o spacklat o sånna grejjer. jag o pappa tapetserade hela vardagsrummet. har aldrig varit med o tapetserat innan o det var ju svinkul! grundgrejjerna med o riva ner de gamla tapeterna o det vart svintråkigt men o tapetsera var ju hur kul som helst!

Japps. jag har datorförbud men ett litet inlägg har väl man inte dött av? hum. fast jag mår fortfarnde inte bra så jag får nog ta o sluta nu tyvärr.


Pappa ta det sista i vardagsrummet.


Bye Bye soffan



Byebye gamla skinnsoffan. mamma o pappa köpte den för över 20 årsen o jag har haft den i ca 7 år så det var liiiite vemodigt o slänga den. men den hade verkligen gjort sitt!

Datorförbud.

Jag har ont i hela högerarmen o har fått datorförbud av sjukgymnasten idag. så jag ska försöka hålla mig från datorn ett tag nu. men ni får gärna skriva till mig endå =) då blir jag ju gladare när jag kollar bloggen =)

puss på er!

Lite gladare.

weee. jag har fått operationstid till knät den 19/2! najs! kan ju bli perfa innan jag ska börja jobba. för jag antar att det blir lika sent o börja jobba iår åså. jaja. känns skönt att man kanske slipper ha ont i knät. har ju haft det i 1 år nu. börjar bli lite tjatigt. fast det är klart. det kan ju även bli värre. men men.

Ledsen.

väldigt låg idag. känns som jag bara kan sätta mig ner o lipa. men det ska jag inte göra mer än va jag gjort idag. får väl skylla på pms? haha. alltid bra. även fast det nog mest är för att jag är arblös o meningslös igen. sux. sover dåligt o vaknar med ångest. inget bra alls. blä. o så har jag fått skitont i högerarmen o mest i handleden är nog för att jag sitter för mycket vid datorn. blä.

fick mitt arbetsgivarintyg idag! (jippie har ju bara varit arblös i nästan 5 veckor!) som vanligt så är inte alla papper med heller. men ska se om jag kan lura akassan iaf. hehe. brukar vara svårt o lura dem. men men. hade ju varit najs o få lite pengar denna månaden eftersom vi har dubbla hyror denna månaden åså.

skit skit skit.

fick även papper från malmö högskola om fastighetsmäklarutbildningen. upprop på måndag...... antar att jag inte kommer o vara där...

Guldbaggen.

Ja, igår var det ju guldbaggen igen. det var helt oki. årets 2 bästa filmer fick flest priser. 5st var! "Låt den rätte komma in" och "maria larssons eviga ögonblick" var filmerna som fick flest baggar. 2 helt underbara filmer. var och såg världspremiären på låt den rätte komma in i våras. regissören var där o lite skådisar åså har jag för mig. filmen bygger på en bok av john ajvide lindqvist och han fick även en bagge för bästa manus! fast han var tyvärr inte där. diggar han stenhårt o har läst böcker med honom nu de senaste.

men det bästa bästa bästa var såklart att min löööööve alla kategorier MIKAEL PERSBRANDT fick sin FÖRSTA (!?!?!) guldbagge!! lånar en bild från aftonbladet på honom. gaaa. sååå sexiiiiiiig! 


El och träning.

väntar på att elektrikern ska bli klar i köket så jag kan gå dit o laga mat. sen ska jag nog åka o träna tror jag minsann.
roligare än så blir det nog inte idag. vädret är skitkass åså. suck.

Wallander - Hämnden

nya wallanderfilmen var bra o spännande. börjar med att all ström försvinner från ystad o sen va som händer med människor när de inte har ström. lite komiskt då vi inte hade ström i vår lägenhet från böran. vet hur jobbigt det var. fniss. sen var även johanna sällström med på ett hörn. det var fint tycker jag. hon kommer ju alltid att vara kurt wallanders dotter linda!  4/5 ger jag filmen. det som drar ner mest är de helt sjukt dåliga statisterna. o att b-skådisarna inte heller är speciellt bra. de borde ha toppnamnen inom skådiseliten tycker jag =)


Bio!

Snart ska jag o Helena på bio. Vi ska se Wallanderfilmen Hämnden! Ska bli skojsigt. Gillar Wallanderfilmerna massor. Fast såklart hade de varit så mycket bättre om Johanna Sällström varit med..... Vila i frid...

spel o tvkväll.

Igår var darling helena här. vi käkade indiskt o spelade carcassonne och sen kom även pilen o linus o så kollade vi på let's dance o käkade onyttigheter o drack lite prit! mycket trevlig kväll! eller dag åså. hängde ju några timmar med bror på dagen! imorn åker han till sydafrika o blir där i 3v.

idag ska jag o linus grejja ltie i gamla lyan. sen vet jag inte vad som händer på kvällen.

FILMFESTIVALEN 2009.

Åh. inte alls långt kvar till årets roligaste händelse. hehe. filmfestivalen i göteborg! om 50 min släpps biljetterna o jag kommer o "hänga på låset" på nätet. ska se "stormen" "allt flyter" "hälsningar från skogen" "kareokemannen" "vägen hem" och så ska jag gå på novellfilmsmaraton som håller på i 7,5h! najs naj! var på det förra året o det vart roligt!

 

Oliver på sjukan.



Oliver är på sjukan för att få tänderna fixade idag. hittade denna oootroligt söta hund på sjukan. frågade ägaren om jag fick ta kort på den. för den har ju samma frissa som linus!! såå söt med MASSA dreads!! hade ju sett så roligt ut om linus hade en sån hund! fniss.



såg ju ut som en liten mopp som gick runt! gaa så söt!


för övrigt så blir det väl ingen mäklare av mig. känns ju inte så motiverat o flytta när man precis har flyttat till en stor fin lya. inget kul o flytta ifrån linus o vänner heller. o alla djuren måste ju få plats åså. kan ju inte bo i studentrum direkt! suck. får vä hoppas att jag kommer in i borås till hösten istället. det hade ju varit lite lättare..... vill ju bli mäklare ju!!!

ANTAGEN!!!!!!!!!!!!!

GAAAAAAAAAA.. jag har kommit in på fastighetsmäklarprogrammet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 år.... i malmö.....

inte direkt praktiskt att jag kommit in där nu. precis när man har flyttat till 4a o allt.. suck.

hur ska jag göra?!!??!?!?! gaaaaa.

Snö i göteborg.

japps. det är sant. det snöar idag. men i em ska det bli flera plusgrader så det är nog enda snön jag ser på väldigt länge. sen visar smhi bara plusgrader de 5 dagarna framåt de visar eller hur många dagar det nu är. haha. får nog passa på att ta kort på snön. haha. måste ut i det iaf. ska till af idag o lära mig söka jobb........................................................................ eller rättare sagt ska jag lära mig o hitta jobben........................................................................

ska dit med min jobbarpolare annelie o sen ska vi åka till henne efteråt o käka o puzzla!

Köpa Puzzel!

Jag o annelie ska beställa puzzel från lekmer.se imorn. nån mer som vill köpa nått därifrån? vi tänkte komma över 1000 pix o få fraktfritt.

http://www.lekmer.se/leksaker/Jan_van_Haasteren

Göteborgs Filmfestival!!




Åh. snart är det dax för årets roligaste i göteborg! FILMFESTIVALEN! det är helt sjukt kul o gå på bio massa massa massa. 65kr st kostar filmerna o det är ju inte så farligt. sen kan man ju alltid gå på lite svenska världspremiärer o spana in skådisarna o regisören som brukar vara där. lite vardagsglamour. hehe. längtar!!

http://www.filmfestival.org/filmfestival/page/sv/home/start?lang=sv

Träning och fjantig?

Snart ska jag åka o träna. ska träffa min jobbarpolare annelie på gymet kl 10.20 =) ska bli så kul o träffa henne igen! nästan 1 månadsen sist ju. attans va tiden flyger iväg.

igår var jag o linus o ewa o en kompis till henne på bio o såg burn after reading. den vart jättekul o bra. 4/5 skulle jag minsann ge den. om inte högre. brad pitt var såååå rolig! *fniss*

Ne, finns nog inte så mycket vettigt o skriva om idag.....

är på jakt efter jan van haasteren puzzel. vet inte om jag ska börja handla begagnade puzzel. fått för mig att det är lite äckligt o puzzla puzzel som andra har hållt på o fingrat på. hum. eller så är jag bara fjantig. va tycker du? är det inte frächare med nya puzzel? hum. eller så får jag sluta o fjanta mig nu när jag är arblös o köpa begagnade puzzel...

Jag o Zingo puzzlar!



Jag o zingo puzzlar lite som vanligt.... =)

ikväll blir det bio med ewa o linus o kanske bror. burn after reading ska vi se på bergakungen.
har 1 ev 2 bilj över. nån som vill med?! skicka ett sms!

Puzzeltips!

http://www.worldofboardgames.com/pussel.php?page=1


spana in jan van haasterens puzzel. de är sååå roliga! jag har flera stycken!
just nu håller jag på med 1000 bitars "the circus".

Ett måste när man puzzlar är såklart en puzzelmatta så man kan rulla ihop puzzlet o
bara ställa iväg den på annat ställe när man inte puzzlar. sååå smart o bra!


Kallt!

Det är ganska kallt i nya lyan även fast elementen går på högvarv. Sover med mössa på mig! Linus ska lufta elementen när vi tagit hit luftningsnyckeln från gamla lyan. hehe. tills dess får jag väl sova med mössa på mig!

Sista Etappen på Tour De Ski

Japps idag ska de klättra upp för en slalombacke med sina längdskidor. det är så jävla grymt o kolla på dessa fantastiska idrottsmän och kvinnor! shit va galet starka de är! Imorn ska jag minsann till gymet åså hade jag tänkt. hehe. hade nog tänkt o åka idag åså. men jag vill ju kolla på touren.

för övrigt så vill jag gärna komma ifrån lyan. har varit här i typ 1 dygn. förutom de gånger man har varit o handlat. börjar kännas lite som ett fängelse. haha.

Tour De Ski

Jag har kollat på alla deltävlingarna av Tour de ski. 2 st kvar. imorn ska de klättra uppför en slalombacke med sina längdskidor. det är verkligen helt galet. hehe. Tittar för en "hemifrån" är med. Jag tränade fax skidor med henne när jag var liten. gick ju lite bättre för henne. fniss.

regnar ute idag. vet inte alls va jag har lust med o göra idag. vill lira spel. perfa väder för det. hehe. fast man är ju inte så sugen på att gå ut direkt. hua.

Gott Nytt (H)År!

Japps då vart vi inne på nya året då. Firade in det med Linus o Helene o Tacopaj o vin o bubbel o fyrverkerier!

Ska skriva någon nyårskrönika nångång men just nu måste jag få i mig lite frukost.

Är sugen på o gå på bio o se simma lugnt eller va den nu heter. allt flyter heter den nog. en synkroniserad komedi! låter najs.

Idag ska jag packa upp grejerna i mitt rum hade jag tänkt. eller iallafall börja så jag kan få lite golvyta här. ska nog till gamla lyan o röja åås om linus kommer upp i tid. eftersom vi inte har några lampor där. igår sova han till 13.30 .....

RSS 2.0