Björnen sover



Brukar ta lite tid för bilderna i mobilen o hamna i datorn. men denna bild är faktiskt tagen idag!! Innan vi skulle ut så blev hon uppäten av en björn. fniss. sååå söt.

Snart kommer "tant" Helene hit. ska bli jättekul!


Fika

idag har jag fikat med jonna, pernilla o emelie o våra söta småtjejer isabell, vilja o cajsa.. o så linnea åså då.

Snuttenplutten



Åh lilla snuttenplutten var du är söt o go! igår skrattade linnea typ heeela kvällen. haha. hon var så go! myspys.  inatt har det åså gått bra. hon sov ca 6h i sin egna vagga o jag fick heeela min 90-säng för migsjälv. blev dock jättekallt så jag fick sova med mössa. humf!

Idag har jag lite olika bud på va jag ska göra. MÅSTE iaf åka o köpa hö o spån till piggisarna. får se va jag orkar med o göra mer. blir väl o byta 3034023st blöjor iaf. hehe.

stora tjejen

varit på bvc idag. linnea väger 4.3kg o är 53,5cm! har vuxit 7,5cm sen hon föddes 100122! min lilla älskling!



här är en bild på snygga lyckliga familjen från igår! haha. tur att det är en liten plutt som är söt iaf. fniss

Min födelsedag

Idag fyller jag 29. började dagen med att bli väckt av linnean såklart. fniss. hon ville ju käka lite. men hon hade sovit i nästan 6h så det vart helt oki. hihi. bästa sättet o bli väckt på! bästa födelsedagsväckningen! sämsta var för 8 årsen när bror ringde o berättade att morfar hade dött under natten på min födelsedag =( så hemskt =(

idag har mamma pappa bror o hans tjej sandra varit här. vi har käkat smörgåstårta o jag har fått en ny skrivbordsstol som jag sitter i nu. sååå skön. med stöd för svanken åså så jag slipper ha kudde där. o så har vi fått 3st bärbara telefoner. så nu är det bara o ringa! fniss. alltid någon som är laddad!!



bror har tagit massa fina bilder på linnean åså.

kamera

jag har kidnappat brors svindyra systemkamera så nu försöker jag få lite bra bilder på lillsnuttan.



Gillar sista bilden när hon gör "snöängel" på handduken. hihi.

Regn

Käkat frukost nu. lillplutt ligger snällt i vaggan o smågnyr o kollar på regnet utanför fönstret. funderar på att åka o hälsa på på "jobbet" idag. de blir nog glada över extra lång rast i detta vädret. fniss. eller så orkar jag inte. hum. vet ju att det kommer en ny film idag åså. wallanderfilm! naaajs. är med i lovefilm.se nu!

Min stora kärlek fyller 2 månader!

Grattis älskade lilla Linnéa på 2 månadsdagen!!!



Har massa nya kort men det är visst lite jobbigt o få dem från kameran till datorn. fniss.

skit

shit vilken jävla dålig skithelg det har varit! förutom när söta pernilla o söta jennie var här i fredags på em med sina supersöta döttrar. fast det kanske inte räknas som helgen. fniss. eller jooo. vi syndade ju lite med äppelpaj o vaniljsås! hihi.

Kent igår

igårkväll var jag på kent. det var sådär. det var sjuuuuukt varmt i lisebershallen. hua. o så spelade de typ bara nya låtar o allt lät likadant o bara discoversion på allt. o så längtade jag efter linnéa så jag höll på o gå sönder. borta bra men hemma bäst! fniss. o ingen låt från ISOLA skivan heller. humf. inte ens en liten 747 låt kunde de spela. nehe... får se om jag ska gå o se dem i sommar på trädgårn.

om 1½ h får jag besök av 2 mammor o 2 bäbisar som är yngre än linnéa. hihi. fast i korrigerad ålder är de äldre. men nean var ju lite tidigt ute åså.

KENT

ikväll ska jag på min första egna egengrej efter linnéa föddes. jag ska på konsert o se KENT! ska bli jättekul! vart väääldigt längesen jag köpte biljetten. chansade lite. visste ju inte om linnéa bara skulle vara 2v gammal då. men nu är hon istället 8v gammal! haha. som det kan bli! ska bli kul o komma iväg lite iallafall.

vakna upp med bäbis

jag somnade tydligen under 5-amningen idag på morgonen. haha. vaknade senare med att lampan var tänd o lillsnutt låg o sov igemte bröstet. så sött. bästa sättet o vakna på. snutte. hon såg så himlans nöjd ut =) hon brukar sova igemte mig i sängen på egen kudde o ha eget täcke. hon ska ju igentligen sova i vaggan men det går inte så bra när hon vill ha närhet för att kunna somna. hum. är väl inte tillräckligt sträng mamma. men det är så mysigt o sova ihop. o så vaknar jag ju snabbare när hon vill amma åså. hon brukar inte ens behöva skrika.

hon var lite grinig idag på morgonen så nu ligger hon i bärsjalen på min mage o sussar sött. snart blir det o käka igen för hennes del för vi ska till sjukgymnast med mina fogar om 1h.


Favvofilm

vilken är din favoritfilm?!

Salem borde ju vunnit!



Gaaa. dumt att salem inte vann igår. hans låt är ju skitbra!! men men.

idag är linus i studio o spelar in, vet inte när han kommer hem idag. linus mamma o mormor åkte hem idag på morgonen åså. jag är lite depp för jag vill ju mysa med linus o få lite hjälp med linnéan, nu är det som det är vardag o jag måste ta hand om allt själv nästan hela dagen. suck.

på torsdag ska jag iaf iväg på eget kul för första gången på 2 månader. jag ska på KENT konsert i lisebergshallen! ska bli kul!! linnéa heter ju även ISOLA i andranamn. eller 3e namn blir det nog! jag ville att hon skulle heta det i förnamn men det gick inte linus med på. haha.

nästa vecka är det full fart. man ska typ helst bara ha 1 sak o göra varje dag o då är jag upptagen tills fredag! känns lagom med en grej per dag o passa. är så himlans orkeslös så jag orkar inte göra mer utanför hemmet.

final!

Nu är jag hemma i götet igen. åkte med linus mamma o mormor igår!

idag är det final i melodifestivalen! hejja salem!

hos mamma o pappa

är hos mamma o pappa nu. är lyxigt värre o slippa laga mat köpa mat tvätta o städa. naaaajs.bara amma o äta. hihi. varit hos nina o hennes söta små barn idag! första gången vi är o hälsar på hos nån. fniss. om man inte räknar mormor o morfar o här då. hehe. vi skötte oss ganska bra tror jag. fniss. vi får jobba lite mer på sittande amning bara. men det är ju såå skönt o ligga ner o amma.hehe.

sova?



Gosmunken ligger o sussar sött i bärsjalen nu. funkar så gott som alla gånger efter amning när inget annat duger. fniss.  grejjen är att jag vill åså sova!!! men om man tar ur henne nu så vaknar hon ju. humf. hellre lite sömnlös än behöva plugga öronen med öronproppar nu. fniss. o brösten behöver vila lite åså. hihi.

sötast i stan



ååå visst är hon sööööööööt

Det var fint vääädeeeer



shit vilket härligt väder det är! plusgrader o massa massa värmande sol. jag,linnéa o mr foglossning har varit ute på en liten promenix. man ville knappt gå in, men orkade inte gå så långt. saknar att jag inte kommer att ha utejobb iår. det är såå skönt o vara ute på jobbtid. hoppas på att få tillbaka mitt jobb på kyrkogården till nästa år. får väl se hur det blir. man får väl itne oroa sig för mycket antar jag. =( iår ska jag bara vara hemma o njuta av min lilla dotter. attans va kul vi ska ha det ihop! =) ska bara läka ihop lite i kropp o själ först. men sen så!

ikväll får vi besök av panda o ola! =)

 

 


vasalopp

alla dagar får gärna vara som idag! har energi att åka ett vasalopp känns det som! lillan sov 5h inatt (o jag med) o sen 30mins amning o sen sova 2-3h.... hoppas det håller i sig!


RSS 2.0