kul helg!



Det har varit en väldigt trevlig helg. I fredags var jag på liseberg med annelie o käkade baugette o spelade massa o shoppade lite o kollade på underbara Miss Li!! =)

I lördags så vart det grillning med Linus o Göran o sen på kvällen kom Helena o Pilen förbi o vi kollade på robinssonfinalen. sux. jarmo är ju den rätte vinnaren!! sen lirade vi 2 sortes buzz o jag vann bägge gångerna =) heheh.

Idag har jag o Linus varit hos Annelie på födelsedagsfika. sen blev det även promenix vid havet. har ju även varit svinvarmt i helgen! vart även 19 grader hela natten! shit vilket väder alltså!

Nästa vecka ska vi börja plantera sommarblommor. ska byta ut all jord ur lådorna på våra ca 800 skötselgravar åså. puh. kommer bli tungt o slitit. ser inte fram emot det så mycket. men men. det kanske blir kul. hehe. men mest tungt. vart kämpigt med vårblommorna o då vart jag bara med på hälften. o nu ska jag vara med på alla, plus att vi ska byta all jord åså. men jag har ju sjukt mycket mer muskler nu än va jag hade första veckan så det kanske går bra =) hehe.

Skönt med helg!

Ahhh. skönt att det äntligen är helg!! =) Ikväll ska jag träffa Annelie o gå med henne på liseberg o kolla på miss li! o imorn blir det nog lite shopping o sen kommer helena o pilen på kvällen o så ska vi kolla på finalen av robinsson. hejja jarmo såklart!!! o på söndag ska jag nog lira carcassonne med bror. najs!

igår begravde jag 2 personer o idag är det "puts på stan" när vi åker till alla kyrkor o församlingshem o hämtar deras skräp o snyggar till o så. kul!

Star wars på svenska med mikael persbrandt!

http://www.youtube.com/watch?v=zM9PF9-Wtys

Samtal.

Idag ska jag ha samtal med min högste chef. kyrkoherden. hehe. jag o sandra ska snacka med honom samtidigt så det ska väl gå bra hoppas jag!

Igår mådde jag som fina fisken men idag känner jag av förkyldningen lite igen. sux. men men. blir nog bra snart hoppas jag! =) vaknade dock idag kl 4 av en mardröm. vaknat 2 ggr inatt av mardröm. inget kul alls. blä!

Inte bara jag som vilar hela helgen..





Tisarna ligger o slöar i solen på fönsterbrädan =)

Host Host.

trött på o vara sjuker. dag nr 8 nu. sux. måste krypa ner i sängen igen tror jag minsann!

va ska du göra i helgen då?

Äntligen fredag

Tur att det är fredag! annars hade jag nog inte orkat gå upp! är förkyld så in i helvete! hostade i 3h igår när jag hade släkt lampan o skulle försöka sova. killade i halsen som bara den. så jag har bara sovit 4h o är heeelt slut! idag slutar peirina så jag vill ju vara där o säga hejdå o så blir det käk o grejjer. hoppas att det blir en soft dag idag!! =) o att vi får sluta tidigare. får väl se va som händer. ska försöka ta det lugnt iaf. inte alltid så lätt när man har ett fysiskt tungt jobb! puh!

Förkylder

Gaa va jag är trött på o vara förkylder =(((

Bitterfibbla!



Igår hittade jag en växt som heter bitterfibbla! lite roligt namn!
så nu är jag både "gul fetknopp" och "bitterfibbla" på jobbet. hehe.

idag är jag tokförkyld men har ingen feber så det är bara o jobba.
lite jobbigt o hosta när man kommer o sitta på möte i flera timmar idag.
ska även  på "bönemöte" på jobbet. hoppas på att de kan driva ut
den lille djävulen som killar mig i halsen! en jobbigt djävul!

Morrissey nästa månad!



Lyssnar lite på Moz nyaste skiva på spotify nu! MYCKET bra! aaah.
har börjat längta lite tills konserten nästa månad! Jag o Lena ska se
honom i lisebergshallen. Fett Najs!

Istiden är nära! =)

Idag jobbade jag med halsduk o vinterdojjor. kaaaallt! o så är man förkylder åså. dumt!
fast till eftermiddagen blev det finfint väder!! =) najs!
Imorn ska jag vara med o lära mig hur man ska gräva gravar med maskin!! o nästa vecka kanske jag får gräva min första riktiga grav! tycker inte att urngrav o minneslund räknas. hehe. ska bli spännande!

Grattis Norge



Grattis norge på nationaldagen och till den överlägsna vinsten igår!!
Var hos några kompisar o kollade. hade en mycket trevlig kväll med
grillat o kortspel o sen schlager! najs! tänk att 7h kan gå så fort!!
önskar att tiden kunde gå lite snabbare när man jobbar ibland.hehe.

ska o se änglar o demoner snart! ska bli roligt o mysigt o gå på
bio med älsklingen! =)

Naprapat.


Imorn ska jag till en naprapat. ska bli spännande. eller inte? hum. lite nervös. hon ska gå igenom min kropp komma fram till va man ska göra med den. hehe. hon pysslar med knäckning, stretching, massage, ström o lite sånt. får väl hoppas det finns hopp för min lilla kropp! =)

imorn ska jag även hämta ut mina ûberfula jobbglasögon! heheh. bildbevis kommer nog nån gång. hehe.

Idag har det varit soft. kört stora bilen o klippt gräs o rensat o gräs o tvättat bil. linus e inte hemma nu heller så det har varit en lugn o skön kväll. hehe. fast lite kramande vore ju inte helt fel snart!! =)

Gräs gräs gräs.

finns inte så mycket o uppdatera med. klipper gräs hela dagarna o sen åker jag hem o är helt slut. .....

men imorn blir det kul. jag o helena ska picknicka o kolla på dileva!! =) naajs

Bilarna framför mig krockade!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=494391

Såg den första krocken som de skriver om i artiklen idag. Låg precis bakom bilen som körde in den stillastående bilen framför. vi körde i ca 70 km/h o jag bytte precis fil till den som går upp till backaplan o han fortsatte o köra ner mot tingstadstunneln o märkte inte att kön började där jag bytte fil så han körde rakt in i en bil! galning!! bara flög massa bildelar. hua. vart läskigt o se! vart nedrans skakis sen kan jag lova! lätt hänt o krocka! o jag som redan är så bilrädd =( hua. ingen rolig resa hem!

Knäpp dröm!



Inatt drömde jag att jag dejtade Martin Rolinski!! Sångaren i BWO!!! Gaaa. va fick jag det ifrån? tycker ju mest att han är slemmig. hehe. men men. vi var nykära och han var jättegullig mot mig =) hehe. han hade en fin stenhård mage åså. haha. inte för att jag såg honom utan kläder men man kunde känna magen utanpå hans kläder. heheh.

Jaja, nog om det. min drömkille (förutom linus då. hehe) ska ju vara med på tv ikväll! naaaaajs. han ska vara med i "söndagsparty" kl 21 på 5an!! o ni som inte vet vem som är min drömman känner mig inte så väl. hehe.


mmmmmikael persbrandt!!


nu väntar jag på att Lena ska vakna så vi kan åka till lisebergs trädgårdsdagar!!! naajs!

Glasögon!

vart hos optiker med jobbet i torsdags. har ju ganska kass syn på höger öga men bra på vänster så optikern sa att jag får välja om jag ska ha glasögon eller inte!?! så får man ju inte säga! veligt! vill ju inte ha glasögon men jag känner ju hur mina ögon håller på o parrerar hela tiden. jaja. läsglasögon har jag ju iaf!

ska iaf skaffa skyddsglasögon till jobbet. de är helt sjukt fula! går inte beskriva hur fula de är. hehe. många av gubbarna på jobbet har det så man har väl börjat vänja sig liiiiite, men att jag ska ha dem! hehe. får se hur det kommer o gå. hehe. kommer inte o gå bra med självförtroendet iaf. mohaha. får visa bildbevis nångång senare. fniss.

för övrigt trivs jag oförskämt bra på jobbet. väntar bara på bakslaget. tycker jag har varit "nykär" lite väl länge nu. hehe. fast jag har ju bara jobbat där i 6v! vart trotts allt liiiiite motigt i veckan då det har regnat nästan varje dag. är inget kul o jobba i regnkläder. hehe. så fort man gör nått ansträngande så svettas man järnet åså. blä!

imorn blir det liseberg med lena! vi ska på trädgårdsdagarna där! kul!! premiärturen till lise för iår. om man inte räknar då jag var på lisebergshallen! =)

städat köket i 1h nu typ. hehe. väntar på att linus ska vakna. kl är ju snart 13. vet inte va jag ska göra idag. har igentligen ingen ork till nått. vore dock kul o träffa lite folk. nån som vill komma hit?! =)


vackra gamla kyrkogården.

Nu med medalj!!

Jag o annelie gick vårruset i slottskogen igår med typ 17000st andra kärringar =) hehe. det var verkligen kul. vilken folkfest! vi gick halvmilen på 52 min så det kändes fint! vinnaren sprang på otroliga 15 minuter! gaaaa. vi startade 15 min efter segraren gått i mål!! vart iaf väldigt roligt!! o så fick man ju medalj i målet!


Ja o Annelie innan starten!


uppvärmningen!


Ja mycket folk var det!


MÅÅÅÅLET!!


Jag o annelie med våra medaljer!!

Marathon nästa!!!

weee. äntligen är det dags för vårruset!!!
just nu regnar det men SMHI har snällt lovat fint väder tills ikväll! najs!



synd att man känner sig lite förkylder efter att ha jobbat i storm igår =( blä!
hoppas jag piggnar tills ikväll!

Saknar o Puzzla


Åh va jag är sugen på o pussla detta pussel!! håller dock på med ett annat nu. är dock typ 6v sen jag pusslade sist. orkar tyvärr inte göra det när jag jobbar. inte på vardarna iaf. idag har det regnat en massa o sen blåst så in i helvete. hoppas jag inte blir sjuker tills imorn för då är det ju:


Samma start som igår

Japps. regn regn regn. fast enligt SMHI så ska det ju bara regna till kl 6... o nu är kl 6.05. hehe. får väl hoppas att det stämmer!



Idag ska jag till kyrkogården med den fina ruinen igen. helt ljuvligt ställe! Känns som den har blivit min o Kjells kyrkogård för vi har ju hängt där ganska många dagar nu. det är najs. fast lite tråkigt då man inte kan fika med alla de andra. fast igår vart 3st med o klippte gräs så då kunde man ju snacka lite!

Imorn ska jag o annelie gå "marathon"! hoppas verkligen att vi slipper gå med regnkläder o regnstövlar!! för då kommer det verkligen o kännas so

Blev fint väder endå!

Efter morgonens hagelskur kändes det helt otroligt att det kunde bli sol o värme hela dagen idag! varit kanonväder så det blev verkligen varmt när jag gick runt i vinterdojjor hela dagen. hehe. beställer gärna fint väder resten av veckan!

Haglar hästar!

vaknade 45 min innan klockan skulle ringa av att det haglade så in i helvete! t.o.m billarm gick igång utanför mitt fönster! det övergick i ösregn. det bara forsade ner för vägen utanför mitt fönster! kallt är det åså. 8 grader. brrr. ser INTE fram emot o jobba idag. är ju inget kul när det regnar o man ska jobba utomhus hela dagen. men men,

funderar på o ta upp ridningen igen. saknar påpplarna så himlans mycket. men vi får se. är ju trotts allt en väldigt farlig sport o hålla på med o mina knän är ju verkligen inte på topp heller. en islandshäst hade kanske varit det bästa. eller så får jag bli kusk till en shettis! hade åså varit mysigt! =)


Nedu. kl är efter 6 o jag ska minsann åka till jobbet. ska börja lyssna på del 2 i milleniumtriologin idag hade jag tänkt! spännande lyssning i bilen när man pendlar!


va ska du göra i veckan?!


Vikingamarknad

Igår var jag o linus o hans bror doffe på vikingamarknad i ale/älvängen. vart finfint väder o det vart kul o gå o kolla på alla de fina grejjerna som de sålde o se alla med fina kläder!

De hade ett finfint vikingahus där!



Kasta ägg på munken vart ett rolig inslag! haha. som han såg ut! helt täckt av ägg!


Träffade Annelie o Anders som vart så finklädda! skulle nästan kunna vara ett bröllopsfoto! hihi.


Annelie virkade lite åså.



Sen blev det lite grillning på kvällen. blev lite öl åså. mycket najs. grabbsen åkte på bio o jag kollade på robinsson! =)
Idag har jag handlat, bakat bröd, städat hos piggisarna. Ska snart ut o gå en runda med annelie. vi ska ju vara med på vårruset på onsdag! eller marathon som annelie kallar det för. hehe. =) hoppas verkligen att det blir fint väder då!

Nacksmärtor.



Mår dåligt så in i helvete. Låg med min nacke på linus arm igår när vi satt i en soffa. trodde han hade sin arm på ryggstödet men det hade han inte så tillslut så orkade han inte hålla upp mitt huvud utan släppte ner armen fort o det  knäckte till i nacken. har haft skitont i nacken sen dess. fyfan säger jag bara. hatar o ha ont i nacken =(

får se om jag orkar köra bil till vikingamarknaden idag. mår illa =(

va ska man göra? vila är inte bra har jag hört. men lätt o göra nått när man har ont i knappt kan vrida på huvudet!

Ledsen

Fin dag i solen!

varit en sväng hos annelie nu. vi gick en runda vid havet (vi ska ju vara med i vårruset på onsdag!!) o sen grillade vi o lirade carcassonne. mycket najs!!

ikväll ska jag på fest o linus lillebror kommer åså. imorn ska jag till ale på vikingamarknad. låter nedrans najs!

nedu. dax o sova lite innan festligheterna! vaknade ju 5.30 idag! humf!

RSS 2.0