Shopping Shopping


Var o hälsade på Linusen på jobbet idag. en av hans jobbarpolare frågade om jag var "Fru P....." haha.. nopp tyvärr är jag ju inte det än. hehe. var mest beige:t på linus jobb. bara massa kartonger typ. haha. mitt jobb är lite mer färgglatt =)




























Idag har jag tröstshoppat lite. mest grejjer som jag verkligen behövde!! känns bra! var på allum.


Köpte solglasögon, saxar, rosa bandet, 2gb mp3 spelare, 500 bitars puzzel, öronhängen, alvedon och ett par röd/vit rutiga VANS för 150 kr. de hade kostat 600 pix från början! weeeee.
Och så det roligaste kanske en bok som hette "rastlös, inget att göra?". skitkul bok. 100st tips på grejer man kan göra när man är rastlös!
lätta grejjer som man verkligen kan utföra. hehe. ska jag använda när jag blir arbetslös i vår, för då brukar jag bli tokigt rastlös. har ju även
köpt puzzel nu åså =)

nu väntar vi på pizza!!

Körande....

Gaa. ska köra linus musikprylar idag igen. ska köra trumcase till hans jobb. ska bli kul o se var det är han jobbar. hehe. sen drar jag nog en shoppingrunda till allum för det ligger väldigt nära. ikväll blir det nog lugnt. inga planer alls. blir nog o kolla på flera avsnitt av "playa del sol". så hysteriskt roligt. hehe.

imorn blir det bond! kl typ 12.40 o sen ska jag o lira zombies på eftermiddagen! najs najs.

Oasis

Nån som vill med mig o se oasis i skandinavium i januari?

Låt den rätte komma in!

Ikväll blir det bio med älsk. vi ska se "Låt den rätte komma in". jag såg den på filmfestivalen i februari o då vart jag inte så impad. men jag tänker ge den ett försök till. jag tror jag var lite för peppad då när jag skulle se den. ja menar. hur coolt är det inte med en film med ruggiga IKA NORD!! IKA I RUTAN lixxom! värsta läskiga barnprogrammet ever!


Första dagen....med Mikael Persbrandt

Idag är det första dagen på min semester! weeee. plus att det är löning idag!! weeee. o så kom linus hem igår typ vid 23. weee. annars vet jag inte om det blir så himlans roligt idag. ska tydligen köra linus jävla turnébil till deras replokal och sen lämna tillbaka den i mölndal. kul. NOT! men men. får väl ställa upp. linus får ju ta  hand om mina animaler nästa vecka så...

funderar på att åka till gymet. eller gå promenix. hum. är ju roligare å åka till gymet tror jag. får nog bli att åka till gym iaf. väskan står ju packad så det är ju bara å åka iväg! =)

För övrigt tycker jag att min snygging nr 1: Mikael Persbrandt är sexigare än någonsin i serien ´Oskyldigt Dömd´ som går på tv på onsdagar.

Tänkte på det typ i förgår när jag såg ett jättegammalt avsnitt av Beck. Visst var han snygg där med. men nu.... MUMS.

Ska åka till stockholm i februari o se honom på stadsteatern när han spelar i "i väntan på godot". ska bli snajs. har sett honom på scen en gång innan. o det är mååånga årsen!

Branden på Backaplan...

På onsdag är det 10 årsen discoteksbranden på backaplan ägde rum. kollade på reportage om det på kalla fakta precis. är så himlans sorgligt. lipar typ jämt när de pratar om det. kommer exakt ihåg var jag var och hur jag kände när jag fick reda på att det hade inträffat. Jag vaknade tidigt dagen efter branden.

Jag och min dåvarande pojkvän och hans mamma skulle åka till ullared så vi gick upp tidigt. Vaknade och satte på tvn. sen satt jag bara o kollade länge länge på tvn och bara lipade, allt kändes så overkligt. kändes extra känsligt eftersom det var på dagen 1 årsen min klasskompis Madde hade dött. så det drog upp så många minnén.

Jag känner ingen som var med i branden eller som känner någon som var med men jag blir endå väldigt berörd av händelsen. kanske var det för att man själv var i den åldern som ungdomarna var som blev drabbade. Hemskt är det iallafall. Känner nästan för att gå med i fackeltåget som ska vara på onsdag. men tror nog inte att jag får med mig någon som jag känner. ska nog till backplan på torsdag o kolla in lokalen som nu är minnés lokal.


Vila i frid.

Snart kommer linusen hem!!

Jaaa... för typ 1½h sen ringde linus o sa att de var i malmö! så han är hemma om några timmar! såå skönt! har varit så ensamt o tråkigt utan honom.

varit o lirat spel hos ewa o käkat muffnis! snajs snajs. 5h bara sprang iväg! jättekul!

På onsdag är det 10 årsen discoteksbranden på backaplan ägde rum. kollade på reportage om det på kalla fakta precis. är så himlans sorgligt. lipar typ jämt när de pratar om det. kommer

Speleftermiddag!!

yeee.. snart ska jag till ewa o lira spel!!! =) ska bli jättekul!


poppis blogg...

hittade till niotillfem bloggen nu. kan fax inte förstå hur hon kan ha 45000 läsare varje vecka!!?!?! gaaa. jag förstår varför jag inte har så många läsare dock. haha. fast jag har nog några som kollar min blogg regelbundet tror jag. undra om det är nån som jag inte känner som har mig länkad under favoriter. hehe. jag har fax några stycken bloggar som jag följer som jag inte känner. mest fotobloggar. tycker det är kul med bilder o snygga bilder i bloggarna. =)

fast bäst är ju mina polares bloggar! =)

amy macdonald

nån som är busig och vill ladda ner lite amy macdonald till mig?!?!? tycker hennes singel som går på radion nu är helt sjukt bra!!!!!!

hemmakväll.

nu har jag käkat kanske världens tråkigaste varma mackor. hade bara annanas o ost hemma o det smakade INGENTING även fast jag saltade o hade pizzakrydda på. blä. skitdag!

funderar på att synda o göra kladdkaka. så kan jag överraska älsk imorn när han kommer hem! då ska vi kramas o käka kladdkaka o pussas o sånt...

ingen som vill spela spel idag...

nee. verkar bli en hemmakväll själver idag =( man blir lite smått galen efter att ha varit själver i 1 dygn =(

1 dag kvar...

imorn kommer älsk hem igen!!!  längtar!!

min rockstar!!


BADAT I BAJS!!!

Ja det är sant!!! Jag o annelie var på lundbybadet innan o när vi hade simmat några sträckor så ropade de ut att vi var tvugna att lämna bassängen för att det hade hänt en liten olycka!! Det var någon som hade bajsat i bassängen. så jävla äckligt!! hua. även någon som bajsat i barnbassängen!!





Denhära söta "bodyn" (heter det så?) med liknande byxor har jag skickat till min kära vän Kente och hans Malins lille son Emil. paketet kom fram idag så nu kan jag visa kort på dessa uuundeeerbart söta fåglar!!


Igår var jag på middag hos min jobbarpolare Annelie. träffade hennes sambo anders för första gången. käkade och lirade kinaschack! jag vann 2ggr o anders 1 ggr!
ÄÄÄLSKAR o lira spel! ska på spelkväll på söndag hos ewa åså! najs!



Jag var bara tvungen o mobba annelie lite. vi blåser ju löv hela
dagarna och endå skulle hon ta o käka LÖVbiff!!! HAHAHAH!!


shit va osammanhängande allt är. men men. jag är sjukt trött. snart blir det kladdkaka och bailys!! o kolla på robins!
sen ska jag sova sova sova. har ju semester nu i 2v!!! såå najs!! hojta till om du vill hitta på nått kul med mig på hemmaplan! =)

jaaa... jag o helena ska på melodifestivalen i göteborg nästa år!!!!!!!!!!!!! weeee. 520 pix kostade biljetten! haha.
fast det ska bli sååå kul att få göra nått nytt!! hoppas på bra artister och bra programledare!!

Min rockstar

Fick äntligen tag i linusen igår. han verkar ha det bra o roligt! han är värsta rockstar o har fått skriva autografer!! haha.

http://www.btfs.net/

Där är adressen till deras hemsida.


Shit va jag har ont i kroppen idag. skittungt o gå med lövblås hela dagarna. fyfan. o nu regnar det igen. +6 grader o regn. inget kul. men bara 2 jobbardar kvar till semester.

ne. roligare än såhär blir inte min blogg idag. *trött*


trött så trött

blev inget regn idag. värsta vackra solskenet istället. =) alltid nått när man går med tung blås på ryggen. shit va jobbigt det är. går lixxom inte o förklara hur tufft det är o gå runt med den på ryggen. fyfan. o sen va jag o annelie duttiga o åka o tränade! heheh. men så har jag även syndat med chips så.... haha... måste få tröstäta lite nu när jag är själver.

fyllde på linus mobil idag så vi har snackat lite =) najs.


Titta va jag ska dricka ikväll till bonde söker fru!!!!!!!!!!!!!!!!


JULMUST!!!!!!!!!!!!!!!! äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!! flaskan är typ 0,2 så det ska man väl kunna unna sig! =)

Ännu en dag i regn.

Ja, det verkar bli ännu en dag i regn. hahah. är ju lite roligare när man inte behöver gå runt i regnkläder på jobbet. haha.

Här är min kompis för dagen åså. Kommer bli en tuff dag som vanligt.
Men men. 3 jobbardar kvar till 2v semester!!!!!

Fyllde på Linus mobil idag så jag hoppas att han ringer. jobbigt o inte ha pr med honom sen i torsdags!!! idag ska de spela i österrike! tyfft! Hoppas att han slår en pling nu när jag fyllt på hans fåne. har nog aldrig gått såhär långt sen vi snackade sen vi blev ihop. när jag åkte utomlands laddade jag minsann min mobil! haha. o tur var väl det för hans pappa dog ju när jag var iväg till kreta förra året =( själv så känns det som mitt hjärta håller på o gå sönder. saknar min linelus!!


ikväll är det bonde söker fru. jobbigt o se småkära människor nu. haha. Nejdå jag är inte bitter!

PS. väääldigt dåligt med tips på middagsrätter som jag efterlyste för någon dagsen! D.S


inte lätt.




Zingo ligger nästan alltid framför tangentbordet när jag ska skriva. Det är inte så lätt o skriva då! haha. Idag har jag städat i Majorna med Berth. Varit helt oki, bättre än att blåsa löv som jag ska göra imorn igen. haha. Sen var jag på biltema o köpte massa motorolja till bilen. sen var på jakt efter mp3 spelare.  men hittade bara massa dyra. så istället åkte jag o köpte en falafelrulle på alibaba!! Mums mums. Jag har badat badkar nu åså. är helt slut. vet inte hur jag ska orka göra allt som förväntas att jag ska göra innan kl är 20 o det är dax för Ugly Betty!

Sorgligaste idag...

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=452896

Lövblåsning del 2.

Ja det var för jävligt på jobbet idag. skitjobbigt o gå runt med en typ 10-15kg "ryggsäck" som låter massa o spyr ut avgaser. haha. skittungt. axlarna mår inte alls bra nu. men men. bara o bita ihop. 4 dar kvar till semester! o så har det regnat nästan hela dagen åså. hehe. fast det har varit det minsta problemet idag. fniss.

vill få lite tips på maträtter. känns som jag bara käkar samma grejjer hela tiden!!! Tips tips tips!!

Lövblåsning.

Idag kommer vi nog börja med lövhanteringen. Kommer att gå med en lövblås på ryggen resten av året. Inget kul alls. Kommer typ att ha en sånhära på mig. Fast inte just den sorten för det har vi typ bara 2st av. resten är skiiitgamla o spyr ut ännu mer avgaser. haha. Förra året hade jag o Lena "ghostbusters" låten som tema under lövblåsningen. haha.

Man mår skit av alla avgaserna. Sen är det en väldigt tung ryggsäck o gå o bära på. Man blir lite smått galen av att gå o kolla på fladdrande löv hela dagarna. o så är det enformigt o man kan inte prata med varandra. o så hittar jag som sagt var inte min mp3 spelare annars hade jag tänkt o ladda med ljudböcker. men men. för övrigt är det roligt med lövhanteringen? hum. fast någon måste ju göra det. hehe.  det roligaste är väl att man jobbar ihop med de andra lagen. kämpar mot gemensamma mål o så ser man ju direkt att det blir fint o rent o snyggt. hehe. Prio 1 idag kommer nog vara nya allén. Är något annat prio 1 så förstår jag inte varför!

Wiiiiiiii

Jag har varit hos Helena o Pilen i em o lirat Wii!!! jättekul!!! =)
vi spelade bowling, golf, skjutgrejs, tennis, mario cart o guitar hero. typ.

Nu är det sådanna tråkiga grejjer kvar o göra. fixa med tvätt o disk.
o så ska jag fixa med djuren så de får mer mat.

saknar min linelus.....

imorn kommer vi nog o börja lövhantera på jobbet. INTE KUL. men bara 1v kvar till min semester! weee


Berättelse om herr Roos.


Det är denna boken som gäller nu!!

Igår läste jag i flera timmar. orkade ju
inte göra nått annat endå.

Håkan Nesser är bäst!

Finfint väder idag.

Undra hur Linus har det. Han vaknade i Belgien
idag och ska till Tyskland senare idag.

Undra var min kamera o Mp3-spelare har

tagit vägen.


Igårkväll zappade jag mellan dansbandsgrejjen
och stjärnor på is. suck vilken looserkväll.






Skitnäsa del 2!

Hua. dumma näsa som inte alls vill vara med. huvudet vill inte heller vara med. sux. blev inget wii idag. kanske blir det imorn. vi får se. jag har läst lite ur min favoförfattare håkan nessers nya bok om herr roos. sååå bra!

även tröstätit lite. gjorde kladdkaka. mycket god. borde laga nån mer mat nu. har visserligen flygande jacob i kylen men den blev inte såå god som man kommer ihåg att mammas var för typ 10 årsen.. hum.

sen blir det fortsatt liggande i sängen. katterna som ligger i närheten o snarkar o kolla på nått skitprogram typ stjärnor på is eller kanske på dansbandskampen. o läsa nesser o bli friiiisk!!!

du får aldrig sluta skriva böcker håkan nesser!!!! idag dagdrömde jag även lite om hur kul det skulle ha varit o få träffa honom lite mer än bara en signering. få snacka med honom över en fika. han är en klok och smart och rolig man. hade varit kul o få prata med honom!

inatt drömde jag att nicolai dunger ville ha sex med mig. haha. fast vi kom inte så långt. vi gick in i en hiss o sen så var det nån annan som jag åkte hiss med. haha. som var ful. så då ville jag inte. haha. nopps. dax o fixa käk o sen lägga sig i sängen för resten av dagen!

Dumma näsa.

Shit näsan vill inte vara med idag. bara rinner o rinner. hoppas att den slutar snart. ska ju iväg o lira wii ikväll ju! måste städa hos grisarna nu. o i hela lägenheten åså. sux. får se om det bara blir hos piggisarna. käkat goda äggmackor nu iaf.

Nicolai Dunger!!

ÅÅh. nu ska jag iväg o se och HÖRA Nicolai Dunger!! gaaa.. Peppad som fan!!

111.

Igår hade jag 111 besökare på min blogg. rekord!! weeee. roligast är det såklart när man får kommentarer. tacka alla söta som skriver till mig!! =)) *gllllaaaaad*

Ska försöka ta mig till jobbet idag. är snörvligare än igår men jag orkar inte vara hemma! ikväll ska jag o se nicolai dunger!!! weee. förmodligen sveriges bästa manliga röst!! *pepp as hell*


linus är fax uppe nu. han ska ju iväg på europaturné om 40 min!!! min rockstar!!


gulligt mms!



Hej gumman. Det blev tomt utan dig. Krya på dig. Kram



detta söta mms fick jag från en jobbarpolare idag =))
denna vyn över gustav adolfs torg kan man bara få om man
är parkarbetare... typ.. haha..

15 cm mindre mage. hehe.


Ja. 15 cm mindre mage iår. inte så illa. En bit kvar till smal o snygg. men men. kommit ganska långt endå iår!













Lagom sunkiga kläder när man är hemma o är sjuker.



89st besökare på min blogg än så länge idag. hehe.

Hade ju varit kul med fler kommentarer dock =)

Lite ny design.

Pillat lite med min design. Är inte helt nöjd. men bättre än innan. Roligare o ha lite personligare blogg. Bannern längst upp har Thomas fixat åt mig!! tack o bock!!! http://portfolio.kunerus.com/ Liten länk till Thomas hemsida!

Hade ju varit sååå mycket snyggare om man slapp reklamen! gaaa. hur blir man av med den?!

Bonde söker fru.

Gaaa. måste ju erkänna att jag tycker att bonde söker fru är jättekul! Haha. man känner ju preciiiis hur dejtandet känns. när det är pinsamt o jobbigt o det blir tyst o sånt. hua. känns ju i hela kroppen precis så som de känner. ska bli kul o följa bönderna i höst. fniss.

idag mår jag lite bättre så imorn ska jag minsann gå o jobba. idag måste jag tyvärr gå ut en sväng. toapappret är slut. sux. antingen gå till turklivs o köpa toapapper för dyra pengar eller åka bil till hemköp. hum.

Ikväll ska jag o linus ha myskväll. Han åker ju på europaturné med sitt band imorn. blir borta i typ 10 dar eller nått sånt. då får jag o zingo, oliver, thermotroll, hector, amarantus, tant raffa o love klara oss själva! =) Så ensam är man ju aldrig!

Men men, smällar man får ta när man är ihop med en musiker. fniss. vore så kul o ha spelning med mitt band åså. fast det känns låååångt tills dess. vi har ju inte ens ett bandnamn. haha. kanske ska ha en bandnamnsspelning? folk får lägga lapp med förslag va bandet ska heta efter de har hört oss? =)




Linus. min rockstar!

Uppräkning...

1769 Dagar sen jag kysste Linus för första gången  (11e december 2003)
1672 Dagar har jag varit ihop med Linelumpen! =)  (17e mars 2004)

1543 Dagar har jag o Linus bott ihop!!!  (25e juli 2004)

Musisk höst.

Nu har jag beställt skivor från cdon.com:

...And Then There Was Timo

  

1

  

149 kr

  

  

149 kr

Communion (2CD)

  

1

  

159 kr

  

  

159 kr

Leaving On A Mayday - Ltd Deluxe

  

1

  

199 kr

  

  

199 kr

frakt 

29 kr

Totalsumma  

536 kr


Sååå nöjd. även fast ingen av skivorna med timo, soundtrack eller anna ternheim har släppts än. hehe. lääängtar!
just nu så är det mest oasis o travis nya som jag lyssnar på. 2 underbara plattor. o på fredag ska jag minsann vara frisk för då ska jag o annika gå o lyssna på nicolai dunger!!! han har sååå underbar röst! han ska lira med folk ur göteborgs symfoniorkester! blir nog magiskt!!

En dag till ....

Japps. jag är hemma idag åså. får se om jag piggnar till under dagen så jag kan gå o jobba imorn.

börjar så smått planera inför min 2v semester v. 44 o v.45.  Helgen v. 45 ska jag åka hem till mamma o pappa. pappa ska fixa med min bil. jag kommer nog o åka o kolla på marsvinsutställning i reftele då. är ju över ½årsen jag var på utställning senast. kan bli kul o träffa gamla polare o så. har ju ingen o ställa så jag åker dit o kollar bara. ska träffa en gammal kompis när jag endå är i de trakterna. ska bli snajs.

annars blir det kanske även en resa till stockhom v. 45. ska bara snacka med min ekonomi först. kostar typ 1000 pix o åka fram o tebax. hua. rena rånet.

dax o krypa ner i sängen igen.....

Sjukling.

Japps. Sjukling idag åså. men livet måste rulla vidare endå. har städdag hos grisarna idag. hur det nu ska gå med min snörvliga näsa. hua. käkade raggmunkar till frukost iaf. det vart gott. igår smakade de ingenting men idag har jag fått lite smak så det vart snajs. dax o krypa ner i sängen igen.

Sick n' Gone

Sick N' Gone hette mitt förra band. det var så hög sjukfrånvaro i bandet så det var ett passande namn. hehe. vår första basist var alltid sjuk. han var inte med o repade en enda gång. haha. han var nog inte var i bandet så länge. haha.

själv är jag sick n' gone nu. gick hem från jobbet. näsan bara rinner o jag känner mig jävligt kass.
ska krypa ner i min säng o fortsätta läsa åke edwardsson bok. o sen ska linus göra raggmunkar! mums mums.
helst skulle man nog ha en ljudbok o lyssna på. jobbigt o läsa idag.

äppelpaj.

igårkväll gjorde jag o linus äppelpaj. mumsigt värre. var tänkt att vi skulle käkat den till miami ink. men det drog ut på tiden så vi käkade den till hål i väggen ist. haha. detta meningslösa program! haha.

för övrigt har jag inte aktivit försökt gå ner i vikt på 1 månad. har till o från ont i magen så jag har lagt bantandet på hyllan för ett tag. väger o mäter mig dock iaf. har hållt mig på samma kilo hela tiden så det känns fint att man inte går upp en massa för att man slutar bantar!! o så har jag gått ner 1cm i midjan!! 15 cm allt som allt iår! va säger du om det anna skipper??! =) duttigt va?!

känner mig lite halvsjuker idag. hoppas jag piggnar till snart!
dax o gå till jobbet. kl är ju trotts allt 5.30 .....

Tråksöndag.

Ja söndagar är så värdelösa! Skulle dock ha haft speldag idag men stackars E mår dåligt. Så nu vet jag itne va jag ska göra. storstädade igår så det behöver jag inte heller göra. är sugen på o träna eller på att gå promenix i skogen, får väl se om det blir nått av det. hehe.

va gör du för att få söndagarna att gå o vara meningsfulla?

Rallybrudarna!

Igår hade jag biodejt med darling Helena. Vi käkade indiskt, shoppade reflexer o godis, tog en drink i baren på bion o såg Rallybrudarna! Jag tyckte den var helt underbart charmig. satt o log hela tiden!! hum 4,5/5 i betyg kan jag fax sträcka mig till!! fniss.

skönt att det är helg!!!! har inte varit en speciellt kul vecka. fyfan. sov 11h inatt!! min kropp är trött. fast nu är den nog ganska utvilad. ska ta tag i städandet hos grisarna o sen resten av lägenheten. hehe. linusen var sjuk igår men vi får se om han har piggnat till under natten. är ju tänkt att vi ska gå på ostfest hos staffan ikväll ju!

2v kvar tills min semester! (LÄÄÄNGTTAAAAR) å så är det bra att Lena kommer tillbaka till jobbet på tisdag. Robban har ju varit med anläggarna HEEELAAA denna veckan!! Så det har inte hänt så mycket hos oss i Majorna. hehe.


Zingo sitter o tittar ut på regnet o Oliver ligger o sover på mina innetofflor. Dax o ta tag i livet....


Helg!!

Igår var jag o sa grattis till panda som fyllde år!!! =)
titta va fin bild jag fick på henne!!



Fotade linus med sina deangitarrer i förgår.


annars är det sååå skönt att det är helg!!!!!!!!!!!!!!!

Bio.

Shit va dåligt jag har sovit inatt. Vaknade inatt när linus o hans polare kom hem. de vart jättetysta men jag vaknade såklart endå o sen var det stressigt o försöka somna om!

imorn ska jag ha biodejt med helena. vi ska se rallybrudarna o käka nånstans innan! naaajs! skönt att veckan snart är över. kanske jobbigaste veckan psykiskt på jobbet iår. fyfan. men men. snart helg!!

Mördarmarsvin??!

Mördarmarsvin???!................









.... eller bara marsvin som ätit vattenmelon. hahaha.
söta är mina små grisar iaf. Amarantus, Thermotroll o Hector som posar!



å här posar jag o älsk innan vi åkte till liseberg i fredags....



...å såg soundtrack!


Trött så trött.

Shit va trött och orkeslös jag är. puh. i söndags gick jag upp 16.30. orkade inte gå upp tidigare. puh. igår la jag mig i sängen vid 18.30. var minsann inte problem o somna 20.30. ca 2,5v kvar till min längsta semester någonsin. 2v!! weeee.

i fredags va jag o linus en sväng hos helene o käkade giflisar o drack blåbärste. Hennes sköldpadda Putte tyckte att mina röda byxor var snygga. eller konstiga. han tittade så himlans på dem iaf.  helene trodde att det var för att det var samma färg på dem som på hans råa köttfärs som han käkar. haha.

i lördags va jag o linus o såg the soundtrack of our lives på liseberg och sen var vi en sväng på brors 25årsfest på chalmers.

lena är i turkiet nu. fusk o avis! =) hade varit skönt o ligga o bara sola o läsa bra bok!

Pannkakor!!!

Älsk står i köket o gör pannkakor till oss!! mums mums mums. blir mina första pannkakor iår =)



(Ja, han är ironiskt galen)



Linus är lite elak o tyckte att denna pannkakan såg ut
som ansiktet på mikael tornving.




Likt?? =)

Semester

Japps. Nu är det klart att jag ska ha semester v. 44 o 45! Ska bli sååå skönt. Blir nog en runda till stockholm men annars är det typ inget planerat. Borde skaffa hålfotsinlägg o E-körkort. Men annars är det lugnt. Igentligen skulle jag vilja ha semester nån vecka senare, men nu får jag o linus 3 dagars semester ihop o det blir najs! Så skönt o ha min älsk tillbaka hemma igen, men snart åker han ju på europaturné med sitt band.

Idag ska jag på "kurs" o lära mig o fylla i lönerapport på datorn. såååå skönt o få göra det på datorn. Känns väldigt gammaldax o fylla i på papper. haha. fast det är många gamla gubbar på jobbet som är oroliga att de inte ska klara av det. stackars. kommer nog o krångla för alla i början om det är svårt.

På lördag ska jag se mina husgudar!! THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES!!!! Nöjd!


o ja, Ebbot är lika galen som han ser ut på bilden!! =)

Träna

Nu har man jobbat klart o ska åka till gym o träna lite =)

RSS 2.0