ÅRSKRÖNIKA!

Yes. inte många dagar kvar till 2010... eller TIMMAR menar jag såklart. fniss. visst längtar man till 2010 men endå lite ångest. jag kan inte skjuta upp o säga att förlossningen är "nästa år" sen.. hum. men visst ska det bli underbart när bäbisen väl är ute! =))

årskrönika kanske man ska ha? hum. varit ett ganska bra år. började dock inte så bra med att chefen på mitt förra jobb bara tyckte jag skulle jobba i 4 mån!!?! (tack för den när jag jobbat där i 3 säsonger!) men det blev ju sååå mycket bra ut av det eftersom jag bytte jobb till kyrkogård i kungälv och det har varit helt fantastiskt roligt varje dag på jobbet! världens goaste jobbarpolare o underbart jobb!!!!

har ju även opererat knät i feb. en skräckupplevelse. hua. operationen gick bra men mitt knä är igentligen sämre än va det var innan så det känns väldigt meningslöst. men men. är väl bara o vänja sig att man kommer må kasst i knät resten av livet.

bästa bästa bästa med detta året är ju såklart att jag har varit gravid sen i maj!! så det känns som jag varit gravid typ hela året. hehe. det är supermysigt o vara gravid även fast man har endel krämpor och oroar sig massor. men det var längesen jag mådde så bra både psykiskt o fysiskt! har bara varit sjuk 3 dar från jobbet på typ 9 månader!! har mått topp! =)

jag har träffat många nya vänner och även träffat många gamla vänner igen o det har varit roligt. annars känns det mest som jag har jobbat o varit hemma mest. o gått massa på bio då. fniss. har ju tagit lite på krafterna att vara gravid och att pendla till/från jobb. men det har varit ett mysigt år!!

jag har haft mina 2 marsvin o 2 katter hela året åså. piggisarna är ju gamla och har sina "krämpor" men inget som stör dem. hoppas att alla djuren mår fint till nästa år.

som nyårslöfte får man väl säga att jag ska försöka bli en bra mamma! man brukar ju mest ha snack om att bli smalare i sina nyårslöften så det får jag väl ha med åså. blir ju några kilo lättare efter förlossningen iaf. fniss.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!


Mellandagsshoppat!!

jag o helene vart i gvd o mellandagsshoppade idag. jag gjorde vääärsta fyndet på babyproffset. en åkpåse för 99 pix!! helt galet. åkpåsar brukar kosta runt 600 pix så det vart ju helt otroligt. jättejätteglad. sen så shoppade jag lite muminkläder till bäbis på lindex åså =) o en bh till migsjälv. fniss. ja sen halkade vi mest runt i gvd. svinhalt överallt! helene fyndade lite på lindex åså. o sen var vi lite i kapp ahl men det var bara skit där. o sen så fanns det lixxom inte så många mer affärer o kolla i. hehe.lagom mellandagsshopping!!!

bildbevis kommer när jag kommit till götet!!

vaggan till bäbisen åker åså med till götet imorn!! myyyyys. farfar har byggt vaggan o pappa o hans syskon har legat i den o jag o bror o mina kusiner. så mysigt! =) 6v kvar till bäbis. eller 8v som längst!! =)

Trött så trött.

Är fortfarande i småland. men har hemlängtan. fniss. saknar min linus o mina djur!!
är ganska jobbigt o vara höggravid och vara supersocial dygnen runt. vill mest bara ligga o ta det lugnt. menmen. det är jättekul o träffa gamla polare åså! träffar några varje dag. idag är det kusinträff i gnosjö som gäller.

det värsta är att det gör skiiiitont i revbenen o sitta upp. o det tar verkligen på krafterna o träffa folk i flera timmar. är ju inte direkt så att man kan lägga sig ner när man träffar folk som man bland annat inte har pratat med på 18 år! haha. bara man hamnar i en soffa så är det iaf lite bättre för då behöver man inte sitta helt upprätt. fniss.

49 långa dagar kvar till bäbis.... =)

god jul

god jul på er!!!

Äntligen är det jul!!

Japps. tänkte faktiskt på den fina jultraditionen igår. att jag skulle kolla upp om den hade hänt. fast man brukar ju inte missa den. o nej, inte iår heller! Äntligen är det jul på riktigt. Bocken i gävle har brunnit ner!!!! weeeee. den sanna jultraditionen. fniss.

Om 1 h är jag på väg till mamma o pappa. ca 17 mil bort. o sen ikväll ska jag träffa lite polare några mil bort så det blir många timmar i bil idag tyvärr. men men.

Trött

Ojoj. har inte haft nån ork alls idag. vaknade tyvärr innan 5 o var uppe till typ 8 o sen sov jag till 11. o sen dess har jag varit en zombie med dålig mage. jag har inte gjort nått vettigt än. bara slagit in julklapparna. o det vart typ det jag orkade med. sen fick jag gå o lägga mig i 1h till =(( får nog ta tag o försöka komma igång nu. ska ju packa inför hemresan imorn o hinna mysa med älsk ikväll. vi kommer nog inte o träffas på typ 1v sen eller nått sånt. beror på hur länge jag stannar i småland.

God jul på er!

Snö i göteborg!!

Ja helt otroligt. började snöa sent igårkväll o sen har det snöat på en massa. har även hunnit vara lite solsken idag. mycket najs. o ca -7 grader! finfint.

jag har varit hos bm precis. bäbisen mår fint. magen har växt 3cm på 2v! hjärtljuden vart bra o mitt blodtryck var bra, hade lite dåligt hum såntdära stickifingret test så jag ska käka lite järntabletter nu.

nedu. dax o städa hos piggisarna o sen blir det nog o puzzla lite. med detta roliga julmotiv!


Bäbis i siffror.



Du är på dag 223 av 280. (79,6%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 5 fulla dagar (v31+5).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 14 feb 2010
Du har 57 dagar kvar till beräknad förlossning.


yey. inte många dagar kvar nu. fniss. man får mer o mer gravidkrämpor men det är det såklart värt. fniss. det är iallafall sååå skönt o slippa jobba nu iaf. bara ta det mest lugnt o så. är helt fantastiskt att känna hur bäbisen sparkar inne i magen. o se det utanpå magen hur den guppar till när bäbisen sparkar. blir lika lycklig varje gång. det är verkligen det bästa med att vara gravid.

snart ska jag o linus iväg på profylaxkursen igen.



1 vecka kvar!!

1v kvar till julafton!! o jag har fixat alla mina julklappar. naaajs. ska bara hämta ut pappas paket från leveransstället på torget =) o 2v kvar till nyårsafton då. vet inte vad jag ska göra då. är ju inte så sugen på att åka på värsta röjarfesten utan kanske ha lite folk här hemma, men alla är väl upptagna? tacopaj någon? =) fniss. jaja, fira nyår själv går väl kanske åså? är ju aldrig ensam här hemma heller. o ensam är jag ju aldrig med bäbis i magen heller. full fart på bäbisen nu. nästan lite svårt o andas när det sparkas för fullt. fniss.

linus jobbar över idag åså. trrrååååkigt. han är inte hemma förren vid 20 =(( nu ska jag ta o städa lite hos piggisarna!!



slänger in en söt julbild på linusen från 2005 =)

Jul på liseberg.



Snart ska jag o min fd jobbarpolare annelie åka till liseberg o kolla på när min fd jobbarpolare liselott åker teamåkning eller va det heter med sina polare i team surprise. de är helt sjukt duktiga!!! ska bli kul o se dem igen! hoppas jag inte fryser för mycket bara. hehe. har laddat med mina fina långkalsonger från jobbet... med
Y-front!! hehehe. så är det tydligen när man ska få jobbarkläder i ett mansdominerat yrke?!?!? hehe.

Zingo på sjukan.

Min fina zingo är på djursjukan. han har varit nedsövd o de har tagit bort tandsten på honom. jag får åka o hämta honom om 1,5h!! är så tomt utan honom. han är ju kär i matte så han brukar antingen ligga på mig när jag ligger i sängen eller så ligger han över mina händer när jag sitter vid datorn. så det är lite tomt.

tur att han inte hade fått dendära hemska tandsjukdomen som ofta drabbar gamla tisar (nja, han är ju iaf 6,5 år).
tog bort tandsten på oliver förra året. så han får nästa tandläkartid om 1 år. nu ska jag nog börja laga lite lasagne till mig o älsk. o ikväll ska vi på föräldrarinfo på försäkringskassan. o tills dess ska jag lyssna/titta på musikhjälpen!


Förlossning.

Idag vart det förlossningsfilm på föräldrargruppen. den vart väääldigt snäll så jag har nojjat mig i onödan. hehe. har man kollat på förlossningsakuten eller kliniken eller va den nu heter som går på eftermiddagarna på 4an så klarar man nog allt. hahah.

Idag är det på dagen 2 månader kvar till bf!! 14e feb.... går in i v.32 idag.

Idag är det.... hum. varför börjar jag med idag på varje rad?

IDAG =) är det sista delen av ullared =(((( buhuuuu


Myshelg.

Varit en väldigt bra helg. i fredags kom älsk hem med 3 rosor till mig efter jobbet =) 3st olikfärgade rosor. han sa att en ros var mig o en var honom o en vart bäbisen! så gulligt! sen käkade vi smörgåstårta o kollade på stephen king film o myste.

i lördags vart vi på profylaxkurs. det vart såååå bra. känns som linus blev med delaktig nu när vi kan träna smärta/andning ihop varje dag. på kvällen kom helena o pilen över o vi glodde på robinsson o robins! =)

idag har jag o älsk varit på bio o sett luftslottet som sprängdes. tyckte den vart lika rörig som boken. alldeles för mycket personer o namn med. sen blev det veckohandling av mat o mys framför tvn.

imorn ska vi på föräldrarkurs igen. se förlossningsfilm o snacka o smärtlindring. hua.

6 år!!!



Grattis till mig o älsk som firar 6 år idag!!!!!!!!!!

2v kvar till julafton!!

Ojojoj, idag är det 2v kvar till julafton. o jag har ju inte köpt nån julklapp alls än. inte för att jag har så många o köpa till heller, men men. får väl ut o slåss med folk lite nästa vecka kanske =) jag o älsk ska inte byta julklappar iår. vi ska gå på profylaxkurs ist. ska dit på lördag o sen nästa lördag åså! sviiiiindyrt är det, men det kommer att vara värt det!

Tomten vart hos oss inatt! han hade julpyntat min tvätt! =) så sött!



v.30 bäbis!! tagit i helgen. så nu är vi i v.31. bara 9v kvar. men det kan lika gärna vara 7v kvar. eller 11v eller idag! det vet man inte!!

Fika o bilbrand.



Idag har jag varit hos Helene o hennes sköldpadda putte o fikat. panda vart åså där. mycket najs!! =)



Den här bilden är tagen utanför mitt garage!!! så jävla surt! stackars de som hade sina bilar på utsidan av garaget!! är sååå rädd att hela garaget ska börja brinna nån dag så min stackars finfina bil brinner inne!!

Hemma i småland

Är hos mamma o pappa nu. idag har jag tagit det lugnt o mest puzzlat o virkat. fniss. ikväll blir det robinsson med mamma pappa o bror. igår träffade jag min barndomspolare karin o imorn ska jag till lanna o träffa mina barndomspolare nina o mathilda!

på måndag blir det hemgång igen eftersom vi ska på föräldrarutbildningen på kvällen. dagens tema är förlossningen. inget vidare. haha. men det blir nog lärorikt. tror det är 71 idagar kvar till bf nu! fniss.

arbetsförmedlingen x 2

Igår blev jag arbetslös på riktigt igen och vart på af och skrev in mig. idag ska jag dit 2 ggr! först vid 10 o sen vid 14.30 suuuuxxx. känner ju inte direkt för att slösa bort hela dagen på af, men har jag tur så lämnar de mig ifred sen. hehe. annelie från mitt förra jobb blev åså arbetslös igår så vi hängde lite på af igår o idag ska jag med henne hem mellan tiderna. hon ska åså till af då. o sista passet ska vi på ihop.

idag är det soool o svinkallt. eller det är ju iaf minusgrader. minus 4! myys. lite synd att man inte har någon vinterjacka som passar, men min höstjacka får väl duga ett tag till. fniss.

Imorn ska jag till bm o sen ska jag åka hem till mamma o pappa. stannar där tills måndag morgon. ska hinna träffa lite folk som jag inte sett på 1 år, 10 år o 15 år!!! ska bli roligt!


RSS 2.0