20 December

20 december kommer vi att flytta grejjerna till nya lyan.

går bra o anmäla sig som flytthjälp här =) käk o dricka bjuds det på! =)

ÄNTLIGEN Fredag!!!

Gaaa. Så skönt med fredag!!! Eftersom man får vara ledig i 2 dar sen! Hehe. Ikväll ska jag o annelie till liseberg o kolla när en av våra jobbarpolare åker skridskor på liseberg med sitt team! Ska bli najs. de har ju trotts allt vunnit VM många många gånger. de är typ 15st tjejer som åker samtidigt. ser coolt ut!

De som kollade på lgh igår kommer nog att ta den. de skulle flytta från en dålig 4a till våran 3a. men de var nog inte alls peppade på att ta över den tidigare tyvärr. suck. så det kan bli 3 tuffa månader ekonomiskt.

Men men. Löve mitt nya kök iaf! Där ska jag sitta många timmar! o puzzla såklart! o fika! hehe. om någon vill komma över!
vart väldigt najs igår iaf!

Nedu. dax o dra till jobbet. kommer nog o regna idag så det blir inget kul o jobba ute idag. bläää.

Varde EL

Yes. 2 söta killar var o fixade elen innan idag i nya lyan. Kul att se lgh i ljus!

Annelie o jag satt o fikade o snackade skit i 3h. hehe

nu ska vi ha lgh visning på gamla lyan!

Sjukt trött.

Hua. nån mer än jag som är sjukt trött o orkeslös?!


12 dagar kvar på jobbet.


Teknikens under.

Weee. Imorn får vi EL till lägenheten! haha. ska bli kul o se hur lägenheten igentligen ser ut. har ju bara gått runt o kollat med ficklampa än så länge! hahah.

Söta annelie från jobbet kommer o kollar in lgh imorn åså. får passa på nu innan jag flyttar för hon tål ju tyvärr inte pälsdjur!! =((((( hon bakar fika idag o jag ska bära dit stolar o bord nu. o lite annat. så nu är det fritt fram för er som vill komma o kolla in lgh o fika lite!!

Nycklar!!

Yeee. hämtade nycklarna till nya lyan igår. linus kunde tyvärr inte hänga med för hans tåg var typ 1h försenat! sux. men men. fick gå o drömma lite själver i lägenheten, men med hans ficklampa eftersom vi inte har någon ström i lgh. vi var tydligen tvugna o vara med i lgh när de satte dit strömmen. känns helt sjukt o behöva ta ledigt från jobbet för att fixa med strömmen! gaaa.

Kändes lite konstigt o gå från torget till lyan. tänkte att detta var första gången men det kommer bli många många gånger till framöver. kändes fint o se huset iaf. 3 vånings. inte 9 vånings som vi har nu. känns lite mysigare med mindre. fast själva lgh är ju större! Skaffade garage åså! najs! Vi har dock inte bestämt vem som ska ha vilket rum o vilket som ska bli hobbyrummet. enda bestämt är ju vilket rum piggisarna ska ha! hehe. de flyttar in först i våra huvuden! =)

igårkväll var jag o lena på releasespelningen med soundtrack på bengans. det vart najs som fan. diggar deras nya skiva! De vart glada o svinduktiga som vanligt!

Nedu. dax o dra till jobbet. sen blir det nog en runda till lyan för o se hur den igentligen ser ut. har ju aldrig sett den i ljus. bara med ficklampa!!

GPS tjuv??!?

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=460357

Jo jag tror nästan att han hade tagit min GPS. som alla vet är den helt knäpp o bara ljuger o säger fel vägar hela tiden!
haha. värsta var när jag skulle till lenas sommarstuga o min gps visade in mig på en väg som användes som travbana!!

Hämta nycklarna.

snart ska vi iväg o hämta nycklarna till nya lyan! weeee.

sen ska jag o lena på soundtrack of our lives lilla förreleasespelning på bengans!
min 40årspresent till lena! =) hon diggar åså soundtrack massor så det känns som
världens bästa present.. nästan.. iaf... hehe.



Ska iaf bli helt sjukt kul o se Ebbot o de andra ikväll!!

Uppsägning.

Idag ska jag säga upp vår gamla lägenhet! Vore ju najs om nån kunde flytta in lite tidigare så vi slipper 3 månader med dubbla hyror.

Bilen är även på verkstaden nu. får se hur dyrt det blir. söta snälla Annelie från jobbet kommer o hämtar mig snart! såå gulligt av henne o köra mig när jag inte har bil!!



Har försökt en gång efter klippningen o få håret o se sådära ut. men jag lyckades inte. haha. Kul o vara fin en gång iaf!

3v kvar på jobbet.....

Puzzel o kändis.


Idag köpte jag 1000 bitars puzzlet "The Zoo". Självklart ett puzzel gjort av Jan Van Haasteren!!
Puzzlade klart ett 750 bitars med fotbollstema o började lite på the zoo. Men man blir lite snurrig av att puzzla för många timmar i sträck så nu får det minsann räcka med 3h puzzlade idag. hehe.

Jag o linus var o käkade på vårt stammisställe Alibaba innan idag. typ när vi var klara så började linus viska att det var en kändis som kommit in på alibaba. haha. mia skäringer (Mia o klara) var det minsann! Hehe. jag satt med ryggen emot men man känner ju igen hennes röst. Det vart fullt på alla borden så linus erbjöd henne o alla hennes ungar o man att de kunde sitta vid vårt bord för vi skulle ju precis gå. hehe.

Hua. har haft ont i huvudet hela dagen. Inget kul alls. Nu ska jag göra tacos o sen glo på tv i några timmar o läsa klart boken jag läser!

Va pysslar du med i helgen?!?!


Dålig vecka.

Gaa shit vilken dålig vecka det har varit på alla sätt o vis. skönt att det är fredag idag!!!! jobbet ska på after work o bowla men det kan jag ju inte göra med mitt knä så jag blev glad när brossan ringde o bjöd mig på middag ikväll. najs. ska ta med mitt nya spel åså! hoppas att det är bra. kostade ju bara 100 pix så det kanske är dåligt? haha.

igår fick jag linus o puzzla åså! det var roligt! han blev åså lite sådära manisk av det. fniss. fast han vägrade kolla på bilden av vad det förställer. hehe. 750 bitars puzzel är det som gäller nu. sååå skönt med puzzelmatta!

nedu. dax o dra till jobbet. minusgrader idag så det blir kaaaaalllttt o jobba ute. fniss.

va ska du göra i helgen?! p&k

Host Host

Gaa. har haft ont i halsen o haft hosta i några dagar. vart verkligen jobbigt när vi hade föreläsning mellan 11-14 idag. killade som bara den i halsen. hostade o drack massa vatten hela tiden. mår skit. får se om det blir mer jobbande denna veckan. jo det blir det så länge jag inte har feber. vet inte om jag har det nu. mår jävligt konstigt.

dax o laga nån slags mat o sen ska jag städa hos piggisarna. ikväll blir det bonde söker fru. o så får jag väl spela in oskyldigt dömd o roomservice åså! hehe.

ska du kolla på bonde ikväll?

Kontraktskrivning!!

Ikväll ska jag o älsk skriva kontrakt på nya lägenheten! Weeeee. 1 steg närmre stora fattigdomen som man kommer o vara i i ca 3 mån. men men. Till våren när man börjar jobba igen kommer man känna sig sååå rik! *fniss*

Känns som man håller på o bli sjuker. inget bra o ha ont i halsen o småhosta o näsan rinne. dumma. har verkligen inte råd o vara sjuker nu!!

Igår puzzlade jag klart ett till puzzel. det är skönt o puzzla. pratade i telefon samtidigt åså. haha.

Sosarna i götet har bytt ordförare. en på jobbet har varit ihop med hon som ska bli ordförare nu. när han var typ 18 o hon var 15. hehe. (han är 50 nu). undra om någon av mina x blir kändisar nån dag! fniss!

nedu. kl är 5.30 o nu ska jag ut i regn o blåst o åka till jobbet!

Dumma Liseberg!

Igår åkte jag o linus till liseberg för vi skulle se min jobbarpolare åka skridskor. hon är med i team surprise. de är typ 16st tjejer som åker konståkning samtidigt. de brukar vinna VM så det hade varit så kul o se dem. men men. väl framme kom vi inte in för korten vi hade gällde bara under lustgårdsutställningen som slutade typ sista sept. synd att det inte stod nått om det på kortet! gaaaaaaaaaaaa. dumma liseberg!!



vaknade 1h innan jag skulle gå upp. alltså 3.30. känns ju jävligt segt att man inte kunde somna om sen. suck. minusgrader idag åså. så jag sitter här med långkalsonger. haha. ska åka lite tidigare till jobbet o gräva fram min vinterjacka.

imorn skriver vi på kontraktet till lägenheten!! weeeeeeeee

vad har du för planer för veckan?!


Kontraktsfika

Igår var jag o linus ute på shoppingrunda. hängde ganska länge på ikea i bäckebol. provade lite soffor o köksbord. det är det som behövs till nya lägenheten. tänker inte ta med soffan o kösbordet som vi har nu. ne hua. får väl se hur det blir. ska ju ha dubbla hyror i 3 månader så vi kanske inte kan shoppa dessa grejjerna iaf.

sen var i i några andra affärer. käkade på alibaba, var en runda på ramberget. köpte 3st nya puzzel o ett nytt brädspel som verkar jättekul. hoppas nån vill lira det med mig!

sen åkte vill till Helene som hade kontraktsfika. Käkade tårta o pr massa. hon hade 2 kompisar över som jag inte hade träffat innan så det var kul med lite nya ansikten o personligheter.


avslutar med en bild tagen av min mobil från ramberget igår. det var helt
ruskigt vackert. men vääääldigt blåsigt o kallt. Visst blev bilden bra?


Anna Ternheim.

Idag ska jag nog träffa Anna Ternheim. hon signerar sin nya platta på bengans ikväll. känns som det är värt o åka dit. får se hur pigg man är efter jobbet dock. ska ju regna typ hela dagen. då är det inte så kul att vara ute. haha. annars är det inget planerat i helgen. kanske kommer jag att vara ledsen dock. men men.

WEEEE

Vi fick lägenheten!!!!!!!!!!!!!!!

Får nycklarna om 2v!!

Tittat på lägenhet!!

Igår gick jag o älsk typ 1 km för att kolla på en lgh. en 4a. Den var överlag 1 snäpp bättre än den vi har nu så vi kommer att söka den. bästa var såklart att det var 1 rum större. eller nästan 2 rum eftersom klädgarderoben var såååå stor o hade fönster o element. (piggisarna kanske får eget rum). Tvättmaskin OCH torktumlare i lgh. Stor kyl o frys!!!  Stort kök o mycket bra planlösning. stor kaklat toa/badkarsrum. Vi kan nog skaffa garage till min lilla bil.

Minus är att det är inflytt om 2 veckor!! alltså dubbla hyror i 3 mån lagom tills man blir arbetslös. Insyn i typ alla fönster vilket jag tycker är skitjobbigt. fula beiga tapeter i alla rummen. .... tror vi... eftersom det inte fanns någon el i lgh så gick vaktmästaren runt o visade lgh med en liten ficklampa! hahha

så nu hoppas vi verkligen att vi får lgh!!!
O ni som vill vara med o hjälpa till o flytta kan ju anmäla sig här. eller så får ni vara med iallafall! =)

Puzzel - underskattat och bortglömt nöje?

Jag har den senaste veckan börjat puzzla igen. har köpt 2 helt underbara puzzel. ett på 500 bitar o ett på 1000 bitar. o så har jag köpt mig en puzzelmatta åså. så man kan rulla ihop puzzlet när man inte orkar puzzla mer o sen kan man rulla ut det o fortsätta puzzla. sååå smart!!!

Jag o Pappa puzzlade 1000 bitars hemma hos dem. jag började en em kl 15. sen hjälpte pappa till från kl 17. hade typ 1h paus för att kolla på Gute. o sen puzzlade jag till kl 23 o pappa till kl 1. sen puzzlade vi på fm/em dagen efter o blev klara till kl 15!!

Så skönt när man får bitarna o passa. Tiden bara flyger iväg när man puzzlar! avkopplande o roligt! fast det är klart. man blir ju frustrerad åså ibland. haha.





Pappa kollar in en bit..


Stoooort puzzel


ÄNTLIGEN är 1000 bitars klart!!

Småland

Är i småland nu. hos mamma o pappa. igår vart vi i linköping för att en syssling hade sin doktorsfest. hehe. doktorerat klart. kom hem efter 2 inatt så jag är trötter. puh.

för övrigt så har jag o pappa puzzlat klart 1000 bitars puzzel. tog typ 1 dygn. haha. men det var roligt. bildbevis kommer när jag är tillbaka i götet!


Ullareeeed.


Igår var jag o Ewa o såg Patrik 1,5. mycket trevlig o söt liten film med många roliga skratt men endå mycket allvarliga stunder. hum. 4/5 tycker jag nog att den är värd iallafall =)

nu ska jag äta frukost o sen ska jag åka till mamma o pappa. åker förbi ullared o tänkte hoppa in o shoppa lite mer puzzel! o kanske nått spel!!

Maria Larssons eviga ögonblick.




Måste bara berätta om en jättejättebra film som går på bio nu som ni inte får missa. det är jan troells film "maria larssons eviga ögonblick". Shit vilket mästerverk! Den får ni absolut inte missa!! O helst se på bio då! =) Jag o helena hade biodejt igår. käkade indiskt o gick o såg filmen. 5/5 får filmen av mig! Å ja, Helena tyckte åså att den var jättebra (för er som tror att jag är lite för snäll eftersom Persbrandt var med).

Länk till trailern:
http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=b655d964-ccf8-4aa5-a1eb-bec517a21d62&wa=wsignin1.0


OASIS!!! Jag fick en tag i en oasis biljett!!! o så lite snack om USA.



WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... efter MÅNGA om o men fick jag äntligen tag i en oasis biljett. de släpptes idag kl 9 o först fick jag sitta i kö i typ 20 min o sen så funkade inte swedbanks hemsida så det blev panik. tillslut så kollade jag runt lite o såg att man kunde köpa med visakort på ticknettast! puh!!  ska bli såååå kul o se mina barndomsidoler! =) o nya skivan är ju sååå himlans bra!! GLAAAAAAAAAAD!!!



Ja, man får väl inte skriva blogg idag utan o nämna usa valet? jaja. då får jag väl ge min syn på saken. det har varit så mycket tjat om detta val så jag har inte orkat lyssna, fram till igår vid 21.30 trodde jag att det stod mellan obama och en kvinna. eftersom det har varit såååå mycket tjat om att det skulle bli ett historiskt val, eftersom det stod mellan en kvinna o en svart man. men då har jag minsann missat nått! varför skulle det annars vara så historiskt vem som än vann? vad är det som skulle vara så historiskt om den gamla gubben hade vunnit?!??!!?

sen tycker jag att det är helt sjukt konstigt att det ska vara ett ståhej och massa uppesittarnatt på alla svenska tv-kanaler!?! förstår inte alls grejjen?! varför ska man följa ett val så slaviskt i ett annat land när man inte ens kan rösta?!?!?!
oki, att utgången kan vara bra o veta eftersom usa är sån supermakt o kan styra lilla sverige med vad de pysslar med. men varför följa deras val så slaviskt när vi endå inte kan vara med o rösta?! vilket annat land får sån ståhej i sverige när de ska byta regering?! o VEM sitter uppe hela natten för att kolla på ett val i ett annat land?! öööööö. förstår inte alls!?!  jag kollar inte ens när det är valvaka i sverige. haha. finns ju lixxom inget mer man kan göra om/när man har röstat.

jaja. jag får väl ta o läsa på då. haha.

va tycker ni?! tycker ni åså det är galet med uppesittarnatt?

Inget ikea.

nopp blev inget ikea. hon jag ville gå med vara sjuker =(( har städat hos piggisarna o käkat mat. ska nog packa inför resan o kanske åka in till stan lite tidigare o tröstshoppa lite böcker =) jag o helena ska käka indiskt vid kl 17 o sen vid 18 är det ju bio med micke P som gäller! najs!



fast han är ju kanske inte lika sexig i filmen som i oskyldigt dömd då va. hum. men det får väl gå. får hoppas på nån liten sexscen med honom eller så. *asg*

IKEA?

Funderar på att ringa en polare o åka till IKEA idag. Får väl se hur det blir. Har fax lite ont i ryggen idag! Dumt! Men det är nog bra att röra lite på sig då =)



Ska iallafall ta o städa hos piggisarna nu. o sen ikväll ska jag o helena på bio o imorn ska jag o ewa på bio! najs!

När livet är som bäst...



Hittade ett gammalt kort på mig o Oliver från 2005!

Julstämning.

Jo jag har haft lite julstämning ett tag nu. hum. bättre tidigt än aldrig? jaja. i em har jag iaf suttit o spelat piano o lirat jullåtar. finns ju hur många fina jullåtar som helst!! vilken är din favojullåt?!

Skumt på mitt gym.



Idag var det värsta fotograferingen på gymet. haha.  killen på den fula motionscykeln var en av fotomodellerna! var helt galet o träna. skitjobbigt med allt blixtrande! fyfan. de höll på hela tiden när jag tränade. inget kul alls! man fick ju nästan eptileptiskt anfall av allt blixtrande!  o så kunde man ju inte träna på alla grejjerna heller. man ville ju inte bli med på bild! haha.

har grejjat med min nya mp3 spelare o lagt över låtar till den o till min nya dator från min externa hårddisk!

Gym.

Japps. ska minsann åka iväg o träna lite nu! =)

sen ska jag ta tag i allt som jag ska ringa om!

Grillning.

 

Varit kanonfint väder idag. kallt o sol. hur mysigt som helst. jag o älsk har varit o grillat i skogen vid en sjö!!
grillat korv o bröd o sen chokladbananer! mums mums.

Repa

Snart ska jag åka o repa!! behöver fortfarande en till gitarrist till bandet. har kanske en på g. men vore kul o testa flera =)

jag vann zombies igår!!! efter typ 3h spelande!!

Gothenburg Horse Show


Weee. Nu har jag köpt bilj till Göteborg Horse Show!!

Jag ska gå med Ann-Marie och Therese som jag
gjorde iår!

ska bli jättekul!! =)

Minusgrader.

Brrrr... -3 grader ute!!  o solsken. riktigt vackert väder. tur att man ska ut lite sen. eller man ska ju ut för man ska ta sig till bion. ska se bond kl 12.40. hehe. o sen i em ska jag spela zombies. kanske mitt favospel sen detta året! så nedrans kul är det!!

nu är nog mina varma mackor klara. o så har jag köpt blåbärste (tack för tipset helene!). mums!

RSS 2.0