way out west!!

weeee. wow kommer att vara i 3 dagar nästa år! guuu va kul!! men första släppet med bon iver säger mig iiiiiingenting. inte namnet iaf. kanske känner igen om jag får höra nån känd låt =) fniss. mitt drömsläpp är helt klart RADIOHEAD!!! men finns de fortfarande? de släppte ju iaf ny skiva typ förra året.

borde söka jobb..... borde köpa en tv......

Bäbisgos!

Idag har jag myst med 4 dagars liten bäbis!! såååååååååå söt!! gaaa. o såååå liten. även fast han var större när han föddes än linnéa. pyttepytteliten o superdupersöt!! o pigg o fräch nybliven mamma åså!! =)) själv var jag ju ett vrak hela första året! ojojoj.

en annan som fått barn igen har lite lustiga namn på sina barn. djävul o demon....... jaja. demian och demona.

jag ville ju att linnéa skulle heta ISOLA. men det fick jag ju inte igenom =) haha.

andra favonamn just nu är doris, theodor, vidar eller hector. annars har jag inga andra namn på g.

var rolig dag idag. lämnade lillan på dagis o sen åkte jag direkt o tränade o sen direkt o titta på liten bäbis o sen direkt o hämta linnéa på dagis. full fart! o ja, jag har kollat på lediga jobb idag åså. det är ju det jag ska göra på heltid nu!! =))


Mammas finaste!!

Galet med kattfotografering. hehe.

Idag var jag, linnéa, helena, zingo o oliver på djursjukan. först var vi på kattfotografering!!! det är lika galet om det låter!! jag fick springa runt som en tok o jaga katter o försöka att få dem att sitta still =) haha. vilket träningspass! hoppas bilderna blir bra!! =))

sen blev det spruta för katterna. kattpest o kattsnuvespruta. hade sån tur att det var massa rabatt. o sen var det massa rabatt på foder åså!!! o så fick jag en ny transportbur!! har tjänat typ 1500 pix på att åka till djursjukan idag. plus transportburen då. den ska jag sälja =) hehe.

TACK o bock i massor till helena som var djurbärare/barnvakt idag. hade AAAAAALDRIG klarat det utan dig!!!


Liten bus på djursjukan


Linnéa säger hejdå!! =))

Kattfotografering!!!!




Mina fina pälsbollar ska på fotografering på lördag!!!!!!!!!!! =))))) undra hur det ska gå. haha. linus är i kalmar den helgen så linnéa ska åså med. tyvärr har jag ju inte 3 händer så snälla helena ska hänga med åså!!! TAAACK!!! det är kattens dag på djursjukan o rabatt på kattvacination åså! SÅÅÅ bra! det är PRECIS nu som katterna ska ha sin årliga spruta! 30% rabatt. jatack!!

linus tycker jag är galen som ska fotografera mina katter. haha. jag som har sån fin kamera själv. jaja. men det ska bli superkul iaf. =)






8 år är mina tisar nu! fina King ZINGO Samuraj och OLIVER Qvicksand!

Tillbaka!

Jag behövde ju bara vara arbetslös en dag. sen blev o det VAB:a ist tyvärr. linnéa var hemma i 7 dagar men idag är hon tillbaka på dagis o jag kan söka jobb igen!!! hittat drömjobb nu precis. är så peppad att jag knappt kan sitta still =)) fniss. åh. tänk tänk om jag får det!!! fast i längden måste vi nog flytta isåfall. vet inte om man pallar o pendla 16 mil om dagen hur länge som helst =// men men.

lillpluttan har haft öroninflammation =( lilla stackaren. käka medicin är inte kul alls tycker hon.
Men o leka me vatten är det bästa som finns. hon kan stå o grejja med vatten huuuuur länge som helst i köket. har nog aldrig hänt att hon velat sluta av sigsjälv. haha. oftast så slutar det iallafall med att hon får byta alla sina blöta kläder o mamman får torka golvet!!!




Igår så bakade vi kladdkaksmuffins. efter linnéa slickat på visparna såg det ut som hon fått skägg! hehe. busunge!
Nu tjatar hon om "kaka kaka" hela tiden typ. hahah.



Lyckades iaf muta henne 2 ggr. hon har bara spottat ut sin medicin typ varje gång. men jag kom på en sak o muta henne igår. haha. sa att hon skulle få en muffins om hon tog medicinen. o då tog hon den lilla koppen o drack upp allt själv! likadant idag på morgonen. hehe. vi som har bråkat en massa om medicinen innan. hehe.

fast hon har bara fått en pyttebit kaka efteråt. eftersom medicinen ska tas på tom mage. hehe. men bättre att hon får i sig medicinen o lite kaka än att hon spottar ut hälften?

om 2 månader är det 2årkalas åså!!! älskar dig linnéa!!





Första dagen...

första dagen som arbetslös då. har ju inte varit det sen 21/1 2010 så det är ju ganska bra jobbat iaf =) fniss. känns lite konstigt o vara själv hemma. linnéa är på dagis o linus på sin praktik. bara jag o katterna som är hemma. hehe. ska dock hämta linnéa på dagis om 3h.

jaha. då ska man börja söka jobb då. segt.

o så kan man städa o fixa o dona med saker man inte orkat göra när man jobbat! ååh va mycket grejjer jag har o fixa med. mest tråkiga saker. men ska bli skönt att få det gjort iaf! =)


111111

weeee. idag är det 111111. det är nästan lika coolt som när det för några årsen var 060606 =) heheh. ne 111111 är coolare. tänk om man kunde få förlova sig idag! =)) men jag har ju friat 3 ggr o fått nej varje gång så jag har gett upp nu. är så depp redan så jag orkar inte försöka en gång till just nu.

trodde det var sista dagen på jobbet igår men det var det visst inte. haha. efter 3h som arbetslös ringde chefen igen o undrade om jag ville jobba idag! haha. lite synd att jag tvättat alla jobbkläderna o lämnat nyckar o telefon o sånt. men men. ska väl klara mig på nått sätt idag iaf =) hehe.

igår var det helt förjävligt på jobbet. trevlig jobbpolare som tokkritiserade mig för att jag skulle bli arbetslös. han sa bla. att han minsann aldrig skulle låta någon annan betala hans inkomst o att han var så duktig o jobbade ca 13h per dag. jag var heldepp hela dagen efter det =(((

tur älsk var så snäll o gick o köpte naturgodis till mig på kvällen =)

Sista dagen...o lite böcker....

Idag är det sista dagen på jobbet. igår var jag ledsen, idag är jag mest tom o vill att dagen bara ska vara över! jag o en jobbarpolare ska städa på ett dagis, klippa en häck o packa ihop alla grejjer som finns i fikarummet o garaget. sen ska jag köra en bil till torslanda o han ska köra traktor o släp dit. sen ska jag lämna mobil o nycklar o sen är jag arbetslös...........................igen.............................

hoppas jag har tid o ork att åka till kappahl o köpa lite kläder till linnéa =) är klubbdag idag så jag har 30% på ett helt köp!!! vore kul o hitta nått till mig åså. men men. får se hur det går om jag har linnéa med mig. då får man ha lite tempo så hon inte tröttnar. hehe.

jag borde nästan blockera mig från adlibris.com åså. beställde massa böcker igår åså. haha.
men jag läser ju väldigt mycket åså. just nu är det johan theorin som gäller. tyckte skumtimmen var sådär. men nattfåk var 5/5 o nu läser jag blodläge.



o igår beställde jag sankta psyko av johan theorin. lite arg på migsjälv att jag inte beställt den tidigare. hinner nog läsa ut blodläge innan den kommer. morrmorr. dålig planering. haha.

efter johan blir det nog att läsa mari jungstedt. har ju köpt typ 10 böcker med henne så då ska jag minsann bara läsa henne! fniss.

efter det kanske jag ska beställa martina haags nya el john ajvide lindqvist senaste. eller så får jag ta o läsa nått av mina ca 30-40 böcker som jag inte läst än som står o väntar. hehe.


mina böcker från bokmässan iår. signerad bok av favoritförfattaren håkan nesser åså! =)

lyssnar ju på wallanderboxen nu åså! är såååå glad att jag o pappa köpte den ihop! kostade 300pix men det är hum ca 152h lyssning o 10 böcker!!! löööööve it!!!



LÖÖÖVE min bokhylla!!!! det är det bästa materiella i lägenheten. =) eller efter åskbollen då. hehe. ääälskar min ordning i bokhyllan. blir helt lugn när jag tittar på den. fniss. om det är stökigt o jävligt i lyan så vet jag iaf att när jag ligger i min säng o kollar på bokhyllan då är det lugn i sinnet. haha!

min dröm är att ha ett bibliotek i lyan. eller iaf att kunna ha en till uppsättning av dessa ikeabokhyllor igemte varandra. vill ha upp mina puzzel i bokhylla o kunna köpa fler böcker =)

ne. detta får bli allt för idag!

RSS 2.0