var ingen stroke

det var ingen stroke mormor fått. hon var bara extremt uttorkad o hade näringsbrist. hon har varit hemma i 1v med hemtjänst. dessa har inte sett till att hon fått i sig mat o vatten ordentligt så hon var helt uttorkad stackaren. någon hade skällt ut henne att hon inte skulle larma när hon skulle på toa (vilket hon skulle göra enligt handlingsplanen) så mormor var så rädd att vara till besvär att hon hade slutat äta o dricka helt =( hon har även blivit dement av denna veckan =( känner knappt igen mamma ens. så jävla arg o besviken. hon var superpigg för ca en veckasen!

linnéa har nån slags magsjuka nu åså. spyr inte men är superkass i magen. blöjorna håller inte tätt när hon bajsar för det är så rinnande. så nu kör vi flera maskiner tvätt per dag =( pluttan =(( haft feber i 2 dagar men tror inte hon har så mycket idag iaf. o hon är mycket piggare idag åså.


Kommentarer
Postat av: Panda

Men herregud vilket jävla beteende av den som sagt så! Borde bli av med jobbet! Skrämma gamla och sjuka människor, det är fan oförlåtligt i sådana yrken. Vad arg jag blir. Stackars henne! KRAM



Hoppas Linnéa snart blir frisk också!

2011-02-06 @ 16:59:33
URL: http://livmoderskeppet.blogspot.com
Postat av: polly

tack söta du!

2011-02-06 @ 17:32:05
Postat av: Anonym

Men stackars mormorn! Äldre kan bli tillfälligt förvirrade när de är sjuka, så det var nog därför hon inte kände igen sin dotter. Det kommer nog gå över när hon har blivit bättre i kroppen.

2011-02-06 @ 19:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0