Preggofika.

idag har pernilla varit här. vi har haft lite preggofika i soffan. jag gjorde kladdkaka med glass. mums mums. fick låna en bok av henne som heter "att föda" som hon tyckte var bra. jag går in i v.36 imorn. =)

nedu. jag är så trött att jag nästan trillar av stolen så nu ska jag fixa sista med animalerna o sen bara ta det lugnt. linus har ju loooovat o göra pannkakor till mig idag åså! =) mums.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Den boken håller jag också på att läsa :) Är på sista kapitlet. Den är bra och informativ tycker jag. Men jag är förvirrad om det här med bedövning. Var inne på en grej innan jag läste men nu är jag osäker... Har du bestämt dig om vilken typ av bedövning mm du ska köra på? Eller kanske ingen alls? Man vet väl inte helt förrän man väl ligger där antar jag.

2010-01-12 @ 12:55:04
URL: http://www.ninnisblogg.se
Postat av: Ninni

Svar: Jag kan tänka mig att jag kommer vilja ha bedövning när jag väl är där så jag vill vara förberedd på något iallafall. Funderar på epidural men osäker. Annars så kör jag gärna bad och lustgas ev akupunktur med. Det känns svårt, man har ju ingen aning om vad som väntar :)

2010-01-12 @ 15:48:58
URL: http://www.ninnisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0