sjuker o lite bilolyckor åså.

lite småsjuker sådär, ont i halsen, småhosta o småfeber. inget kul alls. vill helst ligga under täcket. men linnéa vill inte göra det hela tiden. så det får bli lite aktiviteter åså. hehe.

man ska inte gnälla för mycket. även fast jag gör det ganska mycket. döden kan komma närsomhelst =( här är från nått årsen. jag går längst till vänster o rensar ogräs.






här är någon minut senare. står en bil precis där jag stod =( väldigt läskigt. jag hoppade ut på vägen under. tur att det inte kom någon bil där just då för jag gjorde nått jättehopp från stillastående och landade ute i vägbanan.
(70km väg, precis utanför en tunnel). tur att jag hörde att bilen kom sladdande nerför slänten. (den hade kört ikapp med en annan bil på 50km sträcka o fått sladd). o tur att bilen stannade vid kanten o inte hoppade ner för jag var precis under bilen.  ingen av oss arbetare skadades!




det är min 2a traffikolycka. den första blev jag påbackad av en bil i hög hastighet. åkte med på baken på bilen i ca 10m innan bilen lyckades stanna. då trodde jag att jag skulle bli överkörd när jag trillade ner från bilen. men den hade ju stannat som tur väl var. hua.

inte så konstigt att jag är rädd för bilar. särskilt backande bilar. kan knappt gå på en parkering utan att få hjärtklappning =(( har sett bilrumpor på nära håll 2 ggr för mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0