Besiktningen...

ja då var det dethära med besiktningen av gamla lyan. vaktmästaren var sååååå petig. våran 3a tog 1 TIMME och 20 MINUTER att besiktiga. helt sjukt! han var sååååå noggrann! kan ju säga att den inte gick igenom! inte alls. fast där jag hade hängt de flesta städtimmarna, köket, gick igenom iaf. sååå skönt!

han var ju inte nöjd med tapetseringen heller. men nöjde sig med att målaren ska fixa ena väggen i vardagsrummet o det skulle kosta typ 1000 pix. så det känns helt oki endå. det sjuka är att grönsakslådan i kylskåpet hade gått sönder lite, så den får vi ersätta. den kostar 400kr!!!!!!! för en jäklans plastlåda!!! helt sjukt!

kändes ju jädrigt deppt sen när vaktmästaren gick, suck. börja städa IGEN! men så ringde han ganska snart därefter o undrade om vi gick med på att låta nästa hyresgäst flytta in 1v tidigare mot att hon gjorde sista flyttstädningen!! det nappade jag verkligen på! så ikväll ska ja o linus hämta cyklarna o sen lämna nycklarna. så nu är det klart! såååå skönt. vi har ju haft dubbla hyror o lyor i 3 månader nu!!! så man känner sig såååå lättad!

firar ikväll med indiskt! *mums*

Kommentarer
Postat av: Sara

synd att det inte gick igeonom men skönt att ni slipper det där stället. fira ordentligt ikväll :) Kramen

2009-02-18 @ 13:38:57
URL: http://www.frokenviktig.com
Postat av: ema

bandaget hade jag typ 2 dagar och det kan man ta bort när man duschar och virar på igen.

stygnen brukar sitta 7-10 dagar. och det kan man med duscha med.

Så det är ingen fara.

Bara hör av dej om det är nåt..

kram Ema

2009-02-18 @ 15:43:03
URL: http://emabgood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0