Utbildning.

igår vart det brors examen på chalmers. det var knappt jag överlevde 6,5h där. men men. kul för bror o så slipper jag gå till chalmers igen o se när folk sjunger löjliga sånger o leker lekar. nej, jag tror jag är för gammal för sånt. bror tyckte jag skulle ta seden dit man kommer, men jag klarar inte sjunga löjliga sånger o vika hattar av min servett o sätta den på huvudet. humf. har varit på 2st examensfester nu. nu får det vara tills det är min tur!

bland massa människor med titlar o högskolepoäng så funderar man ju på sina egna studier. har ju igentligen inte utbildning, men jag har ca 100p från högskolor o universitet, endast i musik. pluggat 1 år på heltid på kalmar högskola o sen 1 år på folkhögskola o sen attans massa 5 o 10 p kurser i div musikgrejer, blandannat i musikterapi. sen har ju ju även min grundkurs i trädgård åså. den är jag attans nöjd med o använder det dagligen i mitt yrke! för övrigt har jag aldrig kuggat på en tenta någonsin! sen har jag ju inte haft toppbetyg heller i så många ämnen. men aldrig blivit underkänd!

har funderat på att plugga till fastighetsmäkare, men vet inte om jag har råd. man har ju en viss levnadsstandard efter att ha jobbat i några år. fast endå så klarar jag ju mig när jag går på a-kassa åså. tja. får se va som händer till hösten. trivs så hiskeligt bra på mitt nya jobb så det känns redan sorgligt att det bara är 6,5 månad kvar o jobba där =( känns som det inte spelar så stor roll att man inte har världens bästa lön när man får arbeta med världens bästa jobb... för mig..

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha, hade de gummisnoddsleken också? :-P Den pajade hela middagen för oss!

2009-04-18 @ 18:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0