Skitnäsa del 2!

Hua. dumma näsa som inte alls vill vara med. huvudet vill inte heller vara med. sux. blev inget wii idag. kanske blir det imorn. vi får se. jag har läst lite ur min favoförfattare håkan nessers nya bok om herr roos. sååå bra!

även tröstätit lite. gjorde kladdkaka. mycket god. borde laga nån mer mat nu. har visserligen flygande jacob i kylen men den blev inte såå god som man kommer ihåg att mammas var för typ 10 årsen.. hum.

sen blir det fortsatt liggande i sängen. katterna som ligger i närheten o snarkar o kolla på nått skitprogram typ stjärnor på is eller kanske på dansbandskampen. o läsa nesser o bli friiiisk!!!

du får aldrig sluta skriva böcker håkan nesser!!!! idag dagdrömde jag även lite om hur kul det skulle ha varit o få träffa honom lite mer än bara en signering. få snacka med honom över en fika. han är en klok och smart och rolig man. hade varit kul o få prata med honom!

inatt drömde jag att nicolai dunger ville ha sex med mig. haha. fast vi kom inte så långt. vi gick in i en hiss o sen så var det nån annan som jag åkte hiss med. haha. som var ful. så då ville jag inte. haha. nopps. dax o fixa käk o sen lägga sig i sängen för resten av dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0