Nycklar!!

Yeee. hämtade nycklarna till nya lyan igår. linus kunde tyvärr inte hänga med för hans tåg var typ 1h försenat! sux. men men. fick gå o drömma lite själver i lägenheten, men med hans ficklampa eftersom vi inte har någon ström i lgh. vi var tydligen tvugna o vara med i lgh när de satte dit strömmen. känns helt sjukt o behöva ta ledigt från jobbet för att fixa med strömmen! gaaa.

Kändes lite konstigt o gå från torget till lyan. tänkte att detta var första gången men det kommer bli många många gånger till framöver. kändes fint o se huset iaf. 3 vånings. inte 9 vånings som vi har nu. känns lite mysigare med mindre. fast själva lgh är ju större! Skaffade garage åså! najs! Vi har dock inte bestämt vem som ska ha vilket rum o vilket som ska bli hobbyrummet. enda bestämt är ju vilket rum piggisarna ska ha! hehe. de flyttar in först i våra huvuden! =)

igårkväll var jag o lena på releasespelningen med soundtrack på bengans. det vart najs som fan. diggar deras nya skiva! De vart glada o svinduktiga som vanligt!

Nedu. dax o dra till jobbet. sen blir det nog en runda till lyan för o se hur den igentligen ser ut. har ju aldrig sett den i ljus. bara med ficklampa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0