Götatunneln

idag ska vi ner o rensa i Götatunneln igen. För 2 månadersen blev jag nästan påkörd där så jag är inte så pepp. Jag får ångest o mår dåligt av att tänka på det. Men jag ska vara på ett annat ställe o rensa idag så jag hoppas att jag inte ska tänka på det för mycket =(

(utdrag från dagbok 23e april 2008)
jag var med i en trafikolycka på jobbet igårkväll. lite svårt o förklara hur det gick till men vi jobbade intill götatunneln på en sluttning där och plötsligt kommer en bil farande från ovansidan och sladdar ner där jag och 3 andra står o jobbar. jag fick hoppa rakt ut på götaleden (70km väg) för att hindra att bilen åkte på mig och sen hade jag tur att den stannade på avsatsen för annars hade den mosat mig totalt. sen var det även tur att ingen bil kom på götaleden o körde på mig eftersom jag låg mitt i vägbanan innan jag hann kasta mig upp på avsatsen igen. änglavakt x2!

gaa... sen stod jag bara o hyperventilerade och lipade. nästan alla på jobbet var där o jobbade o t.om chefen var nere o jobbade då. idioten som körde hade kört ikapp med en annan bil o fått sladd. vi hade såååån tur att han inte mejade ner oss alla där. fyfan va läskigt det var.


O bilder för första gången.....


Här går jag o rensar ogräs i götatunneln. jag är längst till vänster på bilden.



ca 1 minut efter första bilden är tagen står denna bilen där jag stod på första bilden!!!

Kommentarer
Postat av: Malin

usch vad otäckt. Kram

2008-07-09 @ 13:03:38
Postat av: polly

ja hua, inget trevligt minne alls =(

2008-07-09 @ 13:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0